Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
je je je, sliczny brzuszek Zgredzia (podobny do mojego - ale juz sie powtarzam)
ja oszaleje... moja mama wychodzac z balkonu zahaczyła i sie przewrocila na te reke w gipsie, a gipsem w klatke piersiowa, ktora i tak byla juz obita po pierwszym upadku ;/
zwariowac mozna!
wygoniłam Ja od razu do lozka - moze tam nic sobie nie zrobi.....
dodatkowo przed upadkiem rozbabrała mi poł łazienki i teraz musze isc ja posprzatac, a sil za bardzo nie mam ;/ -
Lara: a często mamie się zdarza zahaczac o różne rzeczy?
Ja juz myslalam ze się do miasta nie wybiore, bo jak byłam przed na spacerze, to mnie tak mała uwierala, jakby pchala się ma spojenie, czulyscie tak? I mniej więcej kiedy? -
o jejku Lara to widzę że u was nudy nie ma. Biedna ta Twoja mama. Niech może faktycznie troche posiedzi w bezruchu.
Zgredka fanie wyglądasz ale ten Twój pies jaki dumny stoi obok:)
a ja się chwale - zapisałam się na szkołę rodzenia:) zaczynam w maju po weekendzie jupiiii.
no nic posprzątałam chatynke, rybka w piekarniku, to czas zacząć się pakować do rodziców bo wieczorem jedziemy:)
Nieukowa, zgredka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
juhuuuu Beszka
gratuluję kochana. wszystkiego dobrego
Blondik... Ty juz 12 tydz
zgredzia ma piękny brzusio (buziaki dla piesia)
A Tobie Larus wytrwałosci
Patusia, super ze z Marcelkiem juz lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 13:45
Pati Belgia, Blondik, beszka lubią tę wiadomość
-
czy czesto??? nie... ale ostatnio jakiś pech Ja przesladuje ;/ mam wysoki prog miedzy mieszkaniem a balkonem, na balkonie bylo mokro i poleciała......
myslalam ze zawalu dostane, teraz mi mowi ze cos tam Ja dodoatkowo boli - oszalec mozna
Zgredzia, ja juz ledwo chodze... mala uciska juz bardzo w dole, zawsze chodze w Wielki Tydzien do kosciola, ale niestety w tym roku nie dam rady, i przezycie tych swiat bedzie dla mnie inne - dziwne.... ;/ ale nie dam rady wysiedziec a tym bardziej wystac tyle czasu ;/ zreszta mam zakaz od mamy i malza -
Pytalam o ten bol, bo zastanawiałam się kiedy ma plan wylezc na świat.
Lara: u mnie też taki próg i moja mama tez zawsze sieni niego "zabija", u nich tego nie ma, kwestia przyzwyczajenia.
Chyba ząb mi się popsuł, bo mega zabolalo, jak mi baton wlazl tam.
Ehh -
Czy ja wczoraj pisalam ze chce zeby maly posiedzial jeszcze 2 tyg? Zmieniam zdanie. Niech wychodzi jak najszybciej!
Moj "maluszek" ma juz 3,5kg ! Ginekolog kazala mi sie zglosic do kliniki za dwa tygodnie zeby z nimi ustalic co zrobic i powiedziala, ze w zadnym wypadku nie powinnam przenosic. Jak tak dalej pojdzie to w terminie dobije napewno do 4kg... Chyba po swietach zaczne myc okna i sie seksic....
Szyjka skrocona, miekka, skurczow na ktg brak.
Ale po macanku w srodku powiedziala ze maly napewno wyjdzie i ze mysli, ze sie w 8h wyrobimy. Chociaz tyle pocieszenia.
ZGREDKA - ja wlasnie wczoraj pisalam ze moj mnie tak juz glowa cisnie ze myslalam ze zaraz glowke miedzy nogami zobacze.
LARA - ile twoja ksiezniczka miala ostatnio?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 14:22
LaRa, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Kotka, 34 tc + 4 dni 2733 g
u mnie sniezyca, wychodzilam na spacer byla wiosna, po 15 min jest zima ;/ psiaki uciekaly do domu ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 15:10
-
aaaa jako ze jestem antytalenciem pieczeniowym polecam prosty bananowiec na swieta i nie tylko
robie w sobotehttp://durszlak.pl/przepis/bananowiec--37?c=tag&t=bananowiec-na-zimno
-
Kotka wow ale kawaler spory
nio w 2 tyg spokojnie ok 400-500gram moze przybrać
a ja znowu o 1 cm w pasie urosłam wkaraczając na ostatnią prostą
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dfc5cfe62c62.jpgPati Belgia, LaRa, zgredka, Malenq, MANIEK, Blondik, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Beszki utyla 1 kg, a le pamiętajmy, zespołu USG tez ma widełki błędu. Oby w dół u Ciebie, a u mnienw górę.
Aha: wrocilam od dietetyczki, masakry nie ma z wagą, ale mam się pilnować przez ten miesiąc. Mam zgage ;(.
Mój ma kolejna prace 200 km stąd, akurat na miesiąc przedporodowy, na wyjeździe zawsze więcej kasy się zarobi, więc jestem za. Powiedział, ze na pierwszy tydzień po świętach się zgodzi, ale potem odmówi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 17:28
-
Zgredka ale fajna fotka, mega pozytywna
I spanielek super
Dronka u ciebie też bagaż rośnie całkiem proporcjonalnie
Muszę się sfocić ale leniwa jestem. Może jutro
Wróciłam właśnie po godzinnym spacerze (w deszczu i gradzie...) a potem udałam się jeszcze na przeszukiwanie Biedronek. Wzięłam auto, pojechałam kupić dady newborn do wyprawki no i co? No i w 2 biedronach w pobliżu NIE-MA. Nigdy nie ma cholera! Ja rozumiem że moje rejony są zwane przez złośliwców "królikarnią" ale bez jaj... dopiero w pierwszej biedrze w Poznaniu trafiłam i nabyłam 3 paki. Powinno starczyć, a zważywszy że to taki deficytowy towar wolę je mieć w zapasie.Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny