Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zgredka a mi by się ten temat spodobał
Co tam masz, kryminalistyka jakaś?
Na forum czerwcowym pierwszy , 900g maluszek...
A ja rozpakowałam matę edukacyjną. Nawet jak się Radkowi nie spodoba, mam już chętnego do zabawy
justta, Yasmin, Misi@, konwalianka, PsotkaKotka, Lili83, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Nieukowa: i mnie się na zajęciach bardzo podobał ale teraz czytam PCR, str i nie wiem o co szło ;
Tak - podyplomowka z prawa dowodowego, głównie z kryminalistyki dziedzin różnych..
Zamowilam boxa;)
W mojej macie jest masa piłek, taki basnik się robi i dziecko ma w nich jakby plywac, ale psu nie pokazywałam, bo by szału dostała -
Yas Kinia przecudowna
ja tez tak z Marcelem posypialam, nawet dzies zdjecie takie mam
Beszko trzymam kciuki obys jeszcze Wielkanocą urodziła
Elit: oglądam z maim małym Harrego Pottera pierwsza cześćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:39
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati uwielbaiam Harrego
))) Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej z Marcelem
Neukowa super mata i kompan do zabawy
Miałam się Tobie zapytać gdzie chodzisz do SR? Ja widziałam, że teraz w Ikei sa zajęcia i to darmowe, odbywają się one na Ratajczaka, więc miałabym w miare blisko. A za opłatą jest kurs chutowania,a chicałabym nosic małego w chuscie
NIe wiem czy juz pisałam, ale Kinia cudownie zasneła...a ja czuje kopniaki, mąż zazdrosny, bo jak przykłada rękę to cichoszaJeszcze poczuje, to dopiero początek i trzeba troszkę scinąć brzuch, a on jest przewrażliwony, że on nie będzi bo coś zdusi
Yasmin, Pati Belgia, Lili83 lubią tę wiadomość
-
STR PCR... że niby każdy ma swój genetyczny odcisk palca? Dobrze kojarzę? Lubiłam te zajęcia na studiach...
Kiedyś psiak będzie musiał poznać zabawki dzieckaNie wiem czy już teraz, ale pewnie będzie szaleć razem z najmłodszym członkiem rodziny
Mój kot już zwiedził wszystko: spał w świeżo wypranych ciuszkach, ugniatał kocyki, wlazł do fotelika (mało wygodnie chyba bo kot ma 9kg i ledwo wszedł do maxi cosi)... jak wózek przywieziemy to zapewne też zaraz w nim zaśnie. Nie poradzisz, ten typ tak ma.
Yasmin, Pati Belgia, PsotkaKotka, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Misia ja chodzę do szkoły Heget, niedaleko stationu Lecha. Jest darmowa, jest 5 zajeć po 2h: Ciążą, Poród, Połóg, Fizjologia noworodka i zajęcia z kąpieli i obsługi malucha.
Do tego po porodzie darmowe zajęcia z chustowania, za to płatny kurs 1 pomocy ok 100zł. Prowadzą 2 położne- sympatyczne babeczki, dojeżdżają na wizyty patronażowe i widać że się znają na rzeczy. Plus mają sprzęt do KTG na miejscu i można płatnie iść do nich na kontrolę zamiast do gina w ostatnich tygodniach ciąży.
Sama nie wiem czy polecać czy nie- miałam jazdę z poprzednią szkołą, więc do tej przeszłam na pół zajęć tylko, ale podoba mi się bardziej niż ta poprzednia, bo mniej teorii a więcej praktyki, plus fajniejszy wystrój.Misi@ lubi tę wiadomość
-
Yasmin wrote:Pati, a imbir masz? Herbatkę z imbirem mu daj. Albo cukierki imbirowe
kurczę, malza chyba dzis na kanapę spać odeśle bo boje sie, żeby Marcel sam spał... -
Może wkleje linki jak zdolam..
http://allegro.pl/garanimals-boski-bodziaczek-z-misiem-62-cudo-i5168905370.html
http://allegro.pl/jumping-beans-cudny-bodziaczek-super-kolor-74-i5193035854.html
http://allegro.pl/cherokee-przesliczn-bodziaczek-z-gwizda-74-cudo-i5193035593.html
Niby używane, a śladu użycia nie ma, nawet zapachu
Nieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość