X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Ja tez hehe nawet malz przyszedł z drugiego pokoju :) a jak ta ręka odpadła to sie sama przestraszyłam :)
    A ten Bartek rewelacja! Wczesniej niezyt go lubilam mimo, ze poznaniak bo wydawal mi sie dziwny, ale jak go dzis ogladalam to zachowywal sie jak moj przyjaciel, ktory czexto tez mnie wkreca;)

• LaRa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm malz, jak mu sie przypomni to jest chory :) teraz jest zdrowy (w drugim pokoju z xboxem) ale to zależy od sytuacji :)
    Teraz leze na prosto, a mała wystawia (chyba) pupę :) dzisiaj miałam przemyślenia odnośnie tego jak to wszystko sie tworzy, ze to jest prawdziwy cud :) kocham to moje maleństwo i coraz cześciej zastanawiam sie jak bedzie wygladała :)
    Ale najpierw muszę ja urodzić (bleeeeee)

Misi@ lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tam lubie Bartka, podejrzewam go o bycie gejem, bo czasem inni prowadzący się z niego podśmiewują i trochę mi go żal

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • beszka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yas, Kinka przeslodka <3 aaaaaa ja chce moja juz juz juz!!!!

Nieukowa, no tutaj pracuje sie prawie do konca. 3 tyg. przed terminem tym wyznaczonym na usg polowkowym, idzie sie na macierzynski - czyli ten czas zanim dziecko sie urodzi naliczaja juz z macierzynskiego :/ ja jutro mam lekarza, wiec zobacze czy mi zwolnienie przedluzy, ale nawet jesli tak, to i tak musze pracoeac wiecej w przyslzym tyg. by wszystko skonczyc i obow. przekazac.

Ten moj szef to nie taki zly (wiecie kilka mies. na papierze pracowalam na 100% ale w biurze malo co bylam....tylko w domku siedzialm przed PC - szef ugodowy)...on po porsgtu baaardzo zapominalski ;) co chwile sie mnie pyta kiedy ja na ten macierzynski ide ;) powinien zorg. ciasto i spotkanie ze wspolpracownikami mymi przed moim urlopem, ale pewnie zapomni ;) hehehe gdy moja koleznaka urodzila w zeszlym roku, to bieglam mu przypomniec o kwiatach dla niej, czy o wigilii dla naszego wydzialu ii innych spr. on o wszystkim zapomina ;)

piszecie o tym ze spac nie mozecie. ja od poczatku tej ciazy prawie w ogole w nocy nie spie :/ w poprzednich ciazach, jak tylko glowe do poduszki przylozylam to spalam...teraz masakra i jest coraz gorzej. jak leze wygodnie, to mala za bardzo przyciskam :( co chwile musze siku, ale wstac z lozka to nie lada wyczyn. wszystko mnei boli (szczegonie spojenie lonowe) i brzuch jest meeega twardy. czasem jeszcze wiezadla daja o sobie znac, to leze kilka minut w bezruchu i czekam az przejdzie, by pozycje zmienic.
    wstyd sie przyznac, ale przenioslam sie do sypialni goscinnej :( meza budzilam w nocy, a i syn do nas przychodzi co noc....

my od tesciow wrocilismy z pysznego obiadku :) nawet mnei bardzo nie wkurzali dzisiaj hehehe

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem, jestem, a raczej zaglądam między jedną dzremką a drugą, a że poza spaniem nic nie robię, to nie mam o czym pisać, hehe;) wczoraj pobiłam rekord...w sumie spałam 16h/24h...masakra jakaś...na samą myśl o jutrzejszej robocie chce mi się spać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 20:55

Nieukowa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde Beszko! to strasznie długo trza tam u Ciebie robić, chyba bym zdechła, no ale jak mus to mus..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żegnam sie... Dobranoc kochane i do jutra :-)

Misi@ lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to mnie pocieszylascie ze tez tak ze spaniem macie :D

Misi@ lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    a ja tam lubie Bartka, podejrzewam go o bycie gejem, bo czasem inni prowadzący się z niego podśmiewują i trochę mi go żal

Może dlatego przypomina mi mojego najlepszejszego przyjaciela geja ;)
    Mnie zraził do siebie jak zaczął opowiadać, ze wierzy w moc piramid i jakieś głodówki oczyszczające dusze i ciało stosuje. To pachnie mi rejka ( nie wiem jak to sie pisze) sekta. Mamy znajomego, którego była dziewczyna w to wpadła...masakra była walka, która niestety przegrał :( on doktor ona architekt..mądra kobitka ..szkoda mi jej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:44

zgredka lubi tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@L ja się wczoraj zastanawiałam czy ja bym jestem skłonna do wpadnięcia w sektę..
    nie wiem sama.
    może jak ktoś ma jakiś problem to jest bardziej podatni, a oni pewnie na takich liczą

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem... Internet mi znikł po tym malowaniu :( trzeba czekać na tzw fachowca...
    A z tym są...em przed porodem do chyba większość z nas będzie miała :) no ale z drugiej strony taka natura nie ma co... Ja się boję tylko ze każą mi na plecach rodzic i nie będę mogła wybrać sobie.pozycji... Jakie macie doświadczenia?
    Mąż mnie wkurza bo jeden pokój praktycznie sama moja mama pomalowala i jest jeszcze drugi pokoik dzieciowy...a on na wszystko ma czas... Ciągle słyszę później, jeszcze mamy czas itd.. A mnie szlag trafia... Chyba jutro kumpla poproszę.
    Dziś kupiliśmy komodę w Ikea w dobrej cenie oglądałam jeszcze fotele takie do karmienia żeby sobie usiąść i ceny mnie powalają.. Min 550 zł...

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• LaRa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Maniek, dobrze ze sie odezwalas :)
    Idę spać bo sie zaziewammmmmm na amento :)
    Good bye and good night :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to to Maniek. Moj malz ma to samo.. nagle w polowie mojej ciazy zaczal sie spieszyc, ale nie widac za bardzo postepu... za tydzien ma montowac regaly w naszej wiacie i przenosic rzeczy z pokoju malego. Potem laskawie mozemy zaczac malowanie i zakupy, ale ja to biore z przymruzeniem oka, bo pewnie jak zwykle bedzie mial obsuwe... teraz tez swinie kroil zamiast dzialac we wiacie.. ech.

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 1 marca 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bartuś specyficzny jest, jak pracowałam w TVP3 to on tez tam jeszcze był, także nawet kilka materiałów z nim zrobiłam. A wkręcił faktycznie super ;-)

Kupiłam właśnie na allegro babciową koszulę,rozpinaną do pasa, wg waszych wytycznych ;-)

I jestem olbrzymia! 74 kg, startowałam z 57... Obśmiałam się dzisiaj, bo przy gigantycznym brzuchu mój zadek, który sporo urósł przecież, wygląda na maciupki ;-)

No i...w środę mam ciążę donoszoną... Chyba naprawdę spakuję tę torbę, chociaż czuję oddech Krokusia na plecach i chyba dam jej fory ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 23:14

Misi@, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana z drogo do pracy. W tym tygodniu znow bede wozona zamiast tramem. Fajnie, bo nie wkrece sobie, ze mi slabo (nie zdaze) :)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:)

Ja bym juz chciala brzuszek :) zazdroszcze :)
    Dziewczyny co najlepiej pomaga na zgage? Patki chyba wspominala cos o mleku...wieczorami juz nie wyrabiam, az wymiotuje od tego :/

Edit:
    Doczytalam, ze soda oczyszczona dziala cuda, wiec bede eksperymentowac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 07:31

• LaRa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł :)
    Misia, żadnej sody!!!!! No co Ty!!!! Rennie, gaviscon z farmaceutyków a naturalnie migdały bądź mleko :)
    Mnie cholerstwo obudziło o 1:20 poszłam do lodówki,mwypilam pół mleka i rzeczywiście pomogło :)
    Chyba nie do końca sie wyspalam wiec drzemka popołudniowa bedzie musiała być :)
    Moje dziecko usłyszało z rana kaszel tatusia i dała od razu o sobie znac :)

Spokojnego dnia :)

Misi@ lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane:-)

Mleko mi pomagalo jak bylam w ciazy z Marcelem. Warto sprobowac:-)

Ja od dzis zaczynam nowy projekt. Jestem taka podekscytowana:-) poerwszy projekt od choroby Sebastiana.... ciesze sie, ze wracam do moich zajec:-) czeka mnie duzo pracy:-)

Milego dnia dziewczynki:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjjj Pati, widzę ze na tyłku tez usiedzieć nie możesz :) ale jesli nowy projekt ma Ci przynieść radość i spełnienie to czemu nie??? Tylko nie przeginaj :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    zaraz bede meczyc dalej Idiote ;P

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
‹‹ 580 581 582 583 584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ