Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Misia, wszystko jest jak ma być, no stressssssss
Zgredka miała @ kilka dni przedemna, a ciąże ma młodsza o ok tydzień, wiec wiesz..... W przyrodzie nic nie ginie. Moja ginka tez na pierwszej wizycie mi powiedziała, żeby cieszyć sie umiarkowanie, bo rożne sytuacje sie zdarzają.
Jesli u Ciebie nie ma ciazy pozamacicznej ( a zostało to potwierdzone) zaczynaja sie mdłości to nie doszukuj sie problemów.
Zdarzył sie cud i takimi kategoriami musisz myślec i nie dopuszczać do siebie złych myśli.
Dbaj teraz o siebie, za tydzień zrób badania i bedzie ok.
Misi@, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaki mam plan!LaRa wrote:Misia, wszystko jest jak ma być, no stressssssss
Zgredka miała @ kilka dni przedemna, a ciąże ma młodsza o ok tydzień, wiec wiesz..... W przyrodzie nic nie ginie. Moja ginka tez na pierwszej wizycie mi powiedziała, żeby cieszyć sie umiarkowanie, bo rożne sytuacje sie zdarzają.
Jesli u Ciebie nie ma ciazy pozamacicznej ( a zostało to potwierdzone) zaczynaja sie mdłości to nie doszukuj sie problemów.
Zdarzył sie cud i takimi kategoriami musisz myślec i nie dopuszczać do siebie złych myśli.
Dbaj teraz o siebie, za tydzień zrób badania i bedzie ok.

-
Jee Witaj Malenq i wiatr Kosia!
ciesze się ze juz jesteście razem i w domku!
A Misi@ dziewczyny dobrze mówią postaraj się nie denerwowac bo to Ci może tylko zaszkodzić, spedz miło czas z mężem, idź na spacer, zjedz lody
i bądź dobrej myśli, będzie wszystko dobrze kochana!
Dobrze ze u Yas wszystko ok choć mala szczuplutka ale to po mamusi
Misi@, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
heja
Malenqa suuper ze juz w domku czekamy na opowiesci
Misia@ wg suwaczka masz 5t3d a ciaza 4t4d z Usg nie smutkuj moja malizna te na poczatku miała 6 dni mniej
a teraz prosze terminy sie zrównały i rośnie sobie maluch 
Tylko spokojnie lez odpoczywaj
serduszko jest jak beta jest powyzej 1000 spokojnie
za tydzien do 2 powinnaś zobaczyc jak bije 
Super wieści od Yas
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak bo suwaczek już o 1 tydzien oszukałam, ponieważ miałam późną owulacje, jakbym miała liczyć od prawdziwego @ to było by jeszcze tydzień do przodu.Biedroneczka83 wrote:heja
Malenqa suuper ze juz w domku czekamy na opowiesci
Misia@ wg suwaczka masz 5t3d a ciaza 4t4d z Usg nie smutkuj moja malizna te na poczatku miała 6 dni mniej
a teraz prosze terminy sie zrównały i rośnie sobie maluch 
Tylko spokojnie lez odpoczywaj
serduszko jest jak beta jest powyzej 1000 spokojnie
za tydzien do 2 powinnaś zobaczyc jak bije 
Super wieści od Yas
Zobaczymy co wyjdzie za tydzień, na razie staram się być spokojna. -
nick nieaktualnymoże jest w drodze. Ja nie odbiram w aucie tel.PsotkaKotka wrote:Dzisiaj jest jaki zly dzien

Moj maz powiedzial, ze wroci wczesnie z pracy a jest w poldo osmej a go nie ma, nie odbeira telefonow, nie wiem gdzie jest
ale rozumiem Twój niepokój...oby jak najszybciej się odezwał! -
Misi@ wrote:może jest w drodze. Ja nie odbiram w aucie tel.
ale rozumiem Twój niepokój...oby jak najszybciej się odezwał!
Jezdzi rowerm i faktcznie wtedy nie odbiera ale on z pracy jedzie 10min a ja juz dlugo dzwonie
. Niedawno mial wypadek na roweze do tego - babka skrecala i go nei zauwazyla, nic mu sie nei stalo cale szczescie.
Chyba ze poszedl do swojej terapeutki, moze zapomnial ze dzisiaj ma wizyte a tam napewno eni odbiera. Bede trzymac sie tej mysli. -
Misi@: tak jak piała LaRa: u mnie wg daty ostatniej miesiączki poród na 20 kwietnia !! a z usg zawsze na 3 maja (tak też jak sobie piszę felernie w kalendarzykach, że o dwa tyg później była @, bo owulację miałam gdzieś w 30 dniu), nie martw się póki co..
Malenq: świetnie, że jesteście w domu, to teraz będziesz pewnie rzadko pisać, może potem stworzymy jakiś wątek dla bab z małymi dziećmi
właśnie wróciłam z fitu, leję wodę do wanny i zakręcałam korek opierając się całym ciałem, coś strzeliło i teraz korek się obraca, ale woda się nie włącza, jakiś ząbek musiałam zerwać ;/
dobrze, że stało się to przy zakręcaniu, a nie odkręcaniu wody, bo bym chyba w domu całym musiała zakręcać, a nawet nie wiem czy umiem (choć w chwili rozpaczy zazwyczaj takie rzeczy jesteśmy w stanie zrobić)
no ale póki co woda ciepła w wannie już nie popłynie ;/
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Odezwal sie w koncu. Ale on jest kuzwa glupi. zawsze tak jest, ze gdzies polezie i nieodbiera potem telefonu a ja sie martwie i wkiurzam. Zwykle wtedy jestem wsciekla a on sie obraza ze mu awantury robie zamais sie cieszyc ze jednak wszystko ok. Ale teraz w ciazy jestem bardziej rozstrojona i siedze i becze.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny polećcie jakiś stojak z wanienką, czy ja wiem? Komodę? Żeby za dużo miejsca nie zajmowało. Bo z tego co widzę będę musiała małą kąpać w sypialni a mam tam zajebiście mało miejsca...
Misia tak, to jest cud. Twój maleńki cud.
A to że miałaś późną owulkę to nic przecież nie szkodzi.
Jest młodsza ciąża i tyle.
Musisz jeszcze chwilkę poczekać aby potwierdzić i zobaczyć serduszko. 
Malenq cieszę się że jesteście w domku.
zgredka co za destrukcję tam prowadzisz.
Kotka lej chłopa w łeb za te niepotrzebne nerwy.
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane, ja dziś zgoniona strasznie. Po pracy byłam odebrać ciuszki zaklepane przez OLX (6 sukieneczek 56-68, poszalałam
). Potem hajda na angielski a potem jeszcze zakupy spożywki...
Psotka,dobrze że w ogóle się odezwał ;/
Malenq: to super że już w domu! Jak twoja kondycja? Boli cię coś w połogu? A jak niedobór snu? Cieszę się że maleńka już jest z wami :*
Misi@ potrafię się świetnie wczuć w twój nastrój... ja chodziłam na rzęsach do końca 7tc, bo wtedy miałam pierwszą wizytę. Wymyślałam różne historie: a że późno mi test ciążowy + wyszedł, a to że beta za niska jak na 20dpo, a że nie czuję mdłości... Naprawdę niech się dzieje wola nieba, nic więcej nie zrobisz poza pozytywnym myśleniem, więc postaraj się dla swojego maluszka
Pozytywne myślenie na pewno dobrze wpłynie na jego rozwój
Reszta już zależy od samego groszka: to on tu pracuje najciężej i stara się zadomowić 
A tak poza tym: w końcu czuję regularne ruchy Lilki
Jestem przeszczęśliwa bo jak mnie ktoś wkurzy to siadam sobie na krześle, zamykam oczy i wyobrażam sobie w co ona tym razem wali i którą częścią ciała. Zarąbiście uspokaja
Misi@, Malenq lubią tę wiadomość
-
Misia - ja tez cie rozumiem. W sumie to sie uspokoilam dopeiro po 16tc. A na poczatku to sie nawet nei cieszylam zbytnio, nie czytalam o ciazy, nie planowalam, nikomu oprocz meza nei mowilam. Dopiero wlasnie jak serduszko zapikalo to sie zaczelam cieszyc i wierzyc ale przed to probowalam byc ostoja spokoju i przygotowac sie na wszystko. Ciesz sie ze sie udalo
. Tylko psokoj moze cie uratowac
Nieukowa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Zgredka, ile Ty masz sily hihihihi
Psotka, serio, faceci nie mysla, u nich nie działa wyobraznaia tak jak u nas (tylko czemu zawsze pesymistycznie?)
ja mam kryzys ;( tak mnie bolą łydki ze zdarza mi sie poryczec (jestem sama w domu to sobie poplacze)
Nieukowa, fakt, ruchy malenstwa wywoluja usmiech na twarzy i uspokajaja
Kroko, poszukaj na OlX, czesto zdarza sie kupic fajne rzeczy za male pieniadzeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:38
-
hej hej

podczytywalam Was w ciagu dnia, ale nie mialam kiedy napisac
teraz nie pamietam co komu mialam odp., a nie chce mi sie czytac wszystkiego od poczatku - mam nadz.,ze wybaczycie ?
z tego co pamietam, to przede wszystkim:
Malenqu, bardzo sie ciesze ze jestescie w domku!!!! czekam na wiesci co u Was
Misi@ jakas dziwna ta lekarka....u mnie w 1 i 2 ciazy serduszko widoczne w skonczonym 7tc (gdzie owu bylo planowe) w tej ciazy w rozpoczetym 7 tc, ale owu byla wczesniej. nei denerwuj sie. bedzie dobrze!!!
Psotka, wspolczuje nerwow. dobrze ze maz sie caly i zdowy odnalazl
Ja po wizycie u goolnego. nie chciala ze mna o niczym innym rozmawaic, jak tylko o tym bolu brzucha kotry mialam pare dni temu w nocy oraz o mniejszej ilosci kopniakow
(czyli mojego zwolnienia, masakrycznego zwolnienia i podejrzenia infekcji nei omowilysmy), bo to nie ejst regularna wizyta kontorlna w ciazy (mam ja 26.01),a wizyta dodatkowa by omowic zaistnialy problem . no dajcie spokoj! wscieklam sie!
w kazdym razie, serduszko spr. dopplerem i wg lekarki ladnie bije
mala znow pupcia na dole lezy. na wszelki wypadek lekarka umowila mnie na usg w czwartek 
bardzo sie ciesze, ze mala w koncu podejrze
dzis nakupowalam troche ubranek dla malej
smialismy sie z mezem, ze co bysmy zrobili z tymi wszystkimi rozowymi ubrankami (mamy jeszcze ogromny wor po corkach przyjaciol), gdyby w czw. okazalo sie, ze naszej malej nagle siusiak wyrosl, hehehe
Yas, milego odpoczynku u mamy
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH