Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Konwi współczuję przeżyć....ale Patryk cudowny, takie maleństwo śliczne:) zdrówka skarbie:)
Kroko do tej pory poszło:
-78szt pampers premium 1
- ok. 60 szt Dady 1
teraz lecimy na 2 i poszło:
- 154 szt. Dady 2;
- 40szt pampers 2
szybko zmieniliśmy na 2, teraz za jakiś tydzień pewnie przejdziemy na 3
Czyli jak kupie sobei na start 100 sztuk jedynek to bedzie ok tak?
Btw. Co myslicie o imieniu Dominik albo Sebastian?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:45
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Czyli jak kupie sobei na start 100 sztuk jedynek to bedzie ok tak?
Btw. Co myslicie o imieniu Dominik albo Sebastian?
wystarczy..spokojnie...
Sebastian - mam słabość do tego imienia heheheh miłe wspomnienia, cudowny człowiek....... -
nick nieaktualny
-
a ja mam z tymi imionami tylko takie wspomnienia, że poznałam kiedyś dwóch chłopców braci o tym imieniu i mój ówczesny chłopak stwierdził, że mają okropne imiona ;/
ja stawiam na Sebastiana, acz (i właśnie sobie przypomniałam o innym wspomnieniu) miałam w zerówce jednego, który na leżakowaniu leżał obok i mówił do mnie "pokaż cipkę"..Krokodylica lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:a ja mam z tymi imionami tylko takie wspomnienia, że poznałam kiedyś dwóch chłopców braci o tym imieniu i mój ówczesny chłopak stwierdził, że mają okropne imiona ;/
ja stawiam na Sebastiana, acz (i właśnie sobie przypomniałam o innym wspomnieniu) miałam w zerówce jednego, który na leżakowaniu leżał obok i mówił do mnie "pokaż cipkę"..
PADŁAM!!!!!! buahuahauahauuahau -
LaRo: oczywiście nie podejrzewasz mnie, że pokazałam ;p
byłam wtedy bardzo wstrzemięźliwa
właśnie oglądam te pieluszki wielorazowe i są różne
http://allegro.pl/nowosc-pieluszki-pieluchy-wielorazowe-bambusowe-i5070936027.html
takie milovia droższe
http://sklep-milovia.eu/pieluszki-wielorazowe-ekologiczne/272-mali-piraci.html
i takie też mnie ciekawią
http://nappy.pl/pieluszki-wielorazowe-c-1.html
nażarłaś się jak bąk jeszcze chce, żeby facecik mi buraki z sokowirówkował, ale nie wiem kiedy mam to pić
-
Alllleeee się zmachalam
Umyłam 3 okna bo pogoda taka piękna. I padłam jak długa
Blondik nie masz na nic wpływu więc nie stresuj się, to nic nie pomoże! Teraz zostaniesz z nami i basta
Malenq cenna informacja, dzięki.Stałam wczoraj przy półkach z pieluchami z lekko przygłupią miną i w końcu nic nie wzięłam
Temat szczepień... nie urażając nikogo, uważam że oprócz skrajnych wcześniaków, powinno się szczepić jak najwcześniej - zaraz po urodzeniu układ immuno dziecka jest w pełnej mobilizacji i styka się naraz z całym światem nowych antygenów i kilka więcej, szczególnie w kontrolowanych warunkach szpitalnych, tu nie zaszkodzi. I uważam że nie powinno być w tej kwestii dyskusji i wyboru bo traci na tym cały świat. No ale mamy wolność wyboru, więc nie mam zamiaru dyskutowaćSzkoda tylko że za kilka lat obudzimy się z ręką w nocniku, jak efekt dzisiejszych nieszczepień się ujawni i zaczną się ogniska epidemiczne...
Ja na pewno szczepię zgodnie z kalendarzem i tymi skuteczniejszymi szczepionkami, nawet jakbym miała dopłacać...
Uff. To czas zrobić jakiś obiad, a potem pewnie prasowanie ciuchów...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 14:03
zgredka, Tamka, Lili83, Yasmin lubią tę wiadomość
-
no ja też za szczepieniami,
a wczoraj w o matko z kolei mówili, żeby poprać ubranka, ale niech trochę w domu potem poleżą, żeby właśnie domowych bakterii nabrały,
my wczoraj wysprzątaliśmy pokój po malowaniu, kłaków psa było od groma, teraz pies ma czas na nagromadzenie kolejnych ;/
też bym umyła okno, bo słońce niemal praży (jak na lutowe warunki), ale w niedziele nie lubię -
NIEUKOWA - to nie chodzi o szczepienie w ogole tylko nie zbyt wczesnie.
Dla mnie sparaw wplywu szczepionek na autyzm jest na tyle nie jasna, ze szczepienie jest poprostu zwiazane jak dla mnie ze sporym ryzykiem. Sa badania ktore pokazuj, ze zwiazek jest i sa takie ktore pokazuja, ze go nie ma. W takim wypadku szczepienie jest ryzykiem.
Ja sie zgadzam z tym, ze tzeba szczepic w ogole bo to logiczne ze jesli szczepic nie bedziemy to choroby wroca.
Natomiast na przyklad po co szczepic malutkie dziecko na tezca? A bcg przeciw gruzlicy z tgeo co wiem ma slaba skutecznosc. Szczepienie na rotawirusy tez uwazam za dyskusyjne.
To musi sobie poprostu kazdy przemyslec i zdecydowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:24
-
nick nieaktualny
-
Hehe Zgredka moj kot wczoraj swoja pieczec postawil na wszystkich ciuszkach
siadal tylkiem na wszystkich ubrankach po kolei, a finalnie ukradl niedrapki i zaczal na nie polowac
Ja wlasnie testuje Jelpa. Nawet nie narzuca sie ten zapach, ale sama nie wiem czy wytrzymam w nim przez rok
Po praniu, wywietrzeniu na tarasie i zaprasowaniu schowam do worow prozniowych i niech czekaja... -
nick nieaktualnyU mnie Lovela się nie sprawdziła = mała dostała uczulenia, więc wróciłam do starych znanych płatków mydlanych i podrażniona skórka u małej zaczyna znikać...
skąd wiem, że niektóre pryszcze od Loveli, ano stąd że wcześniej prałam w Dzidziusiu (niestety nie dopiera dobrze plam, ale jest mniej perfumowany niż Lovela) i takich pryszczyków nie było...
Jelpa nie używałam...