Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka, Kroko, Was dopiero teraz cykor złapał???
toz to mi od kilku tygodni spedza sen z powiek ;/
ale ja to od zawsze panikara jestem
koszule do szpitala przeprasowane, wisza na wieszaku i czekaja.....
dzis mi sie cos w "czajniku" kreci, cisnienie ok a ja jakas taka bleeeeeee
no nic.... mieszkanie ogarniete czas na lezing -
LaRa wrote:Ojjjj Pati, widzę ze na tyłku tez usiedzieć nie możesz
ale jesli nowy projekt ma Ci przynieść radość i spełnienie to czemu nie??? Tylko nie przeginaj
-
hej hej
Pati, n owlasnie...dlaczego mas znie dostac macierzynskiego??
nie pamietam co jeszcze mialam odpisac i kotrej - wybaczcie ale jestem dzis padnieta. i fizycznie i sychicznie
w nocy zlapal mnie straszny bol brzucha. nie skurcze, tylko bol. ruszyc sie nie moglam. åpo godzinie odpscilo. jeszcze obolala bylam, ale bylo ok. rano pojechalam do lekarza. ta stwierdzila ze jest ok i ze mialam usg w srode i blo ok, ale na wszeli wypadek skier. mnie na ktg (przypomne wam, ze tu w ciazy chodzi sie do ogolnego, wiec u ogolnego bylam). na ktg skurcze sie pokazaly (ale jakies marne, bo ja je malo co czulam). lekarz kazal poloznej spr. czy jest rozwarcie (ja caly czas tylko z polozna gadalam, lekarz przychodzi tylko do usg), ale ona stwierdzila, ze skoro nie czuje bolu (mam i takie skurcze ze czujeale wtdy akurat nie), to nie ma sensu, tlko mam wrocic jak beda silniejsze. ja wiem, ze ja z tymi skurczami jeszcze pare tyg. moge pochodzic, ale ciekawa jestem czy cos sie tam dzieje na dole
serducho mlodej wg mnie nienajlepiej, bo 173 uderzenia (!!!!), gdzie zbyt wolno bilo. polozna jednak nie skonsulotwala sie z lekarzem. dzis dzwonie gdzies prywatnie. ksera zapisu ktg tez mi dac nie chciala, wiec foto zrobilam
potem pobieglam do pracy - bo dzis meetingow sporo...a tak kiepksie wiesci....ehhhh czekam do czwartku jak na spzilkach, bo wtedy wazne decyzje maja zapasc...ehhh taki to dzien. jedyny plus, to w koncu mamy piekny dzien !!! bez desczu.
-
U mnie pierwsza zimowo-wiosenna burza
Od dłuższego czasu na czole pojawiły mi sie jakies ciemne plamki, tak samo mam jakies przebarwienia: pod oczami blado, policzki kolorowe... Masakra, jak Indianiec wyglądam... -
Ja dopiero usiadłam po obiadokolacji
Mój mąż mnie dziś uraczył wzruszającym tekstem. Patrzy na mnie i mówi: "wiesz, ten mały faktycznie ma już niezłego powera w nogach." Pytam go, skąd ten wniosek, a ten do mnie, że go Radek ok. 3 w nocy obudził jak się próbował do brzucha przytulić
Mąż ma twardy sen, więc tym bardziej szacun dla małegoYasmin lubi tę wiadomość
-
No, Biedronko, ja nieznosze burz
boje sie strasznie, malz sie śmiał i kazał mi siedzieć przy nim
Patrzę na siebie w lustrze i widzę Fione rozmiar xxlz mała shrekusią w brzuchu
normalnie ogr jak sie patrzy w połączeniu z pingwinem
Yasmin lubi tę wiadomość
-
No to lara: przestan chodzic w tych gaciach i zaloz cos innego, czasem sie podmaluj dla siebie, ja do roboty sie maluje acz tylko oko bo nigdy nie kladlam fluidu wczesniej.
Co prawda po domu laze w getrach, no ale sa obcislei dupke widac
-
Zgredko ja sie w nich super czuje,luźno a praktycznie cały dzień jestem sama w domu wiec luzzzz
maluje sie codziennie (rzęsy) wiec wygląd twarzy tez sie wtedy zmienia
Bardziej mi chodzi o zmianę w wyglądzie mojego ciała, brzuch, piersi, pupcia, nogiwszystko zwiększyło objętość
nie popadam w depresje hihih i nie narzekam bo zawsze moze być gorzej
A chodzenie w długich spodniach czy bluzach to nie dla mnie
W oczekiwaniu na siubidubidens....
Kroko - kocham CieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:15
Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość