Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
pani doktorTamka wrote:Dobry.
Ari, a dr Tamosława mówiła, że będzie dupek profilaktycznie
i nakładam Ci również kochana zakaz seksu do następnej wizyty. Jak mi zapisali dupka na początku ciąży bo miałam plamienie to trochę pozgłębiałam temat i stąd wiem.
Jak chcesz to mogę Ci dupka obhandlować po promocyjnej cenie
bo mam takie zapasy, że na trzy ciąże mi starczy, a aż tylu nie planuję do 2016 roku ( taki termin ważności
)
bardzo chętnie bo będę brać minimum do 13 tygodnia
Tamka lubi tę wiadomość
-
hej
Moj maz walczy z polskim. Rety jak mi go zal. Wczoraj mial 3h korepetycji i msllam juz ze po nich przyjdzie z placzem i powie, ze nigdy wiecej ale jakos sie trzyma.
Witam sie tez w 27 tc:). Wyczcytalam, ze :
Koniec tego tygodnia rozpocznie trzeci trymestr. Wraz z trzecim trymestrem pojawić się mogą nowe objawy, np. skurcze łydek. Skurcze łydek najczęściej występują w nocy i są spowodowane naciskiem rosnącej macicy na żyły i w związku z tym utrudnionym przepływem krwi z nóg do serca, jak również naciskiem na nerwy biegnące z tułowia do kończyn.
Czyli jedzenie magnezu w sumie jest bez sensu.
konwalianka, Tamka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:LaRa ja właśnie robiłam rivanolem, ale jak trafiłam do lekarza, to powiedział, że kategorycznie nie wolno.. więc odstawiłam..
ooo Kroko, nieźle..fasolka..dawno nie jadłam
Konwalia to było z jakies 15 lat temu, to moze w leczeniu nastapiły zmiany
ale na bank moczyłam w kwasie bornym, i to wlasnie na rope
-
Ari, to jest mój.. 3ci raz.. niestety, na mnie słabo działają znieczulenia miejscowe.. tym razem jednak zabieg ma wyglądać inaczej, bo ma być wreszcie "porządnie", mam nadzieję, bo do tej pory zawsze mi zdejmowali całe paznokcie ;/ debile.. teraz będzie inaczej..no ale nic, muszę to zrobić i tyle..
-
nick nieaktualnyHej!
Ja po wizycie:) serduszko bije
malenstwo wyliczono na 7 tydzien..,mam zalozona karte ciazy i porobili mi badania, ale nie wie jakie..pobrali krew, mocz.
Jestem szczesliwa
konwalianka, Arienna, LaRa, Lili83, Nenaaa, justta, Tamka, Nieukowa, Malenq, Krokodylica, Yasmin, beszka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
ja mam recepte na 1 opakowanie jak chcesz moge jutro ci wysłac to wczwartek bedzie u ciebieArienna wrote:hej misie

czy dupek łagodzi ból cycków? bo mam takie wrażenie że albo jest lżejszy albo się do niego już tak przyzwyczaiłam że nie zwracam uwagi
ja póki co inka z mleczkiem i jogurciki na śniadanko
i oczywiście dziś leżę w fotelu z notatkami na egzamin 
kurcze muszę w tym tygodniu pójść do jakiegoś lekarza bo zapomniałam ze w opakowaniu dupka jest tylko 20 tabsów i starczy mi tylko na tydzień a mam następna wizytę 11 lutego , ech zakręcona, byłam tak przejęta wczorajszą wizytą że powiedziałam mu że mam w domu dupka (wiec mi nie dał recepty) ale jakoś nie pomyślałam że tylko jedno opakowanie
-
Hejka kochane
Tak ja już spakowana i gotowa, zostało mi golenie na wieczór
dom tak wysprzątałam i wszystko co mogłam, że bardziej się chyba nie da
już się nie mogę jutra doczekać, jadę jutro na 8 rano, cesarka ma być po południu albo następnego dnia, może się odezwę ze szpitala jak będzie czas
sprzęt zabieram
Misi@ gratki udanej wizyty, super rosną następne gangowe dzieciaczki
LaRa, Tamka, Misi@, Nenaaa, konwalianka, Nieukowa, Malenq, Krokodylica, Yasmin, beszka, helenkq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki...kolejne dzieciatko nam sie pokarzejustta wrote:Hejka kochane
Tak ja już spakowana i gotowa, zostało mi golenie na wieczór
dom tak wysprzątałam i wszystko co mogłam, że bardziej się chyba nie da
już się nie mogę jutra doczekać, jadę jutro na 8 rano, cesarka ma być po południu albo następnego dnia, może się odezwę ze szpitala jak będzie czas
sprzęt zabieram
Misi@ gratki udanej wizyty, super rosną następne gangowe dzieciaczki
powodzenia!
justta lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH