Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka! Jestem po wizycie...
I niby super, mam fotke synka, profil identyczny jak meza :)) lykal sobie wody plodowe i strasznie sie wiercil.
Troche mnie martwi, ze maluch maly... Lekarz twierdzi ze tydzien opoznienia jest ok, poza tym jestesmy oboje niscy, ale Radek jest maly. W porownaniu z niektorymi czerwcowkami z tego samego wieku ciazowego Radzio to karzelek, ma tylko 900g w 27t2dc. Myslicie ze jest ok? Na siatce centylowej jest 5% czyli malutko...
No nic,w czwartek mam gina na nfz, zobaczymy co powie, moze zrobi usg i zweryfikuje pomiary tego apeca z dzisiaj... -
Mój różowy, wymarzony scenariusz jest taki ze test wychodzi ok ale oksytocyna mnie rusza i rodzę dzisiaj naturalnie
Co nie zmienia faktu, że jestem przerażona
Dziękuję Wam za wsparcieNieukowa, Misi@, Biedroneczka83, Malenq, Krokodylica, Freja, Blondik, konwalianka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lekarz przebaknal ze nastepnym razem zobaczymy jaki jest trend i wtedy zobaczy sie przeplywy czy dalej ok...
Mam silne postanowienie zeby calkoeicie zrezygnowac z kofeiny. Nic wiecej raczej nie moge zmienic, a niedlugo wypoczne porzadnie na L4 i oby maly nadrobil. -
TAMKA; trzymam kciuki, aby Twoj scenariusz sie zrealizowal
JUSTA, sliczny maluszek
NIEUKOWA, nie wiem czy pamietasz....moja mala tez niby malaoni tu maja inne oznaczenia i ma jakies -11% co wg tutejszych norm jest sporo. pamietaj, ze to tylko statystyki a margines bledu bad. usg to az +/- 500 g
Nieukowa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamuś w takim razie trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów i oby wszystko przebiegło w porządku
Nieukowa, myśle ze Radzio nadgoni wagowo
Moja jest wlasnie na etapie "tycia" wiec juz mi ciezko kurtke dopiac, a tu jeszce miesiacTamka lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Tamuś w takim razie trzymam kciuki za powodzenie Twoich planów i oby wszystko przebiegło w porządku
Nieukowa, myśle ze Radzio nadgoni wagowo
Moja jest wlasnie na etapie "tycia" wiec juz mi ciezko kurtke dopiac, a tu jeszce miesiac
Ja juz nie dopinam, nosze mezowa -
nick nieaktualny
-
Nieukowa mnie sie wydaje ze dzieci sa rozne, mniejsze, wieksze, kazdy ma swoje tempo przeciez.
Mi wszyscy klepia ze mam malutki brzuszek, ze za maly i w ogole. No taki mam i taki ma byc.
A Twoje dziecko jeszcze urosnie jak trzeba.
Kotka od skonczonego 36tc 3 filizanki dziennie przez 11 dni. -
Kroko niedawno mówiłaś o bólu podwozia wiec i ja łącze się w bólu a w sobotę tak dobrze się czułam a dziś to prawie cały dzień przelezalam i przespalam...wszystko mnie tam na dole boli nie wiem czy to te przepowiadajace tylko mocniejsze plus ból jak na okres
Jutro wizyta wiec zobaczymy co tam się dzieje.
A u Tamki nadal cisza? -
PsotkaKotka wrote:W srode na 8:15 ale nei wiem czy to tylko z polozna spotkanie czyli macanko przez brzuch i ktg czy tez usg u ginekolog.
ja jutro, wiec nasze dzieciaczki znow beda ważone w tym samym czasie