Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hej laski
co za emocje Yas trzymam kciuki kochana
co do Anastazji powiedziała ze musi zniknąć na jakiś czas z forum bo nie ma siły i musi sobie dać przerwę, obawiam się ze nie poszło za dobrze bo jakby było ok to by się odezwała
ja egzamin zdałam małpa wysłała wyniki dopiero kolo 23 masakra, ale teraz kamień z serca, ogólnie czuję się dobrze tylko muli mnie cały czas- no chyba że jem
ale nie mogę jeść cały czas 
nie mogę się doczekać USG za tydzień
moja mam też nie może się doczekać bo w LIDLU od 9-go są mega ciuszki dla dzieci
wg mojej mamy ja nie mogę kupować, ale ona może
więc kupi
szalona
Misi@, konwalianka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Lili83 wrote:
Kroko, Konwi jak sie dzisiaj czujecie?
Niby lepiej niż wczoraj, ale dalej zasmarkana.
Poza tym od rana mi słabo.
Jak wyszłam spod prysznica to musiałam usiąść na kibelku i przeczekać bo myślałam że zaraz zemdleję. Potem teleportowałam się na łóżko i tak zostałam. Nie ruszam się bo jestem sama w mieszkaniu.
Nena oczywiście że dziś nie rodzisz, dziś nie 5ty
Yasmin trzymam kciuki, córcia może i malutka ale da radę, ona po mamusi taka drobniutka.
Arienna gratki egzaminu, a tego co kojarzę te super ciuszki w Lidlu są od wczoraj, miałsm iść ale choróbsko pokrzyżowało plany.
Też kojarze że Anastazja pisała że chce odpocząć od forum, ale mam nadzieję że jednak wszystko u niej dobrze.
-
Dzien dobry
Zaciskam kciuki za Yas i Kinie
Ana odezwij sie
Beszka mnie oszacowali a 3600 Zuze a urodziała sie 3650
Konwi trzymam kciuki za wizyte
Ja jade o 14 do gina chce zobaczyć maluszka i niech mi powie co z magnezem i moim żylakiem wczoraj wieczorem mnie zmuliło
ja pospałam tylko do 8 Zuza w domu ma ferie wiec nie pospie hehehe za dużo
ide pranie powieic :0)
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się z auta, mama shoppinguje w lidlu, a ja siedzę i słucham oczywiście Michaela Buble, Kajtosław wyraźnie go lubi
Byłam na upuszczeniu krwi , Kroko łączę się w słabości, masakra jakaś, dobrze że w aucie człowiek się nie męczy za bardzo, aczkolwiek łapię się na tym, że jadę bezwładnie i bezmyślnie przed siebie...
Ciuszki mają być od czwartku w lidlu ale obecnie poszukuję pieluch bo tekstylia mi się nie mieszczą w pralni...
Yas, zaciskania kciuki z całych sił! Ale wiem ze będzie dobrze, znajoma ginekolog i neurolog obie potwierdziły, że po 34 tc dzidziuś jest już naprawdę bezpieczny i odchowany, czekamy więc na Kingusię!
Nena, do roboty!
Krokodylica, Misi@, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Ari gratuluję zdanego egzaminu

Kroko zdrowiej kobieto
Biedroneczko kciukam za wizytę i daj znać po
A Misi@ co ja takiego napisałam? bo nie pamiętam ...
Tamka dobrze, żeś sama nie pojechała! Z kimś zawsze bezpieczniej
Ja też leżę, wstawiłam tylko pranie małża po górskim wypadzie... i dziś będę się lenić
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Z tego co zrozumiałam to Tamka właśnie pojechała sama.

O widzicie, jak od czwartku to jeszcze się załapię może. Ciuszków mi już nie trzeba ale poluję na ten termometr.
Marcówki sie cholera sypia, rozwarcia im sie robia, cholera ja chce dotrwac do donoszonej.
PS. dzis zaczynam 33tc, zawsze to wiecej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 11:21
-
O nie nie.
Ja na poczatku tez chcialam urlop od rodzenia ale jak mam nosic dziecko 42 tygodnie to dziekuje.
Te marcowki widze jakies takie krnabne, pchaja sie przed szereg.
Ja mojej Zuzce powtarzam ze do 10 marca ma siedziec w brzuchu.
Poza tym sezon zuzlowy zaczyna sie 5 kwietnia to po co wczesniej chce lezc?
Tamka, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Biedro ja mysle pozytywnie, przed 10 marca jej nie wypuszcze i koniec.

Smoku hehe no ja mysle ze pierwsze rozgrywki bedziemy juz razem z Zuzka ogladac.
A jak by nie wylazla do 5 kwietnia to z tych emocji na pewno urodze!!!
Dlatego nie oglądam teraz zawodów SuperEnduro bo przecież przez Błażusiaka urodzę na bank. Ostatnio jak oglądałam przed Świętami to trafiłam do szpitala hehe.