Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie jelita bola, masakra, siedziec nie moge, bo czuje jak mnie gazy unosza ehehhe juz wole te zgage, bo przynajmniej po zazyciu rennie, szybko przechodzi, a tu? masakra, normalna masakra...
-
macham
Pisanki sie farbują kiełbaski upieczone babka gotowa maż dokreca szpągi potem myje okno i kladziemy rolete
Blondik nie martw sie bedzie dobrze
co do wiszenia glową w dół zuza wisiała od 20tyg az do poroduLilka tez już jest głową w dół i jesli sie obraca to na chwilke tylko i spowrotem głowa w dół
i to wcale wczsniejszego porodu nie zapowiada bo Zuza urodziłą sie prawie w 42 tyg
szkoda dziewczynki u meza w rodzinie jest przypadek gdzie chłopczyk ma słabe napiecie wyraz buzia ZD a w badaniach nie wyszła chorobaani z krwi genetycznie nic
-
maila, ze wczoraj wyslali
edit: doczytałam, wczoraj o 22:30 napisali ze zlecaja wysylke, wiec na bank po swietach dostaneWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 13:41
-
Hej wpadłam tylko przekazać od Krokodyla ze miała wpaść na forum ale przeżyła dziś centralny zawał serca tak to ujęła bo Zuzka bezdech dzis złapała cucili ja z mężem i juz jest dobrze. I mówi ze przez dobę jej teraz z oka nie spusci. Tyle napisala
-
nick nieaktualny
-
Hej...
Jestem po zakupach . Jestem padnietanogi w doope mi wchodzą
Zapomniałam Wam sie pochwalić... Wczoraj odebraliśmy raport wiosenny i Marcel jest najlepszej piątce dzieci w klasiejestem mega dumna. Nauczycielka powiedziała, ze jest bardzo zdolny
oby tak dalej
Kroko mój Marcel jak był mały to sie zanosil. Wiec co przesyłać bo ja za pierwszym razem mało co nie umarłam... Obys nie miała więcej takich sytuacji.
Przykre z ta dziewczyna z marcowek. Mam nadziej, ze dojdą do siebie i wszystko im sie ułoży...Misi@, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Heja ja juz dziś u rodziców objadlam się jak hmm no nie oszukujmy się jak świnia.
Zrobiłam dziś zakupy wózek łóżeczko zamówione,i cala sterta różnych różności... Rachunek liczony w tysiącachno ale niestety musiałam wszystko kupić bo bratowa urodzi 3 miechy po mnie.
Stransze te historie... Sama się boje bo niby badania ok ale wiadomo ze różnie bywa.
Kroko jejku ale stres,mam nadzieję że będzie juz dobrze.
Dronka ładny brzuszekBiedroneczka83, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek