Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam eska od Kroko:
"Hej, ja w szpitalu pod kroplówką, mam próbę wywołania. Dam znać jak już będę po, bo boli"
walczy dziewczyna dzielnie! oby Zuza współpracowała
Smoczyca1, Biedroneczka83, LaRa, nick nieaktualny, Lili83, PsotkaKotka, Pati Belgia, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kroko trzymam kciuki!
Mam wyniki z testu obciążenia glukozą najwyższą miałam glikemię na czczo - po glukozie spadła :0
0=4,34
1=3,79
2=4,03
chyba mój organizm był bardzo głodny bo wsysnął tą glukozę bez śladu
tylko mam efekt uboczny - przy 3cim wkłuciu babeczka powiedziała że tocinka żyła i moze być krwiaczek bo już się robi, a przy moich zastryzkach p/ zakrzepowych tym bardziej
teraz ręka mnie boli i mam spuchniętą - śliwka jak by mi ktoś pod skórę pół jajka włożył
nie podoba mi się to - nigdy nie miałam takich cyrków -
Kroki: trzymaj się!
Mnie śnieg dopadł juz na osiedlu, szybko wyszlam z psem, nie zdazylam się dobrze rozebrać, a juz mój z roboty wrócił. Zasnelismy sobie przytuleni. A teraz robimy zupę warzywna.
Włosów nie mylam od soboty, ale nie są tłuste
, raczej przyklapniete, ale kto mnie tam ogląda. ;p
nick nieaktualny, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Krokodyllico kciuki zacisniete

Ja sie chyba w smoczyce przeistaczam. Nie ze podobna do maszej forumowej czy cos, tylko mam wrazenie ze zione ogniem... zgaga mmie niemilosiernie meczy.
Jade ma 18 do SR na temat o pologu, chyba rennie kupie po drodze.
pogoda do bani, podobno 28l wody spadlo u nas na metr2... gdyby nie sr to bym poszla spac.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Tak mi sie ostatnio przypomnialo, widzialyscie kiedys ratunkowe plywanie niemowlat?
https://www.youtube.com/watch?v=fwvv5IyPkXM
Wyglada niesamowicie, za to sam trening malucha to jak tresura
Prosta sprawa. Nie budujmy basenow w ogrodku
.
A tak serio to ciekawe. Ja chcialabym zeby moj maz chodzil z malym jak najwczesniej sie da na basen.

to dobrze ze boli bo widać działa