Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem, wiem... Po prostu w ciągu kilku ostatnich dni inaczej się poczułam - i ta zgaga paskudna, codziennie czkanie małego i to po kilka razy, bolesne ruchy i trochę się martwiłam czy to nic złego, no i jak zaczęłam czytać, to takie info się na mnie rzuciło...
W środę mam ginkę, zobaczymy co powie. Pobieramy wymaz na gbs -
Tamka szybko pobierają Wam ten wymaz.. Ja mam mieć pobrany w czwartek, aby nie było czasu na ew. Załapanie..
Mój też dużo czka, w nocy nawet 3 razy, w dzień z 4, wcześniej też tak nie miał, Zgage mam od 2 tyg. wcześniej nie miałam.. Kto wie, kto wie.. W każdym razie dziś nawet biorąc prysznic myslalam, że mam takie wrażenie ze Ty, Tamus jesteś przede mną
boleśnie rusza się już od 2m-cy
A mnie coś bierze, katar mam, łamie w kościach.. Chyba złapałam od Tymka..
Dziś w kościele były zakonnice z zakonu od aniołów i zakochałam się w pięknym wykonaniu ich anielskich piosenek.. Słuchałam cały dzień, maz mi zakupił płytkę.. CudowneWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:05
-
Tamuś, moja córa miała czkawki równiez bardzo często. Kilka razy dziennie co dzień. Od jakichś 4 dni nie ma ich w ogóle. Czytałam w książce, zę wykształciła już układ oddechowy na tyle, by móc bez problemu zacząć oddychać, dlatego przestał. Tak więc to jest dobra wiadomość
A zgagi nie miałam przez całą ciążę... w zeszły czwartek się pojawiły lekkie. Tę wzmożoną jego aktywność możesz mylić z silniejszymi i bardziej kontrolowanymi ruchami dużego bejbika. Wcześniej był malutki i nie bardzo kontrolował co robi. Teraz jest większy i silniejszy. Układa się wygodnie i zmienia pozycje tak jak my w łóżku
Czy to zapowiada "że to już" tego nie wiem... wiem, ze takie zmiany następuja i są prawidłowe
Twój dzidziolek się prawidłowo rozwija
taka moja odp
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:34
Tamka, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka, jeszcze kilka tygodni temu jęczałam, że nie wiem co to jest czkawka Dziecia
Jednak od jakiegoś czasu perfekcyjnie ją rozpoznaję i czuję. Kilka razy dziennie, mocno i intensywnie. Z ruchami podobnie. Dziewczyny mają rację, dzieci już duże więc zmiany w zachowaniu i odczuciach inne. U mnie, jak widzisz, nie zwiastowały one wcześniejszego porodu
Także...no te preocupes, todo esta perfecto
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No popatrz, u mnie nadal przynajmniej dwa razy dziennie Młody czka sobie zdrowoYasmin wrote:Tyle, że u mnie właśnie to czkanie już ustało. Ale mała czkała co dzień przez połowę ciąży

Ja tego nie lubię, wydaje mi się wtedy, że się męczy przy tym. Ale skoro dla niego to pożyteczne ćwiczenie, to niech se ćwiczy te płucka swe
Yasmin, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ehh,no to ze mnie matka wyrodna, bo jak zaczął po raz 6 po 5 rano, a ja oka nie zdążyłam do tej godziny zmróżyć, to przemknęły mi przez głowę różne niecenzuralne słowa... Ja to czkanie bardzo mocno odczuwam, całe podbrzusze z lewej strony mi tańczy, taka czkawa potrafi mnie nawet obudzić... Mały siłacz
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Ja to w ogole nie wiem czy moja ma czkawke czy nie.
ruchy poki co u mnie bezbolesne, choc przed chwila jakby byl jakos wiekszy, bardziej brzuch podskoczyl i nieco zabolalo.
Bylismy na "ziarnie prawdy", Podobalo mi sie. A w ogole duzo dobrych polskich filmow sie zapowiada w kinach, nie to co kiedys samo dziadostwo i komedie romantyczne
Tamka lubi tę wiadomość
-
Niecenzuralne słowa cisną mi się na usta co noc Tamciu, gdy przewracam się co kilka minut z jednego boku na drugi. No nie ma szans znaleźć w miarę wygodnej pozycji do spania...Dzieć w nocy jest grzeczny, ale ja męczę się już okrutnie, sapię i wzdycham. I ta zgaga wieczorno-nocna...nienawidzę!
-
Smoczku, no w sumie racja - jak czka, to mu główka pracuje, a ze ma solidną to mamusię wypycha

Nenek, olaboga! No mam nadzieję, że to będzie tak, jak z tym jabłkiem i tez Was rąbnie i zakrzykniecie "eureka ", byle tylko espanole nie pomyślały, że to imię jest
A które typy przeszły do finału?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 22:14
Smoczyca1, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Diego, Xavier, Robert (po Kubicy, mój mąż to świr), Bruno, Alex...Tamka wrote:Smoczku, no w sumie racja - jak czka, to mu główka pracuje, a ze ma solidną to mamusię wypycha

Nenek, olaboga! No mam nadzieję, że to będzie tak, jak z tym jabłkiem i tez Was rąbnie i zakrzykniecie "eureka ", byle tylko espanole nie pomyślały, że to imię jest
A które typy przeszły do finału?
LaRa, Tamka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Może nas olśni gdy Go już zobaczymy