Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLaRa wrote:Wyszła Krokodylica z krokodylatkiem ??????
byłam u neurologa i co? I zabroniła mi brać b12 ja już nie wiem co robić
Napisała mi też pismo rozważyć cc?
siedze nad praca zal. i jakoś weny nie mam, jutro zaczynam piec...jakieś babeczki i mazurki...choć myślałam, żeby jeszcze upiec małe kruche babeczki z masą kajmakową i czekoladą. A w sobote jeszcze do tego zrobie sernik z biala czekoladą i tort bezowy z masą czekoladowa ( moja siostra ma urodziny i uwielbia ten tort
)do tego jedna sałatka i schab w galarecie. No i musze jeszcze pomyśleć i policzyc co mezowi dodatkowo, ale chyba wędliny wystarcza, chlebek może jeszcze dokupie i to wszystko
Ja już żyje świętamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 20:47
-
No dobra, ale myślałam, że ten czop jest gęsty, a nie taki rzadziak jak woda. Zresztą trzymam się tego, że Malenq napisała kiedyś "tego nie da się pomylić z czymś innym" (parafrazując z lekka)
Malenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzgredka wrote:No dobra, ale myślałam, że ten czop jest gęsty, a nie taki rzadziak jak woda. Zresztą trzymam się tego, że Malenq napisała kiedyś "tego nie da się pomylić z czymś innym" (parafrazując z lekka)
-
Witojcie!!!!
Jesteś w 38 tygodniu ciąży
(37 tyg. i 0 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 35 tydzień
Data porodu:
24 kwietnia 2015
(pozostało 21 dni)
Zgredka, jak tam???? Leci ci coś???
Oooooo kuzwa, doczytalam suwaczek..... Walizka nie, torba takWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 07:46
Nieukowa, Misi@, Malenq, PsotkaKotka, Biedroneczka83, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Zgredka no wlasnie, chyba jeszcze nie wasz czas, co?
Konwi a dziewczyna robila prenatalne?
U nas byl 1 zd, ale zdectyowali sie na terminacje bo plod mial poza tym wady nie umozliwiajace przezycia poza lonem matki...
Jak tam Kroko, cos pisala?
Ogolnie halo, mamuski odezwijcie sie
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Nie, nie. Nogi trzymam ściśnięte, poza tym dziś jade na święta do rodziców, a dziecko nie może tam przyjść na świat. Nawę z nami mama jechała 240 km do swoich rodziców, żeby nie rodzić w rmiu. Co prawda akurat jak ja się rodziłqm w szpitalu była deratyzacja czy coś i w efekcie urodziłam się w wówczas najmniejszym mieście w kraju, co przez parę lat było tematem żartów mojego brata.
Dziś był lekki wyciek, ale standardowy, martwilam się tylko czy mi wody płodowe po mały nie wyciekaja, a nie mam ich w nadmiarze. Mała się dziś ruszała w nocy, wiec jest chyba ok. Zaraz tez powinna zacząć harce, będę obserwować.
A co do tej trisomii, to to nie jest uzasadnione do aborcji prawda? Tak się wczoraj zastanawiałam w związku z jakimś programem publicystycznym, gdzie była Szczuka i ktoś antyaborcyjny.
Zajadam bezmiesne śniadanie ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 08:24