Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ari tez Cię nie pociesze bo u mnie na początku ciąży ból głowy tez był częstym zjawiskiem, mi pomagały zwykle chłodne okłady na czoło a w sytuacjach kryzysowych oczywiście apap.
Justyna czekamy z niecierpliwością na wieści
Ja właśnie wstawilam sobie kurczaka ze szpinakiem i czekam na obiad
-
witam
Justa zaciskam kciuki
Freja ja mam 16t6d i kurcze mam lenia w brzuchu czasem cos bulknie ale tak cisza przez to spac nie moge bo sie stresuje hehehe mógłby juz kopnąc porzadnie hehehe moj kochany len
a mnie mała o 6 obudział bo jej katar spływał i kasłała zrobiłam jej juz inhalacje ale kicha bo ja czuje ze mnie tez juz spływa po gardle
-
nick nieaktualny
-
chłodne okłady dały radę, może nie uciszyły całkiem bólu ale złagodziły

kurcze laski, mam syf w domu, chciałabym posprzątać a wszyscy na mnie krzyczą, bo gin kazał na siebie uważać a najlepiej leżeć
i nikt mi nie pozwala nic zrobić
masakra jakaś, jak już tak każą nic nie robić to niech posprzątają za mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 12:26
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dobrze Ari że trochę pomogło

Mi też nie każą nic robić, a jak mąż mi posprząta to muszę się bardzo powstrzymywać albo wyjść żeby go nie pouczać co czym ma wycierać
bo dla niego to przecież wszystko jedno czy meble wytrze np płynem do szyb
więc z reguły wychodzę jak on sprząta 
Yasmin a ciśnienie? nadal takie niskie?
Arienna lubi tę wiadomość
-
mój nie odczuwa potrzeby sprzątania, chyba myśli że się to samo zrobi
albo nie wiem- sądzi że przetrwamy jakoś do następnej wizyty u lekarza ( za 3 tygodnie) a potem lekarz mi pozwoli zapierdzielać 
dobra pierdziulę chociaż choinkę rozbiorę- bombki nie są ciężkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 13:02
cati lubi tę wiadomość
-
o ja tez musze zlozyc choine !Arienna wrote:mój nie odczuwa potrzeby sprzątania, chyba myśli że się to samo zrobi
albo nie wiem- sądzi że przetrwamy jakoś do następnej wizyty u lekarza ( za 3 tygodnie) a potem lekarz mi pozwoli zapierdzielać 
dobra pierdziulę chociaż choinkę rozbiorę- bombki nie są ciężkie
-
dzień dobry,
Jussstaaaaaa to jużżżż bosze bosze ale emocje..jakoś mi to strasznie szybko u Was leci...oczywiście kciuki zaciśnięte...PS ale babcia dostanie prezent w swoje święto:)
Konwi tule bo aż mi Ciebie szkoda co chwile coś nowego...a może jedź taxą po co się tak stresować?
Ja na ból głowy tez apap biorę...albo mała kawa bo okazało się że mam ciśnienie troche niskie.
Trzymam kciuki za wizyty i nowe wieści:)
Miłego dnia dziewczynki:)
konwalianka lubi tę wiadomość
Maniek

-
Moja choinka powoli ląduje w kominku
W weekend ją popiłowałam na kawałki bo już się sypała a teraz nią palimy 
Kurcze Jussta... ciekawe kogo tam jej wyciągnęli z brzucha
Ja mam dziś tryb zombie. Pragnę, żeby sie w pracy wszyscy ode mnie odpierwiastkowali. Leże na blacie i staram się przyspieszać upływ czasu, ale nie bardzo mi to wychodzi ;( -
a wiecie co? tak mi się przypomniało, moja mama powiedziała mi że ponoć po mnie widać że jestem w ciąży bo mam bardzo poszerzone źrenice i nawet jakbym jej nie powiedziała to ona i tak by wiedziała bo to się rzuca w oczy
-
Tak, justa pisala, ze po poludniu lub jutro.
na bol glowy bralam tylko apap ale to w ostatecznosci, dzieki temu wiem, ze w ciagu ostatniego pol roku glowa bolala mnie z 3-4x , ale potem stwierdzilam, ze nie czekam do rozwiniecia sie bolu, jak czuje biore i juz, bo apap za slaby na bol mocniejszy.
Wyszlam z pracy 10 min wczesniej, ale chodze na pozniej wiec w sumie za krotko pracuje..(choc mam zadaniowy czas pracy) roboty jest tyle, ze moglabym w ogole nie wychodzic, a w weekend nie pojde, bo wpada do mnie jutro mama
Od przyszlego tyg bede chodzila na wczesniej, "nie ma lipy"
A co do choinki to nie jest zlozona, bo moj postanowil sprzatajac piwnice wywalic pudelka z przegrodkami na bombki, co prawda wystawil je tylko na korytarz potem o tym zapominajac, ale jakis wariat wyrzucil wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2015, 15:14
-
ruszyłam się z kanapy, zauważyłam że ruch złagodził ten ból. teraz jest nawet ok. Ból jest silny z prawej strony, ale promieniuje na przód i 2 połowę ciała też. pokrzątałam się po domu i jakoś chyba przechodzi powolutku.
Mam chandrę i płaczę co chwila. Przyszedł jakiś kominiarz z kalendarzami i odpierdziel zebrał ode mnie
chyba wypiorę ciuszki które Kinga wczoraj dostała, znowu 2 wsady. Cieszę się, ale ja już nawet nie wiem co ona ma w tej szafie. wszystko posegregowałam na typy ale juz nawet przestałam rozróżniać wielkości
Chyba zacznę powoli nasze torby kompletować
Krokodylica lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH