Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPsotka August tez mi sie podoba
Co do imienia Dominik no coz sama mam takie imie i bardzo je lubie, bo nie ma ich zbyt wiele ;)ale nie bede sugerowac
My mamy podobnie z Gerwazym z mezem caly czas debatujemy, choc wczoraj byl u tesciow i sie nasluchal, ze skrzywdzi dziecko, ze jak bedzie dorosly i pojdzie na rozmowe kwalifikacyjna i bedzie sie przedstawial to bedzie sie wstydzil itp wiec maz dzis rano nie wital sie z Gerwazym tylko z Mateuszkiem...ech... -
Psotka - u mnie też młoda optuje za Dominikiem, ale jakoś nie bardzo mi to leży
póki co wahamy się pomiędzy Mikołajem a Michałem tzn maż chce Mikołaja a ja Michała, zobaczymy jak ten nasz Bjorn się w końcu będzie zwał -
czesc
jakos przezylam ten weekend... Natalka miała urodzinki i jej najlepszy kumpel strasznie rozwalil sobie warge, krew leciała ciurkiem i juz myslalam ze bede jego mamie oddawac zeby w garsci... ech..
a i byłam na szczepieniuwkoncu sie wybrałam mały wazy 5800 i ma 64cm
a ja powoli zabieram sie za czytanie, moze mi sie uda cokolwiek nadrobic....
Nieukowa jaka mate wybrałas?Malenq lubi tę wiadomość
-
a mnie sie podoba Dominik, Marcel i Mieszko
ale za to mam problem z imieniem dla córci i mam nadzieje, ze jak juz ja zobacze to nie bede miala watpliwosciMisi@, helenkq lubią tę wiadomość
-
Macie jakis fajny przepis na mielone? Bo wiecznie to samo robie, tzn albo poprostu z cebulka i jajkiem albo dodatkowo z pomidorami suszonymi ale zjadlabym cos nowego.
KROKO ty juz 3 dni po terminie widze. BESZKA moze juz w szpitalu?
NIEUKOWA - a ty w koncu w domu prawda? Jak napiszesz prace to bedziesz mogla rozkoszowac sie nicnierobieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 10:41
-
macham u nas ładnie i słonecznie ale ja nie najlepiej po nieprzespanej nocy
po kapuscie pekinskiej miałam mega sensacje myslałm ze już urodze normalnie poweitrze nie chciało ze mnie wyjśc brzuch twardy sikałam co godzine masakra ale rano pomału zeszło teraz wziełam nospe i jakos pomału dochodze do siebie
Lara mnie tez swedzo masakrycznie pomaga smarowanie oliwkąco do wydzieliny to siara nie koniecznie musi ci juz lecieć czasem np na dzien dwa przed porodem zaczyna lecieć a czasem dopiero po porodzie spokojnie i nie szalej z tymi oknami
Kroku kurcze to pomału sie przygotuj a ja trzymam kciuki za ciebie i Zuze czyli raczej kwietniówka bedzie hehe pewnie z 1 kwietniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Kroko no specjalnie na kwiecień Zuza czeka, kwiecień fajniejszy miesiąc niż marzec :J
Helenq o taką matę wybrałam: http://www.fisher-price.com/pl_PL/products/Mega-mata
Duża przede wszystkimPałąk dokupię drewniany z ikei bo mi się mega podoba
Psotka: osteopata? Do noworodka? Wydaje mi się że bardziej psychologicznie pomógł niż masażemGrunt że pomoc nadeszła zanim rodzice zwariowali
Pieprzę, idę na spacer bo jestem mega wnerwiona. Wszyscy mi przeszkadzają, dzwonili z pracy, dzwonili z uczelni, dzwonili dwaj telemarketerzy (w ciągu 2h!), kot roznosi mi papiery po chacie, słońce świeci gały a za chwile zachodzi, excel mi się wiesza... zły zen na pisanie wypracowań. Szlag mnie trafia, nie mogę się skupić, idę sobie. Jak wrócę mam nadzieję na poprawę zen.
Kotka, niestety ja do 20 kwietnia nie zaznam spokoju ;( Jak oddam to badziewie to mi 2 egzaminy zostaną, jeden mam 14go, drugi 20go. I jeszcze nie znam pytań od 1 egzaminatora i muszę za nim jutro ganiać po szpitalach. Mam dość.
Do przeczytania po spacerzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:03
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ogladam na tvnstyle o sprzedazy komorki jajowej, nie wiedzialam ze za tyle mozna sprzedac, az mnie kusi..pewnie zaraz sejm sie tym zajmie i zakaze..
Kroko: No to wdroz serduchowanie jak przed zajsciem w ciaze
na dzis nie mam zajec samo czytanie, juz mnie to zmeczylo..
-
Dzien dobry
Niestety nie rodzeszykuje sie do lekarza na bad. Moczu i cisnienia.
Jestem dwa dni po terminie....jeny jnigdy wczesniej nawet do terminu nie dotrwalamco za len z tej mojej corki.....
Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Ojej przysnęlo mi się na kanapie przed kompem...
musze się juz zbierać do sklepu bo nie zdąże przed odbiorem młodego
Kroko, Beszka trzymam kciukiKrokodylica lubi tę wiadomość
-
jedno okno umyte
wow dobrze ze kiedys kupiłam ten podest w ikei, bo nie za bardzo chce sie naciagac
malz przyjedzie do domu to mnie ubije chyba bo rano mu powiedzialam ze w srode musi okna pomyc, a tu dzis sama je ogarne... jemu chyba zostanie powieszenie firan
Zgredka, jakich badan?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 11:23
-
Na gbs, ale zadzwonilam tam i powiedzieli, ze zrobia bez skierowania..
Ogladam na disco polo music dokumencik o tworcach i ku mojemu zaskoczeniu Zenek Martyniuk (ktorego dane osobowe wlasnie poznalam) z akcentu nie jest autoren tekstow, tylko jakies panie dla nich pisaly/
Czytam ksiazke o pielegnacji malucha..zjadlam juz dzis 3 posilki, w ten miesiac utyje ze 3 kg, a poki co mam 12 do przodu, wiec bylam zadowolona
Hmm moze i ja ponyje okna zeby cos robic