Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca, tak się głębiej zastanawiając to powiem wam w tajemnicy, że jak bym miała dostac zgodę tylko na jedno to wolała bym chyba w tej chwili basen

Tyle tylko że przed zabiegiem mówiła ginka że po 2 tygodniach wracam do normalnego życia (łącznie z basenem i innymi przyjemnościami )i dlatego mnie trochę dziwi czemu jeszcze nie mogę... wiem, że lepiej dmuchać na zimne ale ja już nie mogę żyć na kanapie... a pogoda taka że nawet na spacer nie bardzo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:25
Krokodylica, Arienna lubią tę wiadomość
-
I w sumie dobrze bo na tym etapie i tak by niewiele "wybadał" teraz odpoczywaj ile możesz - i bądź dobrej myśli wiem, że łatwo powiedzieć trudniej zrobić ale ja sobie wbijam do głowy, że limit nieszczęść już wykorzystany mamyArienna wrote:ja nawet o sex nie pytałam, bo gin stwierdził ze nawet badać mnie nie będzie żeby mi nic nie pchać , kazał na siebie uważać a najlepiej dużo leżeć
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj nie zapytałam gina czy mogę się już w końcu gzić czy nie.

Wyleciało mi z głowy. A małż niepocieszony.
Ale ja mu powiem kiedy można.
Wczoraj powiedziałam ginowi że ktoś mi całą energię zadymał na co on "a ja nawet wiem kto" i się zaczął śmiać.
Jednym słowem bardzo mi pomógł.
-
Hejka

Ja dziś wizytuję o 12:00 - muszę spytać czy wolno mi chodzić na zajęcia gimnastyczne w szkole rodzenia...
Freja fajnie cię widzieć
Ja jakoś ie mam ochoty na łóżkowe zabawy a mąż ma focha. Ciasno mi, mało satysfakcji (przed ciążą było ZUPEŁNIE inaczej)... Mam nadzieję że nie zostanę oziębła na zawsze
Aha, wczoraj byłam u koleżanki która tak niespodziewanie mi sprezentowała mega pakę ubrań ciążowych
Normalnie ratunek dla mnie
Są ze 3 pary spodni, wszystkie idealnie pasują, kurteczka polarowa na przełom zimy i wiosny, kilka fajnych bluzek typowo ciążowych i oversizy... Dobre marki, mało znoszone... normalnie moja szafa powiększyła się 2x dzięki tym rzeczom
Nie ma to jak solidarność jajników!
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Ari, a dr Tamosława mówiła, że będzie dupek profilaktycznie
i nakładam Ci również kochana zakaz seksu do następnej wizyty. Jak mi zapisali dupka na początku ciąży bo miałam plamienie to trochę pozgłębiałam temat i stąd wiem.
Jak chcesz to mogę Ci dupka obhandlować po promocyjnej cenie
bo mam takie zapasy, że na trzy ciąże mi starczy, a aż tylu nie planuję do 2016 roku ( taki termin ważności
)
Nena, bardzo ładna data porodu, aczkolwiek nie się bardziej 8 podoba
Gratuluję udanych wizyt i przybrania na wadze, oczywiście maluszków, nie mamusiek
Beszko,dobra i mądra decyzja. Pożegnasz się w sercu, a zdrowie niuni najważniejsze
Arienna, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
dawno mnie nie było.. najpierw przyjechali rodzice i mieliśmy kawał roboty do odbębnienia, zatem malowanie pokoju Tymka, szafa, tapetowanie przedpokoju, malowanie gzymsów - wszystko to udało się zrobić.. nawet mama mnie wsparła i wyprasowała mi dwie pralki ciuszków nexta. No ale u mnie słabo.. nawet nie chodzi o ciążę, bo wiadomo.. ale pół soboty spędziłam u chirurga.. zaczął mi się wrastać paznokieć dużego palca u stopy, dziwnie szybko postępowało zakażenie, do tego stopnia, że od soboty rano - zaczerwienienie, do popołudnia, kiedy udało mi się znaleźć lekarza, już stan zapalny, ropa.. zatem w środę mam zabieg chirurgiczny.. póki co walczę o to, aby stan zapalny zniknął, bo lekarz -bardzo dobry, powiedział, że to konieczne, zwłaszcza, że jestem w ciaży..martwię się jednak, bo on nie schodzi..a zabieg już jutro;/ do tego pisałam Wam, że ucięłam sobie palca, coś jak Ari.. no i tutaj też doszło do zakażenia i "przy okazji" lekarz i to będzie czyścił i założy 3 szwy.. boję sie jak diabli, bo mimo znieczulenia miejscowego, wiem, że boli..
i teraz tak..
ja nie zamierzam używać niedrapek, tylko do szpitala, a w domu, od razu biorę się za obcinanie paznokci..nam tez mówiono, że dzieci z racji, że nie widzą dobrze do 3 m-ca, to poznają świat za pomocą dotyku..
osłonki na sutki - nie używałam, nie planuje kupować, ale mam do sutków krem madela puran 100 - bardzo mi pomógł przy Tymku, bo ranił mnie okropnie (na początku); bepanthen był za słaby..
do pupy nam polecano linomag i zamierzam go używać.. a przy ostrzejszych akcjach zwykła mąka ziemniaczana i wietrzenie..
Ari gratuluję, bo chyba tego jeszcze nie robiłam..
Freja witam, super, że szwy nie bolą
beszka, bardzo Ci współczuję
dziewczyny gratuluję dorodnych dzieciaków!
helenkq, Tamka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
witam z rana

konwi wspolczuje, sprobuj moze moczyc w soli najlepiej gorzkiej ale zwykla tez moze byc
nieukowa trzymam kciuki i czekamy na wiesci...
a mi sie jakos nic sie nie chce...
justa jak tam? zwarta i gotowa? kiedy sie przyjmujesz do szpitala jutro rano?
a cc sie nie boj... zanim znieczulenie pusci nie bedziesz myslec o bolu bo malenstwo bedzie z toba... tylko wstan odrazu jak bedziesz miala pozwolenie... najlepiej zapytaj anestezjologa ile musisz lezec i nie czekaj na polozne zeby cie podniosly...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 11:00
konwalianka, justta lubią tę wiadomość
-
bryyy
melduję że ja po wizycie wczorajszej wieczornej- dzieć zdrowy całe 13 cm
płeć jeszcze nieznana - może następnym razem.
Za wszystkie trzymam kciuki ...mam znów dużo pracy to mało będę zaglądać.
Miłego dnia wszystkim
konwalianka, helenkq, LaRa, Krokodylica, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek

-
hej,
dołaczam sie do grupy: niechcemisienizm i brakmisilizm.
Dzis mam odwiedziny moich kochanych 4 najjjjj kolezanek, i za robote trzeba sie zabrac, chate ogarnac
Konwalia-wspolczuje ;/ (mi kiedys na palec pomoglo przykladanie wacika z kwasem bornym i rivanolem)
u mnie pogodowo nadal wiosennie
suonko swieci, a i na ogrodku wychodza krokusy i zonkile 
miłego dnia
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH