Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc kochane
ja tylko na chwilke bo wracam z wizyty i jestem padnieta, ide zalec na łozku
ale nie moglam nie zajzec sprawdzic jak jussta
Gratuluje kochana dochodz szybko do siebie i czekamy na twoj powrot
z innych informacji ja mam sie przyjac na oddział 28.01 a 29.01 przyjdzie na swiat moj maluszek
reszte bede doczytywac jutro
pozdrowionka
Nenaaa, Krokodylica, Yasmin, konwalianka, Tamka, Lili83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
helenq to teraz wszystkie patrzymy na Ciebie!!!
A potem Nena
I oczywiście czekamy na zdjęcie łobuza Leonka.
Smoku ja nawet ją zaprowadziłam do sypialni i pokazałam łóżeczko, materac, podusię - klin, kołderkę itd. itd. Mówiła że łóżeczko w bardzo dobrym miejscu, jeszcze doradziła obok łóżeczka półeczkę na kosmetyki, żeby wszystko mieć pod ręką koło przewijaka itd itd.
Odradzała ceratkowe podkłady pod prześcieradło. Ogólnie dużo informacji przydatnych.
Akurat trafiła mi się super położna więc pytałam o wszystko.
Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyś GRATULACJE:)
szybkiego powrotu do formy i dużo zdrówka:)
Jeeeeeeeeeeeeeeee a jednak chłopak:)
Helenq jejku to za tydzień mamusią już będziesz....
ale się rozwiązuje woreczek z brzuszkami:)
tak bardzo się cieszę
buziaki Justyś dla Leosia od e-cioci:)
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No Hela Hela zaczynamy końcowe odliczanie

Kroko z tym wszystko pod ręką też się zastanawiałam i kupiłam komodę z przewijakiem, cała jedna szuflada to przybory że tak powiem higieniczno-kosmetyczne a że ą dość głębokie to myślę że się pomieszczę
też mam zamiar jej wszystko zaprezentować, gadałam z nią tylko przez telefon ale wydawała się przesympatyczna więc mam nadzieję że taka będzie i w rzeczywistości 
Nena potem Ty, Ty się nie chowaj
Malenq, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:No Hela Hela zaczynamy końcowe odliczanie

Kroko z tym wszystko pod ręką też się zastanawiałam i kupiłam komodę z przewijakiem, cała jedna szuflada to przybory że tak powiem higieniczno-kosmetyczne a że ą dość głębokie to myślę że się pomieszczę
też mam zamiar jej wszystko zaprezentować, gadałam z nią tylko przez telefon ale wydawała się przesympatyczna więc mam nadzieję że taka będzie i w rzeczywistości 
Nena potem Ty, Ty się nie chowaj
Ja na komodę niestety nie mam miejsca i mam przewijak taki na łóżeczko.
Z szafką będzie ciężko, ale może jakąs małą półeczkę zmieszczę obok lub myślę jeszcze nad powieszeniem jakiejś szafeczki na ścianie.
To jeszcze zobaczymy.
Dobra, trzeba coś wszamać, ze półtora godziny już nie jadłam!
-
Justta, ogromne gratulacje
zdrowka dla Was 
Yas, my tez mamy położna "przed"??? Fajnie,ze przyjdzie, doradzi
Ja juz w drodze powrotnej na Śląsk
Jakby nie liczyć 6 h w aucie, maleństwo lubi jeździć bo kopie jak szalona
Helenkq teraz czas na Ciebie, a lista pomału sie wypełnia
matko i córko.... Jestem 14 ;( fuck!
-
Krokodylica wrote:Ja na komodę niestety nie mam miejsca i mam przewijak taki na łóżeczko.
Z szafką będzie ciężko, ale może jakąs małą półeczkę zmieszczę obok lub myślę jeszcze nad powieszeniem jakiejś szafeczki na ścianie.
To jeszcze zobaczymy.
Dobra, trzeba coś wszamać, ze półtora godziny już nie jadłam!
Hahahah 1,5 godz nic nie jadłam, gdzie Ty to mieścisz kobito
Ja właśnie po kolacji tzn resztki obiadowe zjadłam bo na jeden raz nie dałam rady
A dla komody poświęciłam moją komodę i wyniosłam tzn mąż wyniósł do innego pokoju
ale coś za coś
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
My po wizycie,. Usg 3 trymestru z nami. Wszystko ok, serduszko, nerki i inne narządu idealne, pan dr powiedział ze nasze dziecko jest duże i kudłate
i woli nie pytać co to była za impreza
Krokodylica, Smoczyca1, konwalianka, Nenaaa, LaRa, Lili83, PsotkaKotka, Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

szybkiego powrotu do formy i przespanych nocy