Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
tak się zastanawiam nad tymi pieluszkami w biedronce, i nie wiem czy kupić - bo nie pamiętam jak długo używaliśmy 2jek ostatnio
młoda to wogóle od razu miała 2ki bo jak się urodziła to ważyła 4200g
młody był mniejszy bo tylko 3600 a ten trzeci to nie wiadomo na jakiej wadze skończy
no i nie wiem czy 2ki zużyjemy (156 szt)kurcze jaką człowiek ma sklerozę - nie pamiętam ile tego schodziło dziennie
-
Cudna ta Zuzia- piękne włoski ma
lecę do sklepu po coś na obiad, potem na basen
może jednak te pieluchy zakupię, pomyślęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:46
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejjjjj, dzis pospalam dłużej
chociaż o 6 była pobudka na dłużej i znow usnęłam do 9
obudziły mnie bole @
i zdałam sobie jeszcze bardziej sprawę ze to juz tuż tuż......
Krokodylku, Zuzia cudna
Beszko?
Tez muszę zapolować na 2 Dady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:16
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Patimam nadzieję, że Marcelem nic poważnego ..zdrówka
Freja powodzenia dla córki
Kroko mała śliczności
Knowi wszystko idzie w dobrym kierunku...cieszę się
edit.
Beszko trzymam kciuki, byś tuliła mała już na święta
Ja w nocy obudziłam się ze stasznym bólem podbrzusza, jakby mnie ktoś roźcinał w środku..w sumie tak czulam się w lipcu po operacji. Pomyślałam, że pewnie synek urzadza sobie mieszkanko, albo tarafił na blizny pooperacyjne...jak usiadłam to po jakims czasie przeszło..a teraz już mi maluszek wojuje w brzuszku ...ech moje szczeście
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:22
zgredka, konwalianka, Pati Belgia, Freja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
U nas snieg sypie OMG
Kroko, jeszcze raz..Cudowna Zuza
Konwalianko, ciesze sie, ze u Was lepiej. Cieszcie sie tymi chwilami we 3 z nowonarodzonym. Rzadko bedziecie mieli okazje, by z nim pobyc sam na sam i lepiej sie poznac
A ja dalej w dwupaku
Wczoraj wieczorem kilka razy mialam na papierze przezroczysty sluz podbarwiony krwia. Najpierw pomyslalam, ze czop, ale przy chlopcach mi duzo wiecej tego odeszlo. Mysle ze to sluz podbarwiony krwia w zw. Z rozwieraniem sie szyjki.
Pobolewa mnie jakos inaczej podbrzusze, brzuch twardy, mloda malo sie rusza (ale w taka pogode, to ja ja rozumiem) poza tym bez zmian.
Chlopcy rano zadzwonili do dziadkow tych tutaj i w PL z info, ze dzidzia sie urodzilaprima aprilis
Uciekam na zakupy, bo jutro u nas wszystko pozamykane....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:59
PsotkaKotka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Beszko oby to byl znak zblizajacego sie porodu
Zdlgredko nawet nie zauwazylam tej 700 strony
Misia ja tez czesto mam takoe bole I gin mowi, ze to normalne bo jednak dziecko bardzo szybko rosnie I macica sie powieksza
Z Marcelem narazie ok. Zwymiotowal jeszcze raz I od tamtej pory spokoj. Oby tak dalej....beszka lubi tę wiadomość
-
Ja juz po zakupkach
teraz na basen mykam
dadę sobie chyba na razie odpuszczę - kupiłam właśnie w tesco pieluszki 2ki 78 szt za 15zeta - przecenione bo miały urwany uchwytwiec wychodzi po 19 groszy za szt. czasem na wyprzedaży mają absurdalne ceny - np. mop vileda ultra max kompletny (stelaż, kij i szmatka) za 7zł bo bez wiaderka...a że wiadro i mop mam to kupiłam drugi na zapas
nie chcę też zbytniej składnicy robić w mieszkaniu - bo jak się tak zacznie kupować to przez 3miesiace można nakupić za dużojak z ubrankami zresztą przed porodem to się ma coraz bardziej nie równo pod sufitem, przynajmniej ja tak mam i świruję z pwrzygotowaniami
-
ja dzis pakuje torbe do szpitala
i w koncu musze dokonczyc pakowac małą na wyjscie
wczoraj do konca ubralysmy łózeczko wiec juz praktycznie wszystko bede miala przygotowane na malenstwo...
jeszcze pieluszki tetrowe pakuje zeby psiak miał czas przyzwyczaic sie do zapachu dziecka
do tp 23 dnichoc i tak małż mi mówi ze 10 (ciagle stawia na porod ok. 10-11.04)
PsotkaKotka, Pati Belgia, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Witajcie,
mnie dzisiaj w nocy obudzil bol glowy i kosci. Jakos przetrwalam do rana z zimnym kompresem. Jestem z siebei dumna ze nie wzielam paracetamolu.
Wczoraj moj S podczas masazu stwierdzil, ze maly napewno sie zmiesci. Pocieszyl mnie tym heheh. Ciekawe jest to ze na poczatku ten masaz boli ale za jakis czas przestaje i to jest tez pocieszajace.
Wlasnie wyplukalam w pralce obicie od tego koszyka na kolkach bo strasznie smierdoli. Albo to ja jesten przewrazliwiona. Nie wiem w czym poprzednicy to wyprali wczesniej ale plukanie niewiele pomoglo. To znaczy to tak naprawde pachnie poprostu proszkiem albo jakims plynem ale ja nei chce zeby moj maly niemowlaczek od samego poczatku byl przytloczony jakims zapachem. W calym pokoju go czuje
.
Cos mialam komus odpowiedziec i zapomnialam. Ehhh demencja ciazowa...
-
Aha i moj maz twierdzi ze wczoraj palcami poczul glowke dziecka...Jestem lekko przerazona....
Probowalam tez wczoraj znalezc swoja szyjke ale niestety "gdzies jest lecz niewiadomo gdzieeee..."Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:08