Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq, dobrze to ujełas...
własnie prasuje sukieneczki maluszka i bluzeczki , i juz bym ja chciała miec po tej stronie brzuszkaahhhhh
a tu jeszcze do terminu OM - 36 dniYasmin, Malenq, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Wiecie co: jak Was czytam to zazdroszczę Wam tych emocji i adrenaliny, ekscytacji i zniecierpliwienia mieszanego ze strachem przed nieznanym
Fajne jesteście.....
Pierwsza ciąża i pierwszy poród jest nie do opisania wg mnie...
żartowałam. uwielbiam Was czytać
LaRa, Malenq lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Wiecie co: jak Was czytam to zazdroszczę Wam tych emocji i adrenaliny, ekscytacji i zniecierpliwienia mieszanego ze strachem przed nieznanym
Fajne jesteście.....
Pierwsza ciąża i pierwszy poród jest nie do opisania wg mnie...
Ejjj, ja nie zazdroszczę, jeszcze pamiętam tą masakręKrokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Ocipiałaś Malenka!
Ejjj, ja nie zazdroszczę, jeszcze pamiętam tą masakrę
ktoś tu kłamie!!!!! wychodzi na to ze zylam w kłamstwie
to jak to jest??? zapomina sie czy nie????
bo jak nie to sie wypisujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 11:46
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:ktoś tu kłamie!!!!! wychodzi na to ze zylam w kłamstwie
to jak to jest??? zapomina sie czy nie????
bo jak nie to sie wypisujeDaj mi tylko jeszcze trochę czasu
Dobrze będzie.
LaRa lubi tę wiadomość
-
hehe Lara zapomina, zapomina ale nie odrazu kazda maialby chec pisac sie na powtorke
Gratulacje Tamka, Smokuteraz bedziemy czekac na zdjecia
Tamka juz zpionizowana pewnie... trzymaj sie kochana najgorsze pierwsze 24h po wstaniu pozniej bedzie lepiej...
dziewczyny czujecie juz to... teraz wy
a pamietacie jak pisalam o mojej szwagierce? własnie była u lekarza i ciaza potwierdzona... 6 tydzien własnie dzis sie konczy
jeszcze nie ma serduszek, ale juz widac pecherzyki...
i teraz najlepsze... blizniaczaMisi@, LaRa, Biedroneczka83, Krokodylica, Malenq, Blondik, MANIEK, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHelenkq super blizniaki
Moja siostra jak urodzila drugie dziecko to powiedziala, ze chce miec trzecie...i to jeszcze w szpitalu
Mam znajomych, ktorzy chca 5 ro dzieci, maja juz 3
Wiec licze na to, ze jednak sie zapomina
Moja siostra wczoraj mi mowila, ze strasznie teskni za okresem niemowlecym jej dzieci...ma chlopca 7,5 i coreczke 4,5 lat... -
Kroko, nie chce mowic tego glosno, ale mnie tez.... powiedz mi tylko co z Ewik, bo dawno temu chyba tu byla, przynajmniej malo ja kojarze ;/
Czary szaleje na kwietniówkach.... tez tu rzadko bywa
a lista zobowiazuje ....
poprasowalam i teraz ide myc łózeczko i takie tam słodkaśne rzeczy porobicahhhhhhhh jakie to fajne
-
ja mam potwierdzoną pomoc mamy w sprzataniu po remoncie mam nadzieje ze do swita sie wyrobimy lada chwila bedzie inspektor nadzoru budowlanego który osądzi czy mamy sami robić ze ścianą czy spółdzielnia to zrobi wiec bedzie jeden temat do przodu potem zdarcie tapet i w weekend gipsowanie w przyszłym tyg malowanie tapeta i mozna sprzatać :p potem sie biore za pranie prasowanie ukłądanie pewnie koncem kwietnia
-
nick nieaktualny