Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No, wcale nie wyglada na malutką. Tez sie boje brrrr
No to czekamy na Nene, a potem dopiero marzec.
U mnie 9kg na plusie, a dziecko ma moze z 1 Kg a cycko wcale nie urosly, licze, ze to wod tyle jest, ze sobie moze plywac -
Ja cie, przecudna Kinia
Na miejscu Yas juz teraz bym zaczela inwestowac w zasieki zeby sie mala od amantow mogla obronic
Gratulacje Yasmin!
Pati to ekstra ze u ciebie i malucha w porzadku, oby jeszcze sie Sebastian jak najszybciej od tych infekcji wyzbieral...
A ja dzis poznalam.. fanfary... bol wiezadla! Jupi!
Jak zaczelam kichac, tak mnie dziadostwo z lewej zlapalo, ze teraz boli przy kazdym ruchu, nie mowiac juz o kolejnych kichnieciach. A maly sie kuźwa cieszy, akurat sie ruchliwy robi i kopie mnie po kichaniu
No to wracam do lezenia&pachnienia&smarkania. Po ostatnim 5-miesiecznym kaszlu tesciowa sie zlitowala i mi duomox przepisala na to przdziebienie, mam nadzieje ze szybko zwalcze bakcyla i moze bede miec choc tydzien spokoju od wszelkich ustojstw... -
no to Zgredko idziemy łeb w łeb
tzn. bede sie teraz wazyc w czwartek ale orientacyjnie przybrałam 9-10 kg ale jak na 30 tc to nie jest zle CHYBA, tzn. na tej wadze juz moglabym przestac rosnac
ale kto mnie w tej kwestii wysłucha???
cycuchny moje duzo waza bo ok 2 kg (dwa)
-
LaRa wrote:
Yasmin wielkie gratulacje.
Kinga witaj na świecie Rosnij skarbie zdrowo -
Yas, wielkie gratulacje! Ogromnie się cieszę, że z małą wszystko dobrze, a Ty się już nie męczysz!
Mnie okrutnie boli podwozie i niestety - opadł mi brzuch... Niech się to nie dziecko nie wygłupia,kurcze...
Płytki sprawdzam we wtorek i w sumie to one zdecydują, co dalej, ehh
Milej niedzieli
Jedziemy po wózek
Aa,i wiecie co? Przestałam prawie tyć, przez ostatni miesiąc przybył mi tylko kilogram
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Kroko a Ty ile utylas do tej pory? 2 kg? Przyznaj sie
Hehehe a to dobre.
+11 kg na chwile obecna
Yasmin jeeej Kinga słodka
Gratuluję!
Nena dla Ciebie wszystko, nawet liste przekleje.
Tamka z tego co zauwazylam to brzuch potrafi opasc nawet 2 - 3 tyg przed porodem wiec spokojnie.Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yasminko przecudna Kingusia gratulacje, zdrówka życzę i szybkiego powrotu do domu
Kosia już ma miesiąc ale to leci, buziaczki
Tamka przemów synkowi do rozumku żeby jeszcze posiedziałMalenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Yas czekamy na wieści
trzymamy kciuki
Ja juz gotuje rosołek kotleeciki beda i czerwona kapustka
na deser tarta z jabłkami
sypie u nas masakrycznie zaraz ide na chwile na dwór odśniezyć auto i do sklepu bo mi jajec brakło
Pati już 13tydzien ale to lecigratulacje II trymestru
i mam nadzieje ze uda sie wam podejrzec maluszka ja nadal nie wiem w 100% hehehe mama nadzieje ze 19 pokarze co tam
trzymam za nas kciuki coby nam dzieciaczki pokazaly co maja miedzy nozkami:-)
-
Psotka kurcze nie mam pojecia co z tymi burakami
ja zawsze gotuje obieram tre i na masełko cukier, piprz, ziele angielskie i liść laurowy
Nio u mnie pachnie tartą
Nena teraz twoja kolej
mój maluch fika sobie delikatnie mam nadzieje ze ładnie urósłaa ja juz chce 19 luty
-
Nieukowa wrote:Ja cie, przecudna Kinia
Na miejscu Yas juz teraz bym zaczela inwestowac w zasieki zeby sie mala od amantow mogla obronic
Gratulacje Yasmin!
Pati to ekstra ze u ciebie i malucha w porzadku, oby jeszcze sie Sebastian jak najszybciej od tych infekcji wyzbieral...
A ja dzis poznalam.. fanfary... bol wiezadla! Jupi!
Jak zaczelam kichac, tak mnie dziadostwo z lewej zlapalo, ze teraz boli przy kazdym ruchu, nie mowiac juz o kolejnych kichnieciach. A maly sie kuźwa cieszy, akurat sie ruchliwy robi i kopie mnie po kichaniu
No to wracam do lezenia&pachnienia&smarkania. Po ostatnim 5-miesiecznym kaszlu tesciowa sie zlitowala i mi duomox przepisala na to przdziebienie, mam nadzieje ze szybko zwalcze bakcyla i moze bede miec choc tydzien spokoju od wszelkich ustojstw...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 17:21
-
Malenq buziaki dla Kosi
to juz miesiąc :*
My sie zastanawiamy nadal nad imieniem, mamy trzy typy, ale sadze ze wszystko rozegra sie jak juz ja zobaczymyna razie reaguje na imie "misia"
Nieukowa, Malenq lubią tę wiadomość