Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie wytrzymałam w domu, pojechałam na basen
Właśnie jestem z powrotem, dumna ze swojego wyniku: 46 basenów zrobiłam i teraz się docukrzam mieszanką krakowską
Zdziwił mnie tylko fakt, że kostium nagle się zrobił opięty- daaawno nie pływałam, chyba jakieś 10cm obwodu brzucha i cyców temu
Plecy powyciągane, mięśnie rozruszane. Jedyna wada basenu u mnie: dopadła mnie zgaga ;/
Misia - Aleksander, Bogusław, Mateusz- czemu nie, wcale nie takie nietypowe
Pati trzymanie się listy mnie też ratujePóki co zamawiam/kupuje dość chaotycznie, ale rzeczy raczej potrzebne. Z fanaberii tylko kilka zabaweczek było, do któych mały dojrzeje pewnie w wieku >3mc, ale nie mogłam się powstrzymać
zgredka, Pati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Zgredka, Kotka czy Was tez boli tak mocno krzyż?
Az sie boje kichać bo mam wrażenie ze mnie rozerwienie mówiąc o problemie ze wstaniem np z łóżka ałaaaaaaaaaaa
A (.)(.) swędzą? (Myje sie codziennie, jakby kto pytał)
Aaa i nic mi z nich nie leci
Mnie plecy bola jak za duzo w domu na stojaco robie np. jak za duzo sprzatam albo jak w kuchni stoje. Z piersi mi nic nei leci choc pare razy wycisnelam cos mikroskopijnego.
Wlasnie wrocilismy od kolezanki ktora ma polroczna coreczke. Niezle z nia przeboje mieli. mala bardzo bardzo plakala na poczatku, nawet po 20h dziennie ciagle marudzila i darla sie w nieboglosy. Ale znalezli pomoci wszystko sie dobrze ulozylo
. Ale mowi ze juz u kresu wytrzymalosci byli poprostu.
-
Witajcie z rana
Dziś nie obudził mnie budzik mojego, podejrzewam, ze nie zadzwonił, a wcisnal mi tylko, ze dzwonil, bo jak miałam nie usłyszeć tego wycia (na które notabene on wydaje się być zaszczepiony)..
Jem śniadanie kanapkowe i dwie sztuczne truskaweczki z Hiszpanii (chyba)..
I wracam do pozycji poziomej przed TVWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 06:40
-
Dzien dobry ☔️
Jakoś wcześnie dzis wstałam, i sadze ze bez drzemki sie nie obędzie, pogoda tragiczna, nawet nosa nie chce sie wystawiać z domu
Kroko, Beszka?
U mnie ...... 25 dniPati Belgia, helenkq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Witam się I ja
Dzisiaj Zośka była cudowna obudzila się tylko o 2 i 5 pół godzinki i zasnęła
Wodze, że na froncie cisza?
Lara no juz bliżej niż dalej
Misi@ bardzo gustowne Wasze imiona
Życzę miłego dnia chociaż pogoda nie sprzyja.Pati Belgia, Misi@, zgredka, Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Pati zdrowka!
Trzymam kciuki za wszystkie wkrotce rodzace!
Neukowa wow podziwiam, ja nie potrafie plywac, jakos nie lubie jak woda wlatuje mi do uszu..glupie to wiem, ale nie moge sie przelamac. A moj maz uwielbia basen jest nawet sedzia technicznym przy zawodach plywackich i namawia mnie bysmy razem zajeli sie organizacja i zapleczem technicznym zawodow plywackich w kraju...
Musze wziac sie za porzadki i zarobienie ciasta na pizze by zdazylo zagarowac, bo ta maka bezglutenowa ciezko sie podnosi ;p
Pogoda nie zacheca dzis do pracy ;p
Ps smoczku
Co do imion sa moze fajne ale mam ciezkie i specyficzne nazwisko i brzmi to bardzo, ale bardzo dziwnie, jak dla staruszka.
Tak wszystcy twierdza ;/ choc mnie sie wydaje, ze i tak jak troche urosnie to chlopcy maja manie nadawania sobie ksywek i wszyscy beda mu mowic po nazwisku :p
Ja jak zmienilam nazwisko to tez wiele osob zwraca sie do mnie nazwiskiem, ale mnie to nie przeszkadza, smieszy mnie to ;p
Chyba dlatego bedzie Mateusz, bo mozna ladnie mowic np. Mati, Matteo, Mateuszek, Mat itp.
Choc Boleslaw, Stefan i Mieszko mnie sie bardziej podoba.
Rowniez zycze milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 08:54
Krokodylica, beszka lubią tę wiadomość
-
Lara mnie chyba z 34 ;(
Powoli rozbuezam się po drzemce. Wreszcie w TVN Prokop i Wellmanka, moja ulubiona para
Może dziewczyny juz na porodowceWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:08
LaRa lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Jej Lara juz tak malo Ci zostalo? Ale ten czas polecial szybko....
Jejuuuuu Pati, nawet nie mów...... Mam kupę w gaciach ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 09:29
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Misi@ Mateusz bardzo ładnie ale Bolesław to Bolus czy Bolo tak będą wołać no Stefan może mniej ale Stefciu czy Stefek ale wiadomo ze wszystkim nie dogodzisz rób żeby Wam pasowało
Mnie moja mama też drażni pouczaniem czasami się posprzeczamy ale staram się po prostu nie słuchać żeby się nie wkurzać
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
No ciekawe... Beszka, Kroko? Helou?
U mnie dziś w menu był chlebek zakwasowy z oliwkami, do tego serek biały i warzywka on top
Obudził mnie budzik męża, potem mój budzik o 5:45 [zapomniałam wyłączyć], potem kot, a potem kurierDostałam matę edukacyjną
Dziś siedzę dalej w papierach i produkuję pracę zaliczeniową... Pogoda wietrzna że ho ho, zamierzam przed obiadem zrobić spacerek, o ile się nie rozpada a ja skończę dłubać tę cholerną pracę...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Dzisiaj mam jakis depresyjny nastroj, nic mi sie nie chce, pewnei pojde spac za jakas godzinke.
LaRa wrote:A co s.ie działo ze mała tak płakała?
Pare sie na to spraw zlozylo prawdopodobnie. Po pierwsze miala jakies napiecia w miesniach a po drugie bardzo zestresowanych rodzicow. Ciaza byla zagrozona (tzn napewno byla zagrozeneim dla matki) bo kolezanka okropne problemy z cisnieniem miala a na koncu jeszcze nietolerancja glukozy i glutenu. A jak mala wyla to sie oboje jeszcz ebardziej stresowali. Pojechali w koncu po pomoc do osteopatki i po dwoch wizytach jak reka odjal. Po pierwsze ona mala jakos pouciskala odpowiednio a po drugie nauczyla ich jak sie z mala obchodzic - przede wszystkim spokoj, tylko spokoj moze nas uratowac.
No i od tamtej pory nie ma wycia. Widomo, ze czasem sobie poplacze ale nie ma histerii i mala jest rozkoszna i zadowolona
Co do imion....wczoraj moj maz stwierdzil ze moze jednak zostaniemy przy imieniu August? To bylo takie imie zart ale sie wszyscy tak przyzwyczailismy, kazdy mowi i pisze August no i tak dziwnie teraz zmieniac. A mi cos w imieniu Dominik nie pasuje.
Mi tez 29 dni zostalo...
-
Dzień dobry!
Witam sie po weekendzie -czy ktoś urodził ? Kroko? Beszka? Jak sytuacja?
U mnie dziś 100 dniówka :0
Misi@, zgredka, Malenq, Krokodylica, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość