Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hi,
Tamus, ogromne gratulacje!!! A Kajtek wg mnie w "normie"
Edit: wcięło mi posta
Odpoczywajcie
Zgredka, przed wampirownia nie uciekniesz
Blondik, gratuluje kolejnego tc
Smoku co u Ciebie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:15
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka przeogromne gratulacje!!!
Chyba jednak wygrałam internety bo kolejność Tamka -> Smoku się sprawdziła
Wg mojej przepowiedni teraz Beszka a potem Kroko :>
Ale ten czas zapierdziela! Pamiętam że jak się posypały ciąże w tym okresie maj-czerwiec 2014 to załapałam mega doła że mi się nigdy nie uda
A tu bach, teraz nagle wysyp dzieciaczków a ja wyglądam jak cysterna
Dziś mam gina na NFZ a potem SR, a poza tym wcześniej zrywam się z roboty. Trzymajcie kciuki - muszę obskoczyć komisję egzaminacyjną na studiach, bo podobno można wypytać się o tematy na ustny (14.04 mnie uszczęśliwili egzaminem...). No a że w komisji 6 osób, to mam trochę jeżdżenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:21
Malenq, Misi@, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Larus no co,lekarze to teoria o wielkości...mnie tez w normie, ale trzeba patrzeć, ze Tamka kruszynka dla mnie, wiec klocus malutki z Kajtka:-D
No tak..... Duży czy mały - najważniejsze ze zdrowy i wszystko ok
Zaraz wstaje, zjem śniadanko i zabieram sie za organizacje kącika mej kluseczkiMalenq lubi tę wiadomość
-
Tamka, ogromne gratulacje
i szybkiego powrotu do formy no i czekamy na foto i relacje
Ciekawe co u Smoczka...
Nieukow, czyli powinnam w koncu dokonczyc pakowanie torby
Na 12 jade do szpitala. Usg plus badanie rozwarcia (mam nadz. Ze szyjka zgladzona i rozwarcie na przynajmniej 3 cm a glowa nisko). Bardzo chcialabym urodzic najpozniej do pon. Pory lunchu. Moja mama dzis przyjezdza, a w pon. Po obiedzie juz wraca do PL
Konwalianko, wspolczuje chorobskau nas tez cos bylo w tym tyg. I teraz nie puszczam mlodziezy do pedszkola. Nie chce by byli chorzy jak mloda sie urodzi, albo by mnie czyms na sam porod zarazili....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:38
Yasmin, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Tamka przeogromne gratulacje!!!
Chyba jednak wygrałam internety bo kolejność Tamka -> Smoku się sprawdziła
Wg mojej przepowiedni teraz Beszka a potem Kroko :>
Ale ten czas zapierdziela! Pamiętam że jak się posypały ciąże w tym okresie maj-czerwiec 2014 to załapałam mega doła że mi się nigdy nie uda
A tu bach, teraz nagle wysyp dzieciaczków a ja wyglądam jak cysterna
Dziś mam gina na NFZ a potem SR, a poza tym wcześniej zrywam się z roboty. Trzymajcie kciuki - muszę obskoczyć komisję egzaminacyjną na studiach, bo podobno można wypytać się o tematy na ustny (14.04 mnie uszczęśliwili egzaminem...). No a że w komisji 6 osób, to mam trochę jeżdżenia...
Trzymam
-
Juhuu Smok urodziła.
Cytuję:
"Urodziłam o 5:17 przepiękną Zośkę! 3710g 58cm oczywiście naturalnie bez znieczulenia lekarz położna super ale co się umęczyłam to szkoda gadać".
Pozdrawia wszystkie dziewczyny.
Lecę Was podczytać.Yasmin, LaRa, Nieukowa, beszka, Malenq, konwalianka, Pati Belgia, Misi@, Freja, MANIEK, justta, Tamka lubią tę wiadomość
-
dobry
TAMUŚgratulacje
wracaj do sił i wszystkiego dobrego
Smoczuś no supergratuluję :*
Dzidziulki - witamyproszę ładnie ssać mleczko i słuchać mamy :*
A ja muszę się pochwalić że wczoraj wieczorem odbyliśmy całe karmienie bez kapturka z 2 piersi nawet ją po tym karmieniu byłam w stanie spokojnie wykąpać a potem wypiła raptem 20ml z butli, więc chyba się najadła tylko karmienie to odbyło się w sposób nieprawidłowy... tzn łapała dosyć płytko i bardzo mnie to bolało. ale załapała o co chodzi. Natomiast gdy obudziłam w nocy na karmienie, to miałam twardą gulę od strony mostka w lewej piersi. Bolesną i twardą jak kamień. chyba nie odważę się dziś przystawić Kingi do tej piersi, ale odciągam ją laktatorem. Wcześniej ogrzewam a później okładam kapustą. Dobrze robię? gula się nie zmniejsza ale przy dotyku boli podobnie jak w momencie napływu mleka więc chyba coś ruszyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 08:54
Nieukowa, Krokodylica, beszka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Wowo ale sie sypia dzieciaczki
SMOKU gratulacje!!!
A my chyyyba wybralismy imie. Dominik. Chociaz ja jeszcze nie jestem taka na 100% przekonana, ale mezowi sie bardzo podoba. Ja chyba wolalabym Juliusa, zwlaszcza ze sie fajnie do Julka skraca. Z Dominikiem jest taki smieszny problem ze Niemcy zupelnie inaczej to imie akcentuja niz Polacy! Ale tesciowa stwierzila ze po Polsku brzmi ladniej
Ja juz torbe mam spakowana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 09:01
Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
wow, Smoku, wielkie gratki
no Sofija to dorodna babeczkazdrowka dla Was
Kroko, Beszka - a Wy gotowe???
kurcze, wstalam z bólem gardła ;/ bleeeeeKrokodylica lubi tę wiadomość