Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybeszka wrote:Zgredka, jutro nieeee! jutro mi sie data nie podoba [: to ja juz poczekam do 02.04 hehehe
Moze Twoja ksiezniczka tez zrobi Wam takiego psikusaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 20:26
-
Jejkuuuuuu u mnie taaaaaka burza ze nic tylko w gacie narobić, błyska sie tak ze az jasno w domu sie robi.... A ja jak na złość sama w domu, bo malz na siłowni..... Umrę zaraz.......
Edit: ok juz nie jestem samachoc brzuch nadal sie spina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 20:41
-
a ja kupiłam pieluszki Dady 2 w biedronce 156szt za 49,9 i te mokre chusteczki za 14,99 5 paczek Zuza jest happy bo bedzie miała domek dla lalaek
Kroko kochana gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Misi@, wyplij te slowa!!! termin mialam na 28.03 czyli juz po jestem i swira dostaje. chlopcy rodzili sie rpzed terminem, w zw. z czym bylam pewna, ze teraz tez tak bedzie. nastawilam sie a tu cisza
no i ta jej waga. pora sie ewakuowac
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Laaaa Kroko wspaniale dzielne dziewczyny jesteście córa dorodna
gratulacje czekamy teraz na pierwsze foto
Beszka a może to stres Cie powstrzymuje podświadomie... Tak se gdybym bo się znam jak byk na gwiazdach.
U mnie we Wro tez wichura albo grad deszcz śnieg i wszystko bleeee niefajnie... Szkoda bo święta będą zimneKrokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek, to sami mi polozna i lekarka mowia...wg nich mala juz od dawna gotowa, szyjka tez....tylko ja nie
ale teraz to juz chce.
w Gdyni tez chyba wichura, bo kolega cos na FB pisal, a kolezanka na lotnisku z maluchem utknela, bo loty odwolane.
Konwalianko, a jak wy sie czujecie? zdrowi juz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:55
MANIEK lubi tę wiadomość
-
Zgredka - to może u mojej młodej w szkole ?
kurcze ręka po wczorajszym kłuciu mniej boli ale za to gorzej wygląda - jak z kampani "bo zupa była za słona" - jak tu na basen iść z takim paskudztwem?
ja chyba też się z młodą stresuję bo mały w brzuchu fika niemożebnie chyba że to przez wiatr