Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam, Lara ja mam to samo... Patrzę na siebie i jakby to nie moje ciało zawsze podobały mi się moje nogi a teraz.... Kufa no nie moje takie grube
... Ale po porodzie to wracam do biegania.
Z linii frontu remontowego: mój mąż się dziś wziął do robotymoże cis z tego będzie zanim urodze.
Współczuję wam tej zgagi... Ja narazie mam spokój...
Milusiego wieczoru ganguskiLaRa, Nieukowa lubią tę wiadomość
Maniek
-
A ja dzisiaj bylam na shopingu. W HM naprzymierzalam sie ciuchow z serii MAMA ale kupilam tylko jedna bluzke. Jestem generalnie zdesperowana bo nie wiem w czym mam chodzic i w czym bede chodzic za miesiac jak mi jeszcz ebrzuch urosnie...Moje bluzki sa juz za krotkie, spodnie ciazowe mam tylko jedne, rajty juz zjezdzaja wiec pod sukienke nie ma co zalozyc (mam z hm ale one sa do kitu), t-shirty jak sie zrobi cieplo tez slabe bo za krotkie! A co ja wloze jak bede miala karmic??? Zamowilam sobie chociaz pare rzeczy ze stronki dla ciezarnych.
A w ramach czucia sie seksi kupilam sobie pidzamke. Nada sie idealnie do karmienia (bo nawet sie w niej wkladki beda trzymac jakby co:
A do torby brakuje mi jeszcze tylko/az koszuli porodowej (kupie cos na lumpach pod koniec tygodnia). Dzisiaj nawet kupilam przekaski (cukierki z glukoza zeby dodac sobei energii), batoniki musli, suszone owoce, mala butelke z dziubkiem zeby bylo latwo pic).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:49
-
Cóż to za jakiś dramat wagowy? W ciąży jesteście baby! Jakbyście nie zauważyły
Ja już miesiąc temu jak ujrzałam swoje łydki na zdjęciu en face to doszłam do wniosku, że więcej na nie patrzeć nie zamierzamdopiero po porodzie
Ale cieszmy się! To stan przejściowy, na który tyyyle czekałyśmy! A po 9 miesiącach znów będziemy laski z nebraskiSmoczyca1, Nieukowa, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Bry, spać juz nie mogę
No właśnie co u Lili, biedna pewnie zmęczona... Malenq i Konwalia tez coraz mniej zaglądają ale to chyba nawał obowiązków wiec zrozumiałe.
Pati jak Sebastian?
Z tymi ciuchami tez mam kłopot... Czekam na wiosnę bo mam wiecej luźnych wiosennych i letnich ubrań niż zimowych... A bbb podobają mi się takie kwieciste spodnie i etniczne wzory.... Tyle że dla ciężarnych nue widziałam takich ubrańManiek
-
MANIEK wrote:Bry, spać juz nie mogę
No właśnie co u Lili, biedna pewnie zmęczona... Malenq i Konwalia tez coraz mniej zaglądają ale to chyba nawał obowiązków wiec zrozumiałe.
Pati jak Sebastian?
Z tymi ciuchami tez mam kłopot... Czekam na wiosnę bo mam wiecej luźnych wiosennych i letnich ubrań niż zimowych... A bbb podobają mi się takie kwieciste spodnie i etniczne wzory.... Tyle że dla ciężarnych nue widziałam takich ubrańLaRa, Nieukowa, MANIEK, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Cześć, ja was podczytuje kochane regularnie, ale nie zawsze mam co napisac.. Prawda jest taka ze człowiek szybko zapomina okresu ciąży, doszłam nawet do tego ze zapominam juz przebieg porodu i musze go spisac..
Położna miała wczoraj przyjechać i nie było jej, ani nie zadzwoniła ani nic.. Dobrze ze i tak wyskoczylismy na spacer..
Miłego dnia
PS. Pati ciesze się ze niesiedx wreszcie dobre wieści, oby tak zostałoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 08:01
Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość