Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenqa masz racje ja juz mam zaniki pamieci hehe a co dopiero jak bede musiał ogarnąc noworodka i pierwszoklasistke hehehe
Helenqa super faktycznie :0 aa ciuszki rewelka
wiecie co jak mi sie aukcja skoczy na sweterek i nie pójdzie to któa sie synka spodziewa i bedzie chciała wysle za koszt przesyłkiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d3011802236.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1988ec7dd953.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97ef18ba86a2.jpghelenkq, Pati Belgia, LaRa, Krokodylica, konwalianka, Misi@, Blondik lubią tę wiadomość
-
a przy okazji tak sobie wlasnie pomyslalam ze przeciez mozna sie umowic i ciuszki po dzieciakach odsprzedac calym zestawem jesli ktoras chce
ja akurat zostawiam dla szwagierki ale moze ktoras bedzie chciala sprzedac zamiast skladowac gdzies na strychu... oczywiscie jesli ktos nie planuje drugiego dziecka szybko ;DD
bo dzieci tak szybko rosna ze zestaw dla malucha i do szpitala juz lezy w pudleMalenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sliczny brzusio
kurde a ja tam sie ciesze ze juz bez brzucha jestem...
nawet w nocy nie jest zle, Michał wstaje co okolo 3h i powiem wam ze dostaje cyca i spi dalej a ja czasem nie wiem nawet o ktorej wstawalam....Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedra ładny brzuszek pocieszyłaś mnie tą fotką
bo co rusz to wszyscy mi mówią że to już chyba końcówka ciąży a tu jesze 3 mies... ale widać nie tylko ja mam brzuszek okrąglutki -
ooo Smoku , Tamka wielkie gorące gratulacje:)
to jak jesteśmy w temacie to właśnie mój brat zadzwonił że zostanie tatą ....blizniaków jednojajowych:):)wspaniale, bardzo się cieszę bo w grudniu bratowa urodziła w 25tc i niestety już nic nie dało się zrobić.
co do ubranek to ja chętnie odkupię dla dziewczynki
Dronka śliczny brzusio:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:04
Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyManiek jak tylko będę miała chwilke aby po fotografować to przęśle, daj mail..wybierzesz co będziesz chciała i się dogadamy...
Aaaaaaa i GRATULACJE bratu:-D
Ps. Hela no ja niby mam wagę z,przed ciąży, ale skory zostało:-\Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:07
MANIEK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wysłałam Ci na priv mojego maila:) ale się ucieszyłam bo ja jestem jeszcze w lesie z tymi ciuszkami i w ogóle...jakaś spanikowana jestem jak ja to wszystko poogarniam......na szczęście odkopałam listę Psotki (dzięki że ją zamieściłaś bo bym zginęła) i teraz przed świętami pojadę i zacznę zakupy typu wózek łóżeczko itd. więc na ciuszkach jeszcze się nie znam:( a taki zakup ileś w jednym na raz bardzo mi ułatwi:) iii co ważne wiem kto nosiłManiek
-
nick nieaktualnyHej a ja wrocilam ze spacerku
Mieszkam w miescie, a jakby na wsi. Jest cudownie, lasy, laki, rzeka , stawy
bede miala gdzie chodzic z dzidzia na spacery, teraz bede obczajac tereny
Biedroneczko brzusio obledny
Helenkq super pomysl z odsprzedaza, jak dowiem sie, kto u mnie mieszka to chetnie odkupie co noeco, jak ktoras bedzie miala ochote cos upchnac
Bylam w odgrodniczym i sie zdziwilam, same bratki i stokrotki. Pan poinformowal mnie, ze jeszcze za wczesnie, ze inne roslinki moga zmarznac...ech a ja juz bym chciala!!!! Cos na taras!Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane
Co za wieści
Tamuś gratulacje wielkie dochodzicie do siebie
Smoczku dla was również gratki
I czekamy na zdjęcia jak się trochę ogarniecie
Biedroneczko piękny brzuszek, ale ja również zaliczam się do tych co nie tęsknią już za brzuchem
U nas dzisiaj sukces w nocy, Leoś przespał 5 godz i karmionko no i następne już co 3 godzzdrowieje te moje dziecię ukochane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 13:47
Krokodylica, helenkq, Malenq, Misi@, LaRa lubią tę wiadomość
-
MISIA - ja wlasnie primulki kupilam 3 i brateczki malutkie, powstawialam do doniczek i na balkonie stoja
. Nie moglam sie oprzec bo sprzedaja na przeciwko mojego domu.
MANIE - jejku straszna historia. Ale kurcze w 25 to mozna jeszcze uratowac, szkoda ze sie nei udalo
. Oby teraz wszystko sie szczesliwie potoczylo!
Ja wlasnie wrocilam od kolezanki ktora ma dwojke dzieci (3 latka i pol roku). Dzieci spokojne ale kurcze jakos tak mnie ta wizyta w depresyjny nasroj troche wprawila. Dziewczyna siedzi wlasciwie caly dzien sama bo maz wraca ok 19 dopiero. W mieszkaniu walaja sie rzeczy dla dzieci, zabawki. Przeraza mnie to...Chce mojego synka miec juz na swiecie ale z drugiej strony ten czas bezdzietnej wolnosci i spokoju nigdy juz nie powroci.
-
nick nieaktualnyTamka, Smoczek - graaaaaatulacje !!
Poczułam piekące uszy i pomyślałam, że mnie 18stki obgadują i nie myliłam sięnie olałam Was absolutnie. Podgladam, czytam i jestem na bieżąco
Jeśli wszystko pojdzie zgodnie z planem to w niedzielę pochwalę się moim pierworodnym
Trzymam za Was wszystkie kciuki, żebyście dotrwały do terminów !! BuziakiMalenq, Pati Belgia, Nieukowa, MANIEK, konwalianka, Misi@, Krokodylica, Blondik, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela dawaj...
Kotka sorki no coments. ... U mnie tal wygląda caly dom...salon w zabawkach, wózku i lezaczku, sypialnia tez hejej i dopiero teraz widzę ze mój dom ŻYJE....
Może to komuś przeszkadzać ale mam to d.... Teraz czuje po co jestem, teraz mój świat to moja córka....a małża mi szkoda bo tez wraca późno i wiele rzeczy mu umyka i to są chwile które nigdy nie wrócą....on może tylko słuchać moich opowieści co nowego u malej....
Dzisiaj juz wrzucalam linka do tajnego bloga ale jeszcze raz:
http://www.mamwatpliwosc.pl/problematyczni-rodzice/
Dość mocny ale spójny z moim myśleniem punkt widzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 14:50
Pati Belgia, beszka, LaRa lubią tę wiadomość