Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wsparcie

Zgredka gratuluję III trymestru, ależ chciałabym się z tobą zamienić ;)

U mnie plamienie ustalo, choć rano jak aplikowalam luteine to na aplikatorze wciąż brozowe coś było.
    Zadzwoniłam rano do położnej, powiedziała ze brązowe plamienie jest dość normalne i częste na tym etapie ciazy, kazała jaknajwiecej leżeć i nie przejmować się i zadzwonić do nich w razie silnych boli lub krwistego plamienia.
    Niestety nie przyspieszyla mi wizyty wiec żyję wciąż w niepewności do 17 lutego :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq 10 min to i tak sporo wytrzymałas ;) trzymaj się dzielnie :)
    Ana naprawdę dziwie się tej służbie zdrowia powinnaś być pod szczególną obserwacja, a nie każą czekać do 17 Boszzzzz. Trzymaj się kochana <3

Malenq lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• beszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzien dobry :)

Malenqu, wspolczuje wizyty tesciow....mam nadz..ze dlugo nie posiedza ;)

co do nietolerancji laktozy, moj 3,5latek ma od urodzenia. wspolczuje. u ans bylo darcie sie przez 24 h (nei zartuje i nei przesadzam), po moim mleku i kazdym innym poza nutramigenem. a jakie baki puszczal!!! masakra!!!! wspolczuje jesli to to....

Konwalianko, ciesze sie, ze z synkiem lepiej :) no i ze Ty nie masz juz skurczy bolesnych...oby maly jeszcze posiedzial...

Anastazja, a ty luteine aplikatorem zapodajesz? ja musialm brac leki dopochwowo w ciazy i pierwsze co mi pani w aptece pow. oraz lekarka, to to zeby nie stosowac aplikatora wciazy, tylko delikatnie czystym paluchem wepchnac ;)

moi chlopcy pojechali w gory na narty. tesciowa sie wprosila, wiec ja zostalam w domku...co mi na reke, bo jutro rodzice przyjezdzaja a tu jak po wojnie!!

wczoraj moja kolezanka wrocila z urlppu w PL. przywiozla nam stelaz od wozka oraz jakies kocyki i pieluszku, otulaczki dla mlodej :) jak ja bym chciala zeby to juz byl koniec marca i by mala sie wyklula co tym wozkiem na dwrozu bedziemy jezdzili a nie tylko po domu ;)

Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień, wcale kurna nie dobry :-/

Zasnęłam po 5, jak mi grypa zaczęła odpuszczać to zgaga wyszła na prowadzenie, przecież tak się nie da żyć! Gniecie, kłuje, boli, rozsadza mi klatkę piersiową,
    Cały czas i bez przerwy
    Do tego dzieć wspina się na szczyty aktywności i usilnie bada mój próg bólu, chyba chce mnie przygotować na tę sielankę zwaną porodem... Przysięgam, że on w ogóle nie śpi!

Anastazja, tez słyszałam, że żadnych aplikatorów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 13:02

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, trzymaj sie i nie zabij nikogo!!!!!!
    Tamka zdrowiej!!!!!

Malenq lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello!
    Anastazjaa odpoczywaj sobie. Ja mialam 2 razy juz plamienia, ale krwistoczerwone i na razie wszystko jest dobrze, u Ciebie tez musi byc.

Malenq trzymaj sie kochana!

Tamka zdrowka!

Zgredka gartuluje przejscia do kolejnego etapu :)

Ja za chwile jade do tesciow...:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 13:13

Malenq lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:

Anastazja, a ty luteine aplikatorem zapodajesz? ja musialm brac leki dopochwowo w ciazy i pierwsze co mi pani w aptece pow. oraz lekarka, to to zeby nie stosowac aplikatora wciazy, tylko delikatnie czystym paluchem wepchnac ;)
    )
    Oooo nie wiedziałam, od dziś będę robić wedle zaleceń :) dzieki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tylko paluszkami wkladalam..

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cieszę się z Waszych dobrych wieści :) wszystko będzie dobrze, zobaczycie

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq licz do....Aż przejdzie... W końcu pojadą i tego się trzymaj:)
    Konwalio super ze juz się jakoś lepiej u Was robi :)
    Zgredka gratki ostatniej prostej :)

Malenq lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie leci mecz
    Ja popakowalam posciel i inne rzeczy zalegajace w szufladach lozka do worow prozniowych, potem sie zniesie do piwnicy

Kupilismu mega cukierkowy (jasny) roz i jasny szary, ten roz to lekka przesada jak dla mnie, ale dam rade. Dwie sciany takie i dwie takie. No zobaczymy jak to wyjdzie, ja tam spac nie bede :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ... przeżyłam......Oni też...ale było ciężko....co za ludzie....
    no nic, dobrze, że karuzelę nad łóżeczko przywieźli....

a co do nietolerancji....to chyba to...bo podaliśmy DELICOL i już po pierwszej dawce, mała pokrzyczała tylko chwilę, a nie kilka godzin....
    zobaczymy jutro....

Tamka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq: biedulka na Twoja :/

Moj dostanie zaraz zawalu na tym meczu

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    Malenq: biedulka na Twoja :/

Moj dostanie zaraz zawalu na tym meczu

Ja też zawału dostanę...

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:28

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka, net u austriaka kiepski, wiec tyloo wpadam napisac ze zyje, mamy sie z maluchem swietnie, cala rodzinka szczesliwa po po przepieknym dniu szusowania. Nie mam jak dosac zdjec, po powrocie was pomecze :) buziaki i sciskam wszystkie mamy i dzieci!

Malenq, beszka, Misi@, LaRa lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milego odpoczynku Nieukowa :) czekamy na sprawozdanie :)

chcialam dzis posprzatac troche w domku, gdy chlopcy byli na nartach. po umyciu podlog w polowie domu taki bol w podbrzuszu mnei zlapal (jakby ciagniecie w dol), ze potem godzine lezalam :/ jak przeszlo, to dokonczylma mycie podlog i troche ogarnelam i teraz ledwo sie ruszam :/ masakra. brudem obrosniemy jak tak dalej pojdzie. maz niby sprzata...ale to jego sprzatanie...hmmm ...bez komentarza.

przerazil mnei stan pokoju, w korym mala ma spac po powrocie ze szpitala. jutro musze zrobic liste dla meza z rzeczami, kotre musi tam zrobic przed porodem ;)

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowo :) ja po odwiedzinach koleżanki, najadlam się i zmeczylam mnie te odwiedziny bo zdecydowanie wolę leżeć niż siedzieć ;)
    Malenq dobrze ze jakoś przezylas ;) i ze masz już z głowy :)
    Nieukowa miłego wypoczynku, nie szalej I czekamy na fotorelację :)
    Beszka Ty też nie forsuj sie!
    Tamka zdrówka życzę i lepszego samopoczucia :)
    I wszystkim bez wyjątku zdrówka i dobrego nastroju życzę :)
    Maz mi zakupił podhalanskie dzwonki ;) dobrze ze jutro wraca :)

Malenq, Tamka lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki co to jeszcze przede mną w kolejce pozostały i te "rozwiązane ": ile razy Wasze maluchy czkały pod koniec ciąży? Bo mój od kilku dni czkawkę miewa nawet 5-6 razy... I to taką naprawdę dotkliwą... Do tego jak juz pisałam, zrobił się ogromnie aktywny i bolesny w tej aktywności

I tak grzebiąc w necie natknęłam się na takie info, ze wszelkie znaczące zmiany od koniec ciąży zwiastują, ekhem ekhem, zbliżający się poród...najczęściej od dwóch do czterech tygodni... I lekko zamarłam... Wg bb ciążę donoszoną mam 3 marca...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:00

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka...moze to i oznaki zblizajacego sie porodu...a moze maly po prostu na tyle podrosl, ze bardziej niz wczesniej czujesz jego czkawki oraz ruchy....

moja mala ma czkawke co 2-3 dzien. z chlopcow to pamietam, ze L mial czesto.

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamus znowu doktor Google ;) wiem wiem nie da się nie czytać :/ nie do mnie było pytanie bo moja to rzadko miewa czkawke teraz bardziej się rozpycha i dotkliwie to czuje ale pewnie dlatego ze ma mniej miejsca.
    No ale powiedzmy 4 tygodnie to prawie była byś donoszona ;)
    Ale oczywiście idzmy według listy! I tego sobie i Wam życzę :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 459 460 461 462 463 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ