Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
witam
Anastazja jesteśmy z Tobą myślami i sercem
Tamka nie daj sie tam
Lara mój był w urzedzie jak ja byłam jeszcze w szpitalu
ja mam dziś wizytemała fika i kopie mnie po pecherzu
hmm a tak ja prosze zeby sie odwróciła hehehe
Tamka lubi tę wiadomość
-
Eee, nie jest tak źle
Teraz dopiero mam luksus- zwolniło się miejsce na patologii ciąży więc mnie przenieśli i mam 3 osobowy pokój z własną łazienką!
Tylko lipa bo kataru dostałamstraszne przeciągi tu są...
Biedroneczka83, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Anastazja bardzo mi przykro , tulę cię bardzo mocno ;-( ah życie jest niesprawiedliwe niestety, ale wierzę że uśmiechnie się do ciebie jeszcze to szczęście i zostanie z wami już na zawsze
Krokodylku gratki donoszonej ciąży
Tamuś zaciskam za ciebie coraz bardziej
U nas kolejny dzień kataru i męczący kaszel oh biedaczek, ale teraz zasnął i nawet nic mu nie charczy trochę sobie pośpi -
nick nieaktualny
-
smutne wieści.. przykro mi Ana..
LaRa, u nas dzień po porodzie przyszła Pani z zaproszeniem do urzędu na "za tydzień", więc podjęliśmy decyzje dokładnie w dniu porodu, choć jeszcze się zastanawialiśmy.. mąż pamiętam wtedy spojrzał na malego i mówi.. no jednak mój typ: Staś nie pasuje do niego.. ja mówię, widzisz.. pasuje Julian.. a on - no trochę pasuje, ale jeszcze bardziej Patryk..no i zostało PatrykMalenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
U mnie cos dziwnego, rano wstalam - czulam sie swietnie.
Po jakims czasie poczulam sie kiepsko, polozylam sie, zrobilo mi sie zimno, przeszly mnie dreszcze. Po chwili zrobilo mi sie goraco, oblaly mnie poty. Slabo mi bylo jak cholera i bardzo chcialo mi sie pic, ale balam sie wstac po wode. Po chwili tego goraca zwyczjnie odplynelam (zasnelam). Obudzilam sie i nie jest jeszcze rewelacyjnie ale calkikem ok. Skurczy w tym czasie nie mialam, jedynie jakis tam chwilowy bol podbrzusza. Nie ogarniam swojego organizmu. Zmierzylam cisnienie - jest ok. -
ja wróciłam z Tour'u po sklepach i nieoczekiwanie wyladowalam w Smyku (chcialam zobaczyc ceny bujaczkow i karuzelek) i oczywiscie stanelam przy ciuszkach z przeceny
no nie moglam sie oprzec
dresik i reniferek po 20 złoczywiscie wszystko wzielam w wiekszym rozmiarze 68, bo na malenstwo mam za duzo ciuszkow
dresik
reniferek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 15:28
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Kroko, jak sie czujesz??? Lepiej??? Przeszło juz???
Mi sie spać zachciało ale boje sie ze prześpie wizytę u endo heh chyba sobie budzik nastawie
Ciekawe co mi powie na wyniki, i co dalej ze mną bedzie...
Jutro wizyta u ginki, i tez ciekawa jestem jaka decyzje podejmie co do poroduale jakakolwiek by nie była postanowiłam, ze w przyszły weekend tworzymy kącik dla malutkiej i biorę sie za pranie i prasowanie ciuszków maluszkowych
Biedroneczka83, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Kroko, i jak samopoczucie?
Ja padłam, spałam, spociłam się jak szczur, cholera, rozłożyło mnie... Ale będę walczyć!
Kazali mi dowieźć usg trymestrów żeby lepiej oszacować wiek ciąży??? I jutro mają być jakieś decyzje... No mam nadzieję...konwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka, nam na SR mowili zeby zabrac ze soba do szpitala badania prenatalne, polowkowe i kto ma to echo serca, podobno jest tam dla nich bardzo duzo wiadomosci dot dzieciaczka
zycze Ci abys jutro wiedziala na czym stoisz
Zgredzia, jesli masz ochote to wpadaj do mniecos do sprzatania zawsze sie najdzie, a skoro Ty masz eszcze tyleeeeeee sily to co sie masz marnowac
Tamka lubi tę wiadomość
-
witam powizytowo
mała fika tętno ok wsjo ok dostałam skierowanie na krzywą cukrową
wiec w przyszły czwartek ide pić to świństwo
na kolejnej wizycie 25 marca dostane skierowanie na USGw szpitalu tam gdzie bede rodzić
wiec za 2 tyg z haczykiem zobacze moja królewnę :
a teraz grzecznie sie odmeldowujejutro musze z L4 zalatwic jechać do szefa i potem do ZUSu wiec ide zaraz pod prysznic bo jakaś zmęc
Tamka lubi tę wiadomość