Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień-doberek
szybciutko się witam i zmykam na badanie test z glukozą blee + 3 kłucia gratis
no nic na szczescie igieł się nie boję
Póki co u mnie se spaniem jak u niemowlaka - gorzej się rano zmotywować i wstać
Kroko trzymam kciuki,
Beszka - kibicuję na finiszu- jak widać doświadczenie czasem można sobie schować - bo każda ciaża jest inna i zawsze nas może zaskoczyć ;]
odezwę sie po badanku
miłego dniaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Bry, doczytałam juz Was:)
Kroko Beszka kciuki wciąż trzymamKroko nie bój się będzie dobrze.
Konwalia Patryk słodziak
Lili super ze wszystko dobrze i ze wróciłas.
Dziś musze zapisać się do sr, mam też opcje żeby polozna wróciła z nami ze szpitala i pokazała w domku co i jak robić na spokojnie wiec chyba odzaluje 180 zł i skorzystam.
Wdzyskim Paniom i dzieciom miłego dnia - mimo chłodnej aury za oknamibeszka, Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień bry.......
Kroko, Beszkonikt absolutnie nie pogania, ale ruszcie sie skarby, bo mnie ciekawość zżera, tak bardzo bym chciała zobaczyć Wasze córeczki:)
moja mała obudziła mnie z rana wtulona we mnie z mega uśmiechem:) aż się rozpłakałam ze szczęścia...
freja ja tam nie miałam problemu z wypiciem glukozy...
zgredko 3mam kciukaski z gbs żeby był ujemny...u mnie niestety był dodatni, antybiotyki przy porodzie to nic fajnego....
Konwi przystojniak z Patryka:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 09:31
beszka, konwalianka, Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.....nadal w dwupaku
dziewczyny nawet nie wiecie jak bardzo chcialabym juz urodzica po wczorajszych wiesciach dot. wagi mojej ksieznej i tego jak szybko jej ten 1 kg przybyl, to chce by wyszla juz! ale nic nie dziala....nic! jedna rzecz, kotrej nie prbowalam, to wlac sobie ten wiseiolek do kaski (bo tylko plynny mam), ale troche sie obawiam
powiem Wam, ze pol nocy dzis nie spalam. wyczekiwalam skurczy, prosilam mloda by wyszla itp. jeszcze wczorajsze wiesci o szyjce, ze sie wydluzala (nie wiem czemu), mnei dobily i dzis od rana becze....
Freja, doswiadczenie sie przydaje mimo wszystkobez niego, to w pt. pewnie bym juz w szpitalu byla
Freja lubi tę wiadomość
-
Ja po badaniu i po miescie lataniu. Zzarlam owocojogurt i shake waniliowego z maca, a potem ujrzalam sklepik z paczkami na cieplo i walnelam z budyniem, byl tak slodki ze pare ostatnich gryzow juz na cofaniu lekkim pchalam. A teraz bylam w ciucholandzie i znowu cps wygrzebalam, a nie powinnam..
gbs na pewno wyjdzie mi dodatni skoro do 30% kobit cos ma, a ja lapie co sie daMisi@ lubi tę wiadomość
-
kurde, u mnie pada mokry .... śnieg ;/ a ja nie zamawiałam
okna umyte i juz zachlapane - fuck
Zgredzia, nie mysl w gaki sposob ze tez bedziesz miala GBS'a. Trzeba myslec optymistycznie -
beszka na marcówkach sa dziewczyny co aplikowały wiesiołek i podobno działa na rozwieranie szyjki.. ale płynny to kiepsko zaaplikować.. chyba ze strzykawką?
dzien dobry
ciekawe jak u Kroko
zgredka, hehe, juz tak sie nie ustawiaj w kolejce po każdy "bonus"zgredka lubi tę wiadomość
-
Witam się I ja
Dziś poszliśmy spać o 2 matko ale się umeczylam ale moja wina bo przegapiłem godzinę kąpieliale potem do 6 pospala
Dziewczyny Kroko do szpitala pojechała? Bo mi coś umknęło? Trzymam kciuki oczywiście i za Beszke tez!
Miłego dnia choć u mnie ciemno i lejeKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Lara - moje świżo umyte okna też całe schlapane,
Beszka - masz rację doświadczenie daje nam poczucie, że kontrolujemy sprawę, wiemy co nas czeka, czego się spodziewać (mniej więcej)i zmniejsza ilość napadów paniki
Wróciłam z badań, piłam najlepszą glukozę w życiu ( a to juz trzecie podejście) w diagnostyce serwują z cytrynką, a ja jakoś o niej zapomniałam
z cytrynką jest ok i nie zmula tak chociaż ostatnie 2 łyki to na wcisk
najgorsze jak zwykle to siedzenie
a jak do domu się dowlokłam to zjadłam I + II śniadanie i senność mnie teraz ogarnęła, jakoś dziwnie się czuję, ręce mi się trzęsą i chyba się jednak położę na godzinkę bo potem z młodym do logopedy
a właśnie się pogoda skichała na amen - leje deszcz, pada śnieg i wieje
zimno mi więc idę pod kocyk
dobranoc :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 11:35
-
glukoza z cytrynka - do wypicia
myslalam ze tylko ja mam dzis dzien senny ;/
poprasuje to co mam do wyprasowania i chyba tyle na dzis, choc po glowie chodzą mi placki ziemniaczane mniammmmmm ale trzec chyba nie mam sily ;/ -
Hej
Ja juz bylam u lekarza po recepte, w sklepie i obiad przygotowalam. Teraz za kazdym razem jak cos robie to staram sie tez mrozic zeby bylo na po porodzie. Wczoraj byly ycha mielone z marchewka i groszkiem a dzisiaj pulpety w sosie pomidorowym.
Dobrze ze nie pojechalam do dalszego sklepu (a taki mialam plan), nie chcialo mi sie. Jak przyjechalam do domu to za oknem sie apokalipsa rozpetala, grad, wiatr, pioruny. A pod sklepem mi pani jakas gratulowala ze jeszcze na rowerze daje rade jezdzic
Dzisiaj nad ranem znowu cos mnie tak okropnie rozbolalo z boku ze cicho krzyknelam. Okropny bol. Watpie zeby byly to skurcze no bo one chyba nei sa talko z jednej strony.
LARA- mowilam nei myj tych okien.
Witam sie tez w 37tc. Od dzis zaczynam pic herbate z malin. Ktos pije?
Od 2 dni moj maz masuje mi kaske. Za kazdym razem mysle wtedy ze chyba nie dam rady urodzic
BESZKA, KROKO - ja sie boje wa spopedzac bo jak wy sie rozpakujecie to nastepne na liscie jestesmy my z LaRa i Zgredka!
Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:taaaa drepczemy Wam po piętach hihihi
Psotka, Ty jeszcze na rowerze smigasz???? babo oszalałas????
Ciezko to nazwac smiganiem. Ale latwiej sie jedzie rowerem niz idzie, zwlaszcza jak daleko. Tylko nogi trzeba troche bardziej rozkraczac
.