Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Zgredka gratuluję III trymestru, ależ chciałabym się z tobą zamienić
U mnie plamienie ustalo, choć rano jak aplikowalam luteine to na aplikatorze wciąż brozowe coś było.
Zadzwoniłam rano do położnej, powiedziała ze brązowe plamienie jest dość normalne i częste na tym etapie ciazy, kazała jaknajwiecej leżeć i nie przejmować się i zadzwonić do nich w razie silnych boli lub krwistego plamienia.
Niestety nie przyspieszyla mi wizyty wiec żyję wciąż w niepewności do 17 lutego
-
dzien dobry

Malenqu, wspolczuje wizyty tesciow....mam nadz..ze dlugo nie posiedza
co do nietolerancji laktozy, moj 3,5latek ma od urodzenia. wspolczuje. u ans bylo darcie sie przez 24 h (nei zartuje i nei przesadzam), po moim mleku i kazdym innym poza nutramigenem. a jakie baki puszczal!!! masakra!!!! wspolczuje jesli to to....
Konwalianko, ciesze sie, ze z synkiem lepiej
no i ze Ty nie masz juz skurczy bolesnych...oby maly jeszcze posiedzial...
Anastazja, a ty luteine aplikatorem zapodajesz? ja musialm brac leki dopochwowo w ciazy i pierwsze co mi pani w aptece pow. oraz lekarka, to to zeby nie stosowac aplikatora wciazy, tylko delikatnie czystym paluchem wepchnac
moi chlopcy pojechali w gory na narty. tesciowa sie wprosila, wiec ja zostalam w domku...co mi na reke, bo jutro rodzice przyjezdzaja a tu jak po wojnie!!
wczoraj moja kolezanka wrocila z urlppu w PL. przywiozla nam stelaz od wozka oraz jakies kocyki i pieluszku, otulaczki dla mlodej
jak ja bym chciala zeby to juz byl koniec marca i by mala sie wyklula co tym wozkiem na dwrozu bedziemy jezdzili a nie tylko po domu
Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień, wcale kurna nie dobry

Zasnęłam po 5, jak mi grypa zaczęła odpuszczać to zgaga wyszła na prowadzenie, przecież tak się nie da żyć! Gniecie, kłuje, boli, rozsadza mi klatkę piersiową,
Cały czas i bez przerwy
Do tego dzieć wspina się na szczyty aktywności i usilnie bada mój próg bólu, chyba chce mnie przygotować na tę sielankę zwaną porodem... Przysięgam, że on w ogóle nie śpi!
Anastazja, tez słyszałam, że żadnych aplikatorówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 13:02
-
nick nieaktualnyHello!
Anastazjaa odpoczywaj sobie. Ja mialam 2 razy juz plamienia, ale krwistoczerwone i na razie wszystko jest dobrze, u Ciebie tez musi byc.
Malenq trzymaj sie kochana!
Tamka zdrowka!
Zgredka gartuluje przejscia do kolejnego etapu
Ja za chwile jade do tesciow...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 13:13
Malenq lubi tę wiadomość
-
Oooo nie wiedziałam, od dziś będę robić wedle zaleceńbeszka wrote:
Anastazja, a ty luteine aplikatorem zapodajesz? ja musialm brac leki dopochwowo w ciazy i pierwsze co mi pani w aptece pow. oraz lekarka, to to zeby nie stosowac aplikatora wciazy, tylko delikatnie czystym paluchem wepchnac
)
dzieki
-
U mnie leci mecz
Ja popakowalam posciel i inne rzeczy zalegajace w szufladach lozka do worow prozniowych, potem sie zniesie do piwnicy
Kupilismu mega cukierkowy (jasny) roz i jasny szary, ten roz to lekka przesada jak dla mnie, ale dam rade. Dwie sciany takie i dwie takie. No zobaczymy jak to wyjdzie, ja tam spac nie bede
-
nick nieaktualnyHej ... przeżyłam......Oni też...ale było ciężko....co za ludzie....
no nic, dobrze, że karuzelę nad łóżeczko przywieźli....
a co do nietolerancji....to chyba to...bo podaliśmy DELICOL i już po pierwszej dawce, mała pokrzyczała tylko chwilę, a nie kilka godzin....
zobaczymy jutro....
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:Malenq: biedulka na Twoja

Moj dostanie zaraz zawalu na tym meczu
Ja też zawału dostanę...
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:28
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hejka, net u austriaka kiepski, wiec tyloo wpadam napisac ze zyje, mamy sie z maluchem swietnie, cala rodzinka szczesliwa po po przepieknym dniu szusowania. Nie mam jak dosac zdjec, po powrocie was pomecze
buziaki i sciskam wszystkie mamy i dzieci!
Malenq, beszka, Misi@, LaRa lubią tę wiadomość
-
Milego odpoczynku Nieukowa
czekamy na sprawozdanie 
chcialam dzis posprzatac troche w domku, gdy chlopcy byli na nartach. po umyciu podlog w polowie domu taki bol w podbrzuszu mnei zlapal (jakby ciagniecie w dol), ze potem godzine lezalam
jak przeszlo, to dokonczylma mycie podlog i troche ogarnelam i teraz ledwo sie ruszam
masakra. brudem obrosniemy jak tak dalej pojdzie. maz niby sprzata...ale to jego sprzatanie...hmmm ...bez komentarza.
przerazil mnei stan pokoju, w korym mala ma spac po powrocie ze szpitala. jutro musze zrobic liste dla meza z rzeczami, kotre musi tam zrobic przed porodem
-
Witam wieczorowo
ja po odwiedzinach koleżanki, najadlam się i zmeczylam mnie te odwiedziny bo zdecydowanie wolę leżeć niż siedzieć 
Malenq dobrze ze jakoś przezylas
i ze masz już z głowy 
Nieukowa miłego wypoczynku, nie szalej I czekamy na fotorelację
Beszka Ty też nie forsuj sie!
Tamka zdrówka życzę i lepszego samopoczucia
I wszystkim bez wyjątku zdrówka i dobrego nastroju życzę
Maz mi zakupił podhalanskie dzwonki
dobrze ze jutro wraca
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Dziewuszki co to jeszcze przede mną w kolejce pozostały i te "rozwiązane ": ile razy Wasze maluchy czkały pod koniec ciąży? Bo mój od kilku dni czkawkę miewa nawet 5-6 razy... I to taką naprawdę dotkliwą... Do tego jak juz pisałam, zrobił się ogromnie aktywny i bolesny w tej aktywności
I tak grzebiąc w necie natknęłam się na takie info, ze wszelkie znaczące zmiany od koniec ciąży zwiastują, ekhem ekhem, zbliżający się poród...najczęściej od dwóch do czterech tygodni... I lekko zamarłam... Wg bb ciążę donoszoną mam 3 marca...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:00
-
Tamka...moze to i oznaki zblizajacego sie porodu...a moze maly po prostu na tyle podrosl, ze bardziej niz wczesniej czujesz jego czkawki oraz ruchy....
moja mala ma czkawke co 2-3 dzien. z chlopcow to pamietam, ze L mial czesto. -
Tamus znowu doktor Google
wiem wiem nie da się nie czytać
nie do mnie było pytanie bo moja to rzadko miewa czkawke teraz bardziej się rozpycha i dotkliwie to czuje ale pewnie dlatego ze ma mniej miejsca.
No ale powiedzmy 4 tygodnie to prawie była byś donoszona
Ale oczywiście idzmy według listy! I tego sobie i Wam życzę
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH