Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z kawusia
Haha kotka ja się właśnie spakowalam zajęło mi to może z 15 minut dobrze ze wszystko juz miałam pod ręką
Konwi fajnie ze się odezwałaś mam nadzieje ze u Was Oki
Pati Powodzenia projektem
Miłego dzionka!Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Witam sie tez w 33 tc
.
Kurcze juz 14kg prawie za mna - zalezy jak iczone, bo u lekarza wychodzi mniej ale ja zakladam ze przed ciaza wazylam 58 kg a teraz ekhem 71,5 kg.
Smoku ja sie dzisiaj wlasnie tez spakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 08:22
-
Hej
u mnie powrót zimy i snieggggggg
Nocka średnia, z kilkoma pobudkami na sisi i walka ze zgaga
Ja planuje spakować torbę po kolejnej wizycie u gina, kiedy będę wiedzieć czy bedzie poród SN czy ccno i chyba przed świetami chce mieć juz kącik małej zrobiony.
Jutro jadę sie kłućodwlekam to w czasie, ile moge
Blondik, w dniu urodzin życzę abyś zobaczyła dzis pięknie bijąceswojego maleństwa!!! Spełnienia marzeń!!!!
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:A wiemy w ogóle co z Lili?...
Nie wiemy.
Pytalam pare razy czy ktos ma nr tel do niej ale zostalam zlana.
Pati trzymam kciuku za brata, teraz juz bedzie tylko lepiej.
Tamka, pakuj torbe, bo i Smok juz Cie przegonil.
Lara Ty przed Swietami chcesz miec kacik gotowy a ja chce juz byc z mala w domu.
Blondik ma urodziny? Wszystkiego co najlepsze!zgredka, Tamka, Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Co do detektora to nie wiem, ja nie kupilam, ale ja jestem luzak, czuje, ze mala jest zdrowa i silna, wiec nie mysle o niczym takim.
Lara: wspolczuje tego klucia, ja odliczam czas do kazdego kolejnego
Tez do swiat dobrze by bylo, zebym miala wszystko zrobione.
Mam ochote na kakao (taaa w robocie)...
Kroko: numery sa chyba na jakiejs liscoe z fejsa takiej kolorowej, nie wiem czy tam jest Lili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:15
-
Uwaga uwaga! zakonczylam 36tc
Wytrzymalam.
Dzis zaczynam pic herbatke z lisci malin.
Jak bym jeszcze wytrzymala tydzien to bedzie donoszona.
Ale czuje ze porod sie zbliza. ;>
Ja dzis znowu obudzilam sie z bolem glowy, juz 4 dzien z rzedu.Nie wiem - cisnienie czy jaka cholera.
Jeszcze mnie jakos tak przeziebieniowo bierze, musze prenalen kupic bo mi sie skonczyl.
Za chwile przychodzi do mnie polozna srodowiskowa, ale mam nadzieje ze dzis bedzie krotko bo slabo sie czuje.
konwalianka, Tamka, Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Pati super, ze wszystko zaczyna isc w dobrym kierunku
Wow juz nie dlugo bedziecie cieszyc sie swoimi malenstwami
Milego dnia kochane!
Ps co myslicie o detektorze tetna?
Ja nie mialam i uwazam, ze to zbedne urzadzenie ktore wprowadza tez spory niepokoj bo nei kazdy potrafi sie nim tak poslugiwac zeby zawsze to tetno wylapac i potem sie dziewczyny schizuja. A jak juz sie ruchy poczuje to ani detektor ani usg nie jest potrzebne.
Natomias na przyklad chyba dla Beszki bylo to bardzo dobre rozwiazanie bo jej dzieci sie malo ruszaly.
-
Na pewno jest ok, skoro kolezka od poczatku sam oddychal. Z biegiem czasu moglo byc lepiej, a jakby co mogli mu dopomoc w oddychaniu, w koncu do kwietnia ma byc w szpitalu. A lili moze nie ma netu w tym miejscu u siostr, w ktorym miala mieszkac
-
Kroko, w Rossmanie jest promo na tabl. d ssania prenalen za 9,99 (chyba z karta rossne)
mówisz, ze czujesz ze poród sie zbliza! jak to? jak to czujesz????
co bedziecie stosowały do nawilzania pupci po kąpieli czy przewijaniu??? zastanawiam sie nad linomagiem, mamuski co stosujecie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:35
-
LaRa wrote:Kroko, w Rossmanie jest promo na tabl. d ssania prenalen za 9,99 (chyba z karta rossne)
mówisz, ze czujesz ze poród sie zbliza! jak to? jak to czujesz????
co bedziecie stosowały do nawilzania pupci po kąpieli czy przewijaniu??? zastanawiam sie nad linomagiem, mamuski co stosujecie???
do rossmana mam daleko, wiec sie nie wybiore, kupie w aptece, zreszta preferuje syropek.
Czuje poniewaz mam juz to samo co przed ostatnia wizyta, tzn. czysci mnie, o 4 nad ranem obudzil mnie bardzo mocny bol jak na @ a brzuch mialam twardy jak kamien! Przeszlo po nospie forte. W ciagu dnia mam skurcze BH coraz czesciej. Apetytu za to nie mam w ogole, jem bo musze. Fakt, to moja pierwsza ciaza, ale czuje ze mam max tydzien.Chcialabym wytrzymac do 10tego.
-
Do pupci ja zakupiłam oilatum i emolium zobaczymy co będzie niuni odpowiadało
Tamka jeszcze nie spakowana? Dziewczyno ino się szykuj
Kroko to to ja też mam plan na święta juz być w domu jako dwie osobne istoty
Ale wiecie co wielką torba a i tak się nie zabiorę w jednapieluchy i kosmetyczka nie wejdą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:47
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
No właśnie Kroko ja wczoraj myślałam że to tuż tuż przez.to czyszczenie właśnie
ale jakoś dziwnie mam jednego dnia biegunka a dwa dni zatwierdzenie sorry za doslownosc
Ale położna mówiła ze jeszcze trochę bo mala zaczyna się wpasowywac w kanał i podrażnia jelito grube ale niby jeszcze wysoko jest i dziś całkiem nieźle się czuje wiec chyba mam jeszcze trochę czasu, bo wczoraj to tylko bym wyla bez powodu -
własnie, a duze macie te torby? bo ja sie zastanawiam zeby wszystko co potrzebuje do jednej wsadzic i to do takiej walizki podroznej na kółkach.... czy lepiej zwykla torba??
Kroko, wiec jesli czujesz ze to juz blisko, to niech moc bedzie z Wami -
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Pati super, ze wszystko zaczyna isc w dobrym kierunku
Wow juz nie dlugo bedziecie cieszyc sie swoimi malenstwami
Milego dnia kochane!
Ps co myslicie o detektorze tetna?mam taki ze i mama i tata moga naraz słuchac
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Kroko, trzymam kciuki abys nie musiala, tak jak ja, meczyc sie z tymi wszystkimi bolami, zgagami, rzyganiem i biegunka tyle co ja przed kazdym porodem
Od dluzszego czasu jestem gotowa do wyjscia do pracy, ale toaleta i ja jestesmy dzis nierozlaczni
Wszelkie stany bolowe rowniez przechodze od dluzszego czasu, mdlosci, mniejszy apetyt iyp. Wczoraj jak pisalam, na ktg skurcze....ale i tak wiem ze jeszcze ze 2-3 tyg pochodze. A tak bardzo chcialabym urodzic za tydzien
Brzuch juz chyba nizej byc nie mozehehehe
Co do herbaty z lisci malin, to wyczytalam, ze nie zakeca sie jej kobietom u ktorych w rodzinie wystapil np. Nowotwor piersi, miesnianki itp. HELEN moze ty wiesz dlaczego? Pilam te herbate do wczoraj, ale po przeczytaniu tej info odstawialm. Nigdzie nie moge znalezc info dlaczego nie jest zalecana w tych przypadkach.
Wczoraj nie udalo mi sie dodzwonic do lekarza. Dzis bede probowac. Chyba pojade do szpitala wyklocic sie o ksero tego zapisu z ktg
Aaaa a wg norweskich tabel i lek. To ja wczoraj skonczylam 36 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 10:19