Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justka, daj znać koniecznie jak sytuacja, jeśli tylko będzie taka możliwość!
No i....powodzenia Kochana, trzymam mocno kciuki za Waszą rodzinę, życzę aby wszystko poszło sprawnie, szybko i zdrowo dla Ciebie i Dziecia
Buzioleee!!!
justta lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1, konwalianka, Biedroneczka83, Nenaaa, LaRa, Misi@, Malenq, Krokodylica, Lili83, Tamka, Yasmin, beszka lubią tę wiadomość
-
Hejka. No wiec, na wstepie gratuluje wizyt Misia, Ari i Manku
Moja byla slaba, zero usg, tylko lekarz szyjke sprawdzil i dal skierowanie na obciazenia glukoza. I wypisal zaswiadczenie do sskoly rodzenia, ale chyba blednie, bo mial sie zgodzic na gimnastyke a slowem o tym nie wspomnial 
Mniejsza o to, jussta trzymam kciuki az mi klykcie bieleja! Bedzie dobrze! Niesamowite ze to juz!
Misi@, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyś buziolki,powodzenia, i czekany na Twoją niespodziankę

Brzusio śliczny

Misi@ niesamowite uczucie, serduszko:-D
Gratuluję wizyt dziewczynki...

Aż mi się tęskni zrobiło za ciąża.............Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 15:58
Misi@, justta, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia wspaniale! cieszę się bardzo razem z Tobą
Mam nadzieję, że teraz będziesz spokojniejsza.
jussta trzymamy kciuki!!!! I czekamy na wieści!!!!
Malenq a jak to było bo nie pamiętam, kiedy Ty jechałaś do szpitala? Niby na SR mówili kiedy nalezy jechać ale jakoś nie pamiętam.
Misi@ lubi tę wiadomość
-
mój dzieć sie własnie obudził bo wie ze cioteczki w odwiedziny ida i chca ja poglaskac

zaopatrzona w 0% sponiewieram sie dzis chyba
ps. od kiedy powinien pepek wystawac? bo ja mam wklesly i to takie dosyc spore wklesniecie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 17:45
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justa, jejku jejku, jak to możliwe ze to juz? Wiecie, dla mnie to jest tak niesamowite ze dopiero co wspólnie zaczynałyśmy walkę o fasolki, a teraz to już całkiem dorodne latorośla... I są bądź za moment będą z nami...
Kochana, dawaj znać co tam na froncie i ślij fotkę, niech w końcu wiemy czy to onek czy onka
Mój pępek się nie ujawnił, owszem, spłaszczył się mocno ale dalej siedzi w środku
Krokodylica, justta, Nieukowa, LaRa lubią tę wiadomość
-
dobry wieczór
Ja po wizycie kuzyna z żoną i 5 miesięczną Mają
i kolejna paka ciuszków...
Misi@ gratki kochana
Konwi, biedulko. Trzymaj się
Justa
ale e mocje!!!! Juz nie mogę sie doczekać
Mnie sie pępek spłaszczył, ale nie wybił (jak na razie)
Misi@, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam
Jestem marcową mamusią 2015
jakby któraś z was była zainteresowana ciuszkami dziecięcymi zapraszam na allegro
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612
ubranka polskiego producenta, bawełna 100 % polecam z czystym sumieniem o czym świadczą tez pozytywne komentarze
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja mam swój pępek bardzo głęboki, taki, że nigdy nie ma w nim brudku, nigdy a nigdy (ale to też przez fałdzioch
ale się już powoli spłyca, choć nie sądzę, by miał wyskoczyć
po zajęciach fit znowu zżarłam płatki z mlekiem ah mniam mniam smak dzieciństwa
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH