Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Uciekam spać. Moj Marcel właśnie zasnął bidulek. Śpi dzis ze mną, w razie co bede miała go na oku. Maz niestety w salonie... Oby jutro było wszystko ok...
Dobranoc kochane.
P.S Beszko kciuki nadal zacisńiete obys przed świętami urodziła -
Moja o 22 ma fazę ruchu, a potem nie wiem, bo spie.
IDE spać, żeby się z moim nie pobić, bo ma cos na pt do zusu wysłać i oczywiście jestem potrzebna, bo umiem pisać takie pisma i zawsze ogarniam takie rzeczy i organizuje, niestety przy tym jednocześnie się denerwuje.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Tez mialam kryminalistyke na studiach. Wyklady fajne ale laborki byly trudne.
NIEUKOWA - fajny kitek
A mnie maly nadal tak cisnie i zjechal tak nisko ze mam kurde wrazenie ze zaraz urodze...
Dzisiaj bylam na spotkaniu polonijnym w moim miescie. Pierwszy raz. Spotykaja sie w pierwsza srode miesiaca wiec stwierdzilam ze to ostatnia szansa bez dziecka jeszcze! Ale dobrze ze maz po mnie przyjechal bo bym sie bala ze malego w drodze powrotnej zgubie...
Boze takie malenstwo to z czerwcowekWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 23:18
-
Wczoraj o 2242 urodziła sie nasza córeczka
3680g i 52 cm
pózniej napisze więcej
Malenq, zgredka, Nieukowa, Pati Belgia, LaRa, Lili83, Freja, PsotkaKotka, konwalianka, MANIEK, Misi@, Smoczyca1, Biedroneczka83, Nenaaa, Blondik, Yasmin, cati, justta, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ok yeah Beszko: gratulacje
Czekalas czekalas, a ona na prima aprilis chciałamam nadzieje, ze szybko poszło
Ja spalam dziś w innym pokoju, bo wreszcie się niemo, ale jednak, poprztykalismy, a dziś lece do urzędu o ile cos załatwienia, jednak łatwiej jest być żoną. Wtedy jakoś tak ludzie traktują jak domniemanie to, ze jest się upowaznionym do działania w imieniu chłopa.
beszka lubi tę wiadomość
-
Beszko gratulacje! No to bedzie zartownisia malutka
Dziewczyny poratujcie, umieram na zgage. W nocy prawie nie spalam, 4 dzien z rzedu non stop mnie piecze. Jem malymi porcjami, staram sie w miare systematycznie, a tu nic poprawy nie ma...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 07:29
beszka lubi tę wiadomość
-
Wow Beszko kciuki widze zadzialaly. Gratulacje!!! Zdrowka dla Was. Czekamy na zdjecia
A tak wogole...
Witam gangstereczki
Marcel nuz lepiej. W nocy nie wymiotowal wiec mam nadzieje, ze to tylko bylo zatrucie pokarmowe.
Milego dniazgredka, Nieukowa, Yasmin, beszka lubią tę wiadomość
-
Nieukowa: ja zgage bralam na przytrzymanie, bo balam się cos brać a Spisz z głową wysoko, nie pijesz dużo przed snem i przed jedzeniem? Kiedyś pisalam
Larze, co robic, z jakiejś książki dla ciazowek, ale nie pamiętam co więcej można robić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 07:44
-
Hej.... No co da wiadomość!!!! Beszka ogromne gratulacje!!!!!!! Duże te dziewczynki
Omg teraz moja kolej...... Ja umrę, na sama myśl mam kupę w gaciachzwłaszcza ze o 5:30 obudził mnie silny bol @
Psotka, Zgredzia..... Teraz my!
Zgaga.... Temat rzeka.... Niestety jedynie co pomaga to Rennie i mleko, oraz nie jedzenie na conajmniej 2 h przed snem, zero słodyczy, ostrych potraw, przypraw, smażonych itp. Ale bez przesady....
I tak jesli to wykluczasz to zgaga sie pojawito jest takie dziadostwo ze trzeba to prźezyc, np dzis o 3 obudziłam sie z paląca zgaga wzięłam Rennie popilam woda i poszłam dalej spać. Ze zgaga nie wygrasz, samo przyszło, samo pójdzie
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Beszka - gratulacje, jednak 1 kwietnia
Nieukowa - ja brałam w poprzedniej ciązy rennie
Wczoraj - to wcale nie prima aprilis - mąż rozwalił sobie rękę w pracy, 5 szwów na kciuku + szycie scięgien, całe szczęście że ma czucie w palcu i będzie mógł ruszać potem ręką normalnie, bo to prawy kciuk więc trochę się przydaje
ale póki co ma na tydzień opatrunek + gips dla unieruchomienia, no a ścięgna mają się po miesiącu zrosnąć....
nici z młodego szafy- przedwczoraj zdazył zrobić jedną część, formatki kupione zalegają w piwnicy, nawet z samoobsługą ma trochę kłopotów choć nie chce przyznać...
ale dzielnie to znosi
wiele rzeczy teraz będzie musiało poczekać, mieliśmy jeszcze kilka remonowo-meblowych planów przed urodzeniem, ale przynajmniej miesiąc musimy poczekać, dobrze że jest jeszcze chwilka czasu ...
dobrze że okna umyłam i firanki powiesiłam sama ( z drabiny nie trzeba było rąk do góry bardzo wyciągać)
także teraz na święta to dywan chyba sama będę trzepać ;}
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 08:01
beszka lubi tę wiadomość
-
Aha, w naszym przedszkolu jest organizowane zielone przedszkole - termin koniec czerwca (na tydzien przed terminem porodu)
młody się napalił na wyjazd, pani się zgodziła, choć to wyjazd dla 5-6 latków a on 4 kończy dopiero 31 maja
ale mamy mieszane uczucia czy go zapisać... jednak to 5 dni poza domem, młody sobie z tego nie zdaje sprawy, nie wiem czy histerii jakiejś przed spaniem nie odstawi, no i jak by się braciszek wtedy urodził to będzie mu przykro że go nie było
chyba jednak dopiero za rok go poślemy
co myślicie o samodzielnym wyjeździe 4latka na tydzień? -
Freja, mnie sie wydaje ze to jednak za wcześnie, chyba ze jest juz na tyle samodzielny ze da sobie radę
Chyba Musiałabys z nim usiąść, powiedzieć co moze sie wydarzyć w trakcie jego nieobecności
-
Lara niby jest ogarnięty, sam się ubiera i rozbiera, czasem ma tylko kłopot, sam się myje, wczoraj sobie zrobił sam kanapkę na kolację
u dziadków zostaje bez kłopotu - ale to powiedzmy jest prawie u siebie
musze chyba go uświadomić że wtedy może się urodzić braciszek
bo od wczoraj z plecakiem lata i mówi ze już jest gotowy na wyjazd -
Ou jeeee BESZKA!!! W koncu
. Gratulacje!
No to teraz my...ale mam nadzieje ze chociaz za 2 tyg.
Ja znowu w nocy musialam paracetamol brac bo sie bardzo zle czulam - bol glowy i lamanie w kosciach. Nie wiem czy to ja taka slaba jestem czy innych poprostu tak mocno glowa nie boli. Mam straszne wyrzuty sumienia bo w tej ciazy bralam juz chyba paracetamol z dziesiec razy, mniej wiecej tak raz w miesiacu
FREJA - ja chyba bym nie poslala 4latka. A jak tam poszly egzaminy corce? Biedne te dzieci ze tyle teraz czekac musza na wyniki.
Dzisiaj mam wizyte na 10:15, moze tez uda mi sie dojechac na akupunkture.
beszka lubi tę wiadomość
-
Beszko, ogromne gratulacje.. a mowiłam, ze ta mokra wkładka i czyszczenie to przed godziną zero:)
kotka, powodzenia
Freja to zależy jak bardzo "ogarnięty" jest Twój syn.. syn mojejsiotsry wyjechał pierwszy raz gdy miał 8 lat a i wtedy nie był na tyle dojrzaly (jak się później okazało). To jeszcze małe dziecko i może mieć chwile słabości, pytanie czy będzie tam ktoś, kto w takiej chwili go wesprze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 09:03
beszka lubi tę wiadomość
-
Psotka - co do egzaminiów to twierdzi że chyba dobrze jej poszło - ale mówi tak zawsze nie zależnie czy potem dostaje 1, 3 czy 5 więc ... na pewno zdała
kilka sprawdziła w necie ale nie pamięta już co napisała
Konwi - jedzie ich wychowawczyni, więc będzie miał kto przytulić w razie czego, co do dojrzałosci to właśnie młody wstał, poszedł siku, ubrał się a teraz zabrał stołeczek i poszedł do kuchni - mówi że będzie robił sobie śniadanie
muszę za nim leciećkonwalianka lubi tę wiadomość
-
Aaaaaa Beszka gratulacje nareszcie się córa zdecydowała
super święta juz w większym gronie
zdrówka i czekam na zdjęcia.
Zgredka dr mówi ze dziewczynka u mnie siedzi ale wciąż na usg ma zaciśnięte nogi i nie mam takiej super pewności... Może teraz na badaniu się pokaże bardziej.
Niby miała być Emilia ale jyz mój mąż kręci nosem ze nie hmm mnie to imię tez aż tak nie strzeliło... Myślimy dalej
Miłego dnia:)Yasmin, beszka lubią tę wiadomość
Maniek