Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hehe Yasmin super fotka
U nas w sumie sie nic nie popsulo odkad mamy auto mimo tego, ze dwa lata temu przejechalismy nim w wakacje 11 tys. kilometrow (Przez Turcje do Gruzji i Armenii i spowrotem), czesto po gorskich i nieutwardzanych drogach. Teraz byl w warsztacie bo chcielismy mu silnik podrasowac zeby do gazu byl przystosowany (wymiana gniazd zaworowych). Mamy nim zamiar jeszcz enim do Iranu jesienia obrocic. Wtedy sie z nim pozegnamy i moj juz sie napalil na Toyote Sienne.
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja nadal na położniczym. Skurcze sa nawet krzyżowe rożnie co 2 co 5 minut ale nie wiem co z Tego wyjdzie. O 20 obchód to zobaczymy. Miałam 4 cm rozwarcia przez cały dzien umeczylam sieasakrycZnie. I pan doktor stwierdził ze nie ma postępu porodu i jestem na położniczym jakoś o 16 z porodówki zeszłam. Padam...
-
nick nieaktualny
-
Smoczku trzymam kciuki za szybka akcje
u mnei podczas drugiego porodu, do 5 cm baaardzo wolno szlo...dopiero po przebiciu wod sie ruszylo.
ciekawe jak Tamka...
Psotka, gdy jeszcze w PL mieszkalam, to toyotka jezdzilam. w sumie dopiero w zeszzlym roku ja sprzedalam. nigdy w zyciu nic w niej naprawiac nie musialam, oprocz tego co na przegladach trzeba....oooo zapomnialma...raz akumulatorek od wycieraczek wymienilam i to wszystko. baaardzo zadowolona bylam. -
No ja tez miałam toyotke i to było cudowne autko, z drugiej strony miałam ja 7 lat i była zadbana, wiec nie dziwne, ze się nie psula.
Smoku: wspolczuje. Oby szybko poszło dalej. Ale piszesz jakoś tak optymistycznie, ze się nie boje -
Mnie sprzegło kosztowało 500zł 2 lata temu zima a teraz 140 nowy bak plus robota a potem jeszcze przegub w prawym kole wrrrr
Smoku moja kumpela miała 4cm i do domuja chcieli wysłać a w ciągu 5 h urodziła
ciekawe jak Tamka??
ja zjadłam mega kolacje Pati narobiła mi smaka na ptysia hehehe
jutro glukoza trzymajta kciuki cobym nie zemdlała -
Moja toyotka w zeszlym roku skonczyla 11 lat
dopki ja mieszkalam w PL (do 2007 roku) dbalam o nia bardzo - serwisy itp. pozniej srednio z tym bylo. no i miala grubo ponad 200 000 przebiegu. marzy mi sie kolejna, ale nie maja chyba minivana
-
Haj,
Tamka, Smoku trzymajcie się Kochane! Współczuję męczarni, 5 tygodni temu też to przeżywałam i...przeżyłamWy też dacie radę, trzymam mocno kciuki!
Mały terrorysta mnie wykańcza dziewczęta i niestety nie mogę być z Wami tak często jak należy. Za każdą kciukam i pozdrawiam mamy i dzieciakiLaRa, MANIEK, Nieukowa, justta, Krokodylica, Malenq, Blondik, helenkq lubią tę wiadomość