Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam eska od Kroko:
"Hej, ja w szpitalu pod kroplówką, mam próbę wywołania. Dam znać jak już będę po, bo boli"
walczy dziewczyna dzielnie! oby Zuza współpracowałaSmoczyca1, Biedroneczka83, LaRa, Misi@, Lili83, PsotkaKotka, Pati Belgia, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko trzymam kciuki!
Mam wyniki z testu obciążenia glukozą najwyższą miałam glikemię na czczo - po glukozie spadła :0
0=4,34
1=3,79
2=4,03
chyba mój organizm był bardzo głodny bo wsysnął tą glukozę bez śladu
tylko mam efekt uboczny - przy 3cim wkłuciu babeczka powiedziała że tocinka żyła i moze być krwiaczek bo już się robi, a przy moich zastryzkach p/ zakrzepowych tym bardziej
teraz ręka mnie boli i mam spuchniętą - śliwka jak by mi ktoś pod skórę pół jajka włożył
nie podoba mi się to - nigdy nie miałam takich cyrków -
Kroki: trzymaj się!
Mnie śnieg dopadł juz na osiedlu, szybko wyszlam z psem, nie zdazylam się dobrze rozebrać, a juz mój z roboty wrócił. Zasnelismy sobie przytuleni. A teraz robimy zupę warzywna.
Włosów nie mylam od soboty, ale nie są tłuste, raczej przyklapniete, ale kto mnie tam ogląda. ;p
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodyllico kciuki zacisniete
Ja sie chyba w smoczyce przeistaczam. Nie ze podobna do maszej forumowej czy cos, tylko mam wrazenie ze zione ogniem... zgaga mmie niemilosiernie meczy.
Jade ma 18 do SR na temat o pologu, chyba rennie kupie po drodze.
pogoda do bani, podobno 28l wody spadlo u nas na metr2... gdyby nie sr to bym poszla spac.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Tak mi sie ostatnio przypomnialo, widzialyscie kiedys ratunkowe plywanie niemowlat?
https://www.youtube.com/watch?v=fwvv5IyPkXM
Wyglada niesamowicie, za to sam trening malucha to jak tresura
Prosta sprawa. Nie budujmy basenow w ogrodku.
A tak serio to ciekawe. Ja chcialabym zeby moj maz chodzil z malym jak najwczesniej sie da na basen.