Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yasmin wrote:dokładnie na tę czekam od tego sprzedawcy. Dziś lub jutro ma przyjść
ja juz pisalam wczesniej ze mam dokladnie takie, od tego sprzedawcy, 3 sztuki, i spie w nich teraz w domu bo jak dla mnie sa super.
nie wiem czy moja mala sie nie obrocila z powrotem w poprzek, bo tak ja jakos dziwnie czuje.
Poza tym czuje sie bez zmian beznadziejnie. Sil brak, mdlosci mecza, apetyt nie dopisuje a brzuch twardnieje. -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:nio jestem tsh skoczyło mi do 4,02
mam brac półtorej tabletki euthyrox 50 a jak skoncze to 75
ja tez sie martwie o TSH , i bede sie starac robic badania tak czesto jak to mozliwe , mysle ze raz na miesiac itak beda mi pobierac krew wiec co za roznica.
na poczatku ciazy tez mialam 2.0 , teraz juz 4 miesiac i mam 3.1 tyle ze ja nic nie biore... ciekawe , bo caly czas slysze ze jest wszystko w normie ..
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny...tak dziś mnie naszły refleksje, że wszystkie dziewczyny na forum myślą już o zamawianiu i kupowaniu czegoś dla dzidzi, a mnie się wydaje, że to jeszcze nie pora i mam na to czas...moze dlatego, ze nie przepadam za zakupami i odkładam na ostatnia chwile..tak samo miałam ze ślubem, jakoś nie ekscytowałam się przygotowaniami...czy ze mną jest wszystko w porządku?
Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
No misia ale Ty dopiero masz 7 tydzien

Ja zakupilam pierwsze rzeczy gdzies kole usg I trym, a poki co mam same ubranka i zamowiony na marzec wozek..
Zdecydowanie z Toba w porzadku, przyjdzie Ci ochota jeszcze na zakupy i bedziesz musiala sie pilnowac albo po prostu jestes rozsadna i tak trzymac
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Misi@, spokojnie, na zakupy masz jeszcze sporo czasu

wróciłam z zimowego spaceru i normalnie czaszka zaczeła mnie bolec, cholera jasna, a juz tak fajnie było
Biedronko, ja lece na 50, dzis zobacze jaki wynik a jutro ide do endo i decyzja co dalej...
Kroko - biedactwo :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2015, 15:39
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny.
Ja to wszystko przetrwam tylko się boję zbyt wczesnego porodu.
Muszę jeszcze Zuzkę przetrzymac w brzuchu!
A te powracające mdłości, twardnienie brzucha... nie podoba mi się to.
No ale nic, przestaję marudzić, odpoczywam i trzymam się dzielnie. -
Kroko, lacze sie w bolu. jak pisalam juz wczesniej, wraz z 3 trymestrem wszystkie objawy z 1 powrocily i u mnie
wlasnie na zapach obiadu mnie pogonilo. lezakuje na kanapie z herbatka
no coz...juz coraz blizej do rozpakowania i miejsmy nadz.,ze wszelkie dolegliwosci odejda
-
Witam się popołudniowo

Krokusie, Biedro i Beszka współczuję i tulam
MIsi@ spokojnie może jesteś taki typ
a i czasu masz jeszcze że ho ho 
Ja odebrałam wyniki i kolejne tablety wrrrr chyba lekomanką zostanę
jakiś stan zapalny układu moczowego, boszzzz żeby tylko piaskiem się to nie skończyło 
kroko a masz coś na to twardnienie brzucha?
Krokodylica lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH