Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja tak na szybko pytanko. Do tych w podobnym TC jak ja lub starszym. Czy macie dni ze dziecko sie praiee w ogole lub duzo mniej rusza? Bo u mnie czasem jest tak ze maly kopie i rozpycha sie czesto a czasem ciche dni, ze pare kopniaczkow i nci wiecej.
-
Ana trzymaj sie! Kibicuje wam z calego serca!
Wy juz spicie a ja pozdrawiam z Tyrolu
dojazd byl koszmarny bo cale Niemcy zakorkowane, dopiero sie ogarnelismy 
Jutro rozkmina terenu i pierwwzy wypad na narty
apartament mamy mega, a na tydzien naa wymiosl po 600zl od osoby...
Malenq lubi tę wiadomość
-
Nieukowa, za te narty to dostaniesz po głowie, nic Cię historia mojej szwagierki nie nauczyła? Przełożę Cię przez kolano!
Kotka, ja chyba na podobnym etapie ciąży miałam tak, jak Ty - raz czułam młodego bardzo wyraźnie, a raz prawie wcale. Dziecia są wtedy jeszcze relatywnie małe i różnie się układają. Teraz właściwie nie ma chwili żeby mi czegoś nie rozsadzało
jak się stresujesz to zjedz jakiś słodki owoc albo coś co wiesz, że maluch lubi, u nas to jabłka, i połóż się na boku, na pewno zacznie brykać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:45
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Niechaj słowa Twe ciałem się stanąTamka wrote:Nenek, Ty to jesteś przykład ciąży idealnej więc i poród taki będzie - trzy skurcze parte i młody wpadnie w twe ramiona

Anastazja, wspieram
Musi być dobrze.
Dziecię Konwalii proszone o nie zmienianie miejsca zamieszkania póki co! Siedź tam gdzie siedzisz małolacie
Branoc.
konwalianka, Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch..'
Konwalia przekaz maliszkowi ze tu ciocię wprowadzają zakaz wychodzenia wczesniej niż w marcu....
Kotka moja na tym etapie tez się mniej ruszała, a ja schiza porządnego miałam....jak Tamka napisała cos słodkiego, cos zimnego lub cos kwaśnego....
Nieukowa zazdraszczam nart:-D korzystaj póki możesz:-D
Anastazja skarbie modle się aby to nie było nic złego, i wierze ze będzie dobrze...3maj się dzielnie...
Nenus a to Ty juz na podium wskoczyłaś?? Hehehe powodzenia, juz luty:-D
Buziaczki 18stki i miłej niedzieli;-)

-
Hej,
Ana, jak sie czujesz, mam nadzieje ze wszystko jest ok?
Konwalia, a Ty? Coś lepiej?
Kotka, w zeszlym tygodniu moje maleństwo przez 2 dni było bardzo spokojne, musiałam ja troszkę pobudzić zeby sprawdzić czy jest ok, wiec cukierek, kilka razy stuk-puk w brzuszek i dawała znac
Miłej niedzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 08:20
-
Cześć dziewczynki,
Jakoś przetrwaliśmy noc..zarówno ja, jak i Tymek.. w każdym razie.. skurcze nadal mam, ale nie te krzyżowe (uf), nie bolesne..tylko to kłucie w szyjce..mam nadzieję dotrwać o wizyty w czwartek..w każdym razie wczoraj dzwoniłam do gina i kazał zwiększyć dawkę no-spy do 6tabl dziennie, obserwować wydzielinę z pochwy i jeśli nie przejdzie przyjechać do szpitala.. oczywiście P od razu kazał dzwonić po rodziców, ale to bez sensu, aby przyjechali tylko dlatego, że mam skurcze niewiadomego pochodzenia..oni mają niemal 300km.. trudna sytuacja..
Tymkowi tfu tfu chyba przechodzi, gorączka spadła do 37.7 i utrzymuje się na tym poziomie, więc uf..
Nena, dawaj skarbie:) Ja tam nie zamierzam Cię wyprzedzać
aa i witam się w 36t ciąży.. jak powiedziałam P, że to juz 9-ty miesiąc, to stwierdził, że mu przebiegł dreszcz i ze za tyzień trzeba wszystko przygotować: łóżeczko, wózek, leżak..hehe
Ana, jak u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:26
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej hej:)
U nas dzisiaj w planach wyprawa na sanki mamy tyle sniegu trzeba korzystac:)
Cały czas zastanawiam się nad ta dostawka, przyszła szwagierka stwierdziła że to to samo jakbym dziecko zabrała do łóżka no i teraz sama nie wiem hm....miałam już z pierwszym synem problem bo byl nauczony z nami spac i bardzo ale to bardzo ciezko bylo go oduczyc, tym razem chcielibysmy z mezem tego uniknac. Co o tym sadzicie?
Zgredka III try :0 gratulacje!
Ana daj znać co u ciebie?
Konwi ciesze się z powodu Tymka:)Dbaj o siebie wykorzystaj, że maż w domu, leżakuj i odpoczywaj;)
Malenq co tam u Kosi?Jak kolki? przeszły?Ups teraz doczytałam o tesciach trzymaj sie i oddychaj gleboko:)
Miłej niedzieli:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 12:06

*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH