Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na tapecie jest Łucja.
ja wlasnie leze w ciemnosci celem zasniecia, ale nie wyjdzie pewnie. Moj pojechal odwiezc corke, wiec powinnam te 3h wykorzystac na jakis kobiecy relaks..
u mnie od tylu tez nie widac, ze w ciazy a i w plaszczu zimowym tez nie wiec na zwalnianie miejsca w miejskiej komunikacji nie mam co liczyc..helenkq lubi tę wiadomość
-
Pati, ja mam prysznic wiec u mnie tak czy inaczej kąpiel odpada ;(
Ale z tego co słyszałam to zalecają właśnie prysznice...
Zgredka, Kotka - czy miewacie juz bole @????? Bo u mnie co jakiś czas sie pojawiają -
Co do kapieli to ja sie kapie w wannie jak szalona wlasnie i zadam nalewania goracrj, wbrew temu co sie pisze ale tak mnie nachodzi i malej to nie wadzi (ale ja nie mam zadnych przeciwskazan jakby co)
Lara: nie mam takich typowych na @, ale wlasnie teraz leze bo od jakiejs godziny mnie brzuch jakbu ciagnie (a nie robilam dzis nic, co by bylo fizycznie meczace, wiec nie wiem co to) -
Biedroneczka83 wrote:wiecie ja juz sie wiosny nie moge doczekac początków kwietnia
-
Pati: masz ogrod! Ja w tym roku mialam zrobic na balkonie cos, bo mam duzy, ale nie wiem, acz w sumie mam troche oszczednosci, wiec jak podbiore to dziecko mi specjalnie nie zbiednieje (najwyzej dostanie pare zabawek mniej)
ale nie mam pomyslu..
Ja juz bym chciala maj i to tak ze 2-3 tyg po porodzie -
zgredka wrote:Pati: masz ogrod! Ja w tym roku mialam zrobic na balkonie cos, bo mam duzy, ale nie wiem, acz w sumie mam troche oszczednosci, wiec jak podbiore to dziecko mi specjalnie nie zbiednieje (najwyzej dostanie pare zabawek mniej)
ale nie mam pomyslu..
Ja juz bym chciala maj i to tak ze 2-3 tyg po porodzie -
Moja tez zagrożona ale zakazu kąpieli nie dostałam tylko wiadomo nie wolno gorących kąpieli i mnie niestety seksu
ale juz tyle to jakoś wytrzymam
Ale wiadomo prysznic wygodniejszy przynajmniej dla mnie niż wygramolic się z wannyale lubię poleżeć w wannie wiec czasami się skuszę
-
Heh prace ogrodowe.... Tia.... W kwietniu muszę wsadzić do ziemi mnóstwo cebulek kwiatów, ale sadze ze nie będę juz w stanie tego sama ogarnąć, wiec ja będę siedzieć i pokazywać mamie gdzie ma co wsadzać
ot taki ze mnie ogrodnik wiosenny bedzie
az sie boje zaniedbania ) przynajmniej mamę ogrodnictwa poducze
A potem zostają juz spacery na ogrodek i cieszenie sie pięknymi kwiatami i maleństwem
Zgredka, na balkonie miałam w zeszłym roku surfinie w doniczce, pięknie pachną (zwłaszcza fioletowe) i cudnie zwisają -
Jupi! Wiecie co znalazłam?
Pełną wersję filmu nominowanego do OscaraKojarzycie "Naszą klątwę" albo blog o Leosiu (leoblog.pl)?
Jeśli tak, to mega polecam, o ile oczywiście macie podczas macierzyństwa na tyle nerwa, żeby oglądać pierwsze chwile walki z chorobą Leo:
http://www.nytimes.com/video/opinion/100000003489430/our-curse.html
Świetny film z pozytywnym zakończeniem, moim zdaniem zasługuje na statuetkę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 20:38