Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoku powodzenia, żeby to już szybko minęło i żebyś tuliła malucha już!!!
Kurcze ale się człowiek namęczyć musi ....
Konwalio a co u Ciebie? choroba dzieci się rozwinęła?
Tamka, Kroko, Beszka za Was też kciukam..z resztą jak tu czytam że coś zaczyna się dziać to przeżywam bardzo:) no takie emocje mi się udzielają.
Ja jakoś dziś bez energii ide pod prysznic a potem leżing:) oczywiście będe podglądać jak sytuacja się tu rozwija:) jeszcze raz powodzenia Smoku:) będzie dobrzeKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Lara, Diego zdrowy, rośnie ale absorbujący bardzo. Męczą Go gazy i to mu często psuje humor i wiecznie chce do cyca i do mamy. Ja nie istnieję już mam wrażenie
Nie mam dla siebie chwili, czuję się jak maszyna albo Łaciata od mleka tylko
Czekam na lepsze czasy, bo chyba przyjdzie łatwiejszy czas? Chcę spać długo i bez przerw
BuziakiLaRa, justta lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki!!!!
Smoku - zzo nie podaja?
Nenaa, super ze maluszek zdrowy i rosnieniestety te wszystkie przykre sprawy (brak snu, brak czasu dla siebie) wszystkie nas czekaja
ale bede miec na uwadze długosc snu i mimo iz wiem ze na zapas sie nie wyspie, to bede korzystac z kazdej wolnej chwili i ochoty na sen
dobrze ze moje malenstwo jest grzeczne i w nocy śpi razem ze mna(jak na razie)
justta, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Nenaa łączę się z Tobą, też mam czasami już wrażenie, że jestem mleczarnią tylko
dla mnie najcięższe jest wstawanie w nocy niestety, w dzień daję radę
mam nadzieję że już niedługo pośpię całą noc hihi, marzenia ściętej głowy
Smoczku zaciskam za ciebie
Tamuś czekam na info
Laseczki miłej nocy, ja zaraz będę kąpać Leośka sama, bo tatuś w pracy
Lara śpij ile wlezie i odpoczywaj na zapas, potem już inne życie nas czeka hihi, jak to brzmiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 20:33
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
hmmm mój małż przyszedl z pracy i powiedział, ze wymyslil sobie zajecie na dzis wieczór.... przemeblowanie pokoju i zrobienie kącika dla małej.... i wiecie co???
już łózeczko skreca! a ja coraz bardziej pos**na ze strachuhahaha
nie pozostaje mi nic innego jak jutro wziac sie za mycie, odkazanie i sprzatniezgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A ja bede miec akupunkture nastepnym razem u gina
Teraz bylam na jodze.
Czekam na wiesci z frontu.
Ja dlatego teraz chce porobic wszystko na co zawsze czekalam tzn. ucze sie troche, czytam, szyje. Potem zameirzam poswieciec sie dziecku. Brzmi troche strasznie ale dzieki temu nie bede miec wyrzutow ze ciagle robie to samo i nie mam czasu dla siebie. Bede sie zajmowac malym, sprzatac i spaca jak sil starczy to cos poczytam lekkiego
-
nick nieaktualnyJustta, Nenus to jak prześpicie całą noc to powiedzcie dla mnie jak to się robi, bo juz nie pamiętam:-\
Smoczku kciukaski zaciśnięte, moja mała aż dwie raczki zaciska:-P
Kroku się a to a propo dobrych rad:
http://www.mamwatpliwosc.pl/manifest-matki-nawet-kobiety-zmeczonej/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 03:07
-
nick nieaktualnyDzien dobry !
Yas sliczne zdjatko
Ciekawe jak Smoczus i Tamka?
Faktycznie Ari dawno sie nie odzywala ciekawe jak sie czuje?
Ja ostatnio jem i jem i tyje, ale nie wynika to chyba z ciazy. Mysle nad jakimis cwiczeniami.
Wczoraj nie ogladalam top chefajuz o 20:00 poszlam spac, jak tylko dzieci odjechaly:)))
Lara no lozeczko juz zobowiazuje))
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Kajetan - 10 pkt, 3580 gr, 55 cm, cesarka, jak go wyjęli to cały zespół krzyknął: kluska
Okropnie boli mnie podbrzusze, podobno to obkurczająca się macica...Blondik, Malenq, konwalianka, Misi@, LaRa, Nieukowa, Pati Belgia, beszka, Yasmin, Krokodylica, Biedroneczka83, MANIEK, justta, CzaryMary lubią tę wiadomość