Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Ja tez hehe nawet malz przyszedł z drugiego pokoju
a jak ta ręka odpadła to sie sama przestraszyłam
-
Hmm malz, jak mu sie przypomni to jest chory
teraz jest zdrowy (w drugim pokoju z xboxem) ale to zależy od sytuacji
Teraz leze na prosto, a mała wystawia (chyba) pupędzisiaj miałam przemyślenia odnośnie tego jak to wszystko sie tworzy, ze to jest prawdziwy cud
kocham to moje maleństwo i coraz cześciej zastanawiam sie jak bedzie wygladała
Ale najpierw muszę ja urodzić (bleeeeee)Misi@ lubi tę wiadomość
-
Yas, Kinka przeslodka
aaaaaa ja chce moja juz juz juz!!!!
Nieukowa, no tutaj pracuje sie prawie do konca. 3 tyg. przed terminem tym wyznaczonym na usg polowkowym, idzie sie na macierzynski - czyli ten czas zanim dziecko sie urodzi naliczaja juz z macierzynskiegoja jutro mam lekarza, wiec zobacze czy mi zwolnienie przedluzy, ale nawet jesli tak, to i tak musze pracoeac wiecej w przyslzym tyg. by wszystko skonczyc i obow. przekazac.
Ten moj szef to nie taki zly (wiecie kilka mies. na papierze pracowalam na 100% ale w biurze malo co bylam....tylko w domku siedzialm przed PC - szef ugodowy)...on po porsgtu baaardzo zapominalskico chwile sie mnie pyta kiedy ja na ten macierzynski ide
powinien zorg. ciasto i spotkanie ze wspolpracownikami mymi przed moim urlopem, ale pewnie zapomni
hehehe gdy moja koleznaka urodzila w zeszlym roku, to bieglam mu przypomniec o kwiatach dla niej, czy o wigilii dla naszego wydzialu ii innych spr. on o wszystkim zapomina
piszecie o tym ze spac nie mozecie. ja od poczatku tej ciazy prawie w ogole w nocy nie spiew poprzednich ciazach, jak tylko glowe do poduszki przylozylam to spalam...teraz masakra i jest coraz gorzej. jak leze wygodnie, to mala za bardzo przyciskam
co chwile musze siku, ale wstac z lozka to nie lada wyczyn. wszystko mnei boli (szczegonie spojenie lonowe) i brzuch jest meeega twardy. czasem jeszcze wiezadla daja o sobie znac, to leze kilka minut w bezruchu i czekam az przejdzie, by pozycje zmienic.
wstyd sie przyznac, ale przenioslam sie do sypialni goscinnejmeza budzilam w nocy, a i syn do nas przychodzi co noc....
my od tesciow wrocilismy z pysznego obiadkunawet mnei bardzo nie wkurzali dzisiaj hehehe
-
jestem, jestem, a raczej zaglądam między jedną dzremką a drugą, a że poza spaniem nic nie robię, to nie mam o czym pisać, hehe;) wczoraj pobiłam rekord...w sumie spałam 16h/24h...masakra jakaś...na samą myśl o jutrzejszej robocie chce mi się spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 20:55
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:a ja tam lubie Bartka, podejrzewam go o bycie gejem, bo czasem inni prowadzący się z niego podśmiewują i trochę mi go żal
Może dlatego przypomina mi mojego najlepszejszego przyjaciela geja
Mnie zraził do siebie jak zaczął opowiadać, ze wierzy w moc piramid i jakieś głodówki oczyszczające dusze i ciało stosuje. To pachnie mi rejka ( nie wiem jak to sie pisze) sekta. Mamy znajomego, którego była dziewczyna w to wpadła...masakra była walka, która niestety przegrałon doktor ona architekt..mądra kobitka ..szkoda mi jej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 21:44
zgredka lubi tę wiadomość
-
Ja też jestem... Internet mi znikł po tym malowaniu
trzeba czekać na tzw fachowca...
A z tym są...em przed porodem do chyba większość z nas będzie miałano ale z drugiej strony taka natura nie ma co... Ja się boję tylko ze każą mi na plecach rodzic i nie będę mogła wybrać sobie.pozycji... Jakie macie doświadczenia?
Mąż mnie wkurza bo jeden pokój praktycznie sama moja mama pomalowala i jest jeszcze drugi pokoik dzieciowy...a on na wszystko ma czas... Ciągle słyszę później, jeszcze mamy czas itd.. A mnie szlag trafia... Chyba jutro kumpla poproszę.
Dziś kupiliśmy komodę w Ikea w dobrej cenie oglądałam jeszcze fotele takie do karmienia żeby sobie usiąść i ceny mnie powalają.. Min 550 zł...Maniek
-
O to to Maniek. Moj malz ma to samo.. nagle w polowie mojej ciazy zaczal sie spieszyc, ale nie widac za bardzo postepu... za tydzien ma montowac regaly w naszej wiacie i przenosic rzeczy z pokoju malego. Potem laskawie mozemy zaczac malowanie i zakupy, ale ja to biore z przymruzeniem oka, bo pewnie jak zwykle bedzie mial obsuwe... teraz tez swinie kroil zamiast dzialac we wiacie.. ech.
-
Bartuś specyficzny jest, jak pracowałam w TVP3 to on tez tam jeszcze był, także nawet kilka materiałów z nim zrobiłam. A wkręcił faktycznie super
Kupiłam właśnie na allegro babciową koszulę,rozpinaną do pasa, wg waszych wytycznych
I jestem olbrzymia! 74 kg, startowałam z 57... Obśmiałam się dzisiaj, bo przy gigantycznym brzuchu mój zadek, który sporo urósł przecież, wygląda na maciupki
No i...w środę mam ciążę donoszoną... Chyba naprawdę spakuję tę torbę, chociaż czuję oddech Krokusia na plecach i chyba dam jej foryWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 23:14
Misi@, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry:)
Ja bym juz chciala brzuszekzazdroszcze
Dziewczyny co najlepiej pomaga na zgage? Patki chyba wspominala cos o mleku...wieczorami juz nie wyrabiam, az wymiotuje od tego
Edit:
Doczytalam, ze soda oczyszczona dziala cuda, wiec bede eksperymentowacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 07:31
-
Heloł
Misia, żadnej sody!!!!! No co Ty!!!! Rennie, gaviscon z farmaceutyków a naturalnie migdały bądź mleko
Mnie cholerstwo obudziło o 1:20 poszłam do lodówki,mwypilam pół mleka i rzeczywiście pomogło
Chyba nie do końca sie wyspalam wiec drzemka popołudniowa bedzie musiała być
Moje dziecko usłyszało z rana kaszel tatusia i dała od razu o sobie znac
Spokojnego dniaMisi@ lubi tę wiadomość
-
Hej kochane:-)
Mleko mi pomagalo jak bylam w ciazy z Marcelem. Warto sprobowac:-)
Ja od dzis zaczynam nowy projekt. Jestem taka podekscytowana:-) poerwszy projekt od choroby Sebastiana.... ciesze sie, ze wracam do moich zajec:-) czeka mnie duzo pracy:-)
Milego dnia dziewczynki:-) -
Ojjjj Pati, widzę ze na tyłku tez usiedzieć nie możesz
ale jesli nowy projekt ma Ci przynieść radość i spełnienie to czemu nie??? Tylko nie przeginaj
Pati Belgia lubi tę wiadomość