Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaa jeszcze w temacie leku, o kotrym Helen pisala. Jak wiecie koj mlodszy cierpi na nietolerancje laktozy i nam ktos w PL polecal ten specyfik....ale...jesli zaczniemy organizm faszerowac sztucznym skladnikiem, ktorego on sam w chwili obecnje nie jest w stanie wyprodukowac, to czy w ogole kiedys bedzie go produkowal czy sie rozleniwi?
Ja wiem ze sa osoby dorosle, ktore w ogole nie produkuja danego enzymu i musza sie wspomagac, ale u dzieci czesto jest tak, ze na poczatku organizm za malo go produkuje by trawic idpowiednio...z czasem produkcja sie rozkreca.
My w kazdym razie, po przeczytaniu roznych publikacji nt. Nietolerancji oraz rozmiwach z lekarzami, nie podalismy tego cuda....Malenq, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Spotka cierpliwości kochana! Dasz rade
Nieukowa powodzonka!
Zośka przez tydzień przybrała 200g i przekroczyła ciut 4 kgogólnie wsio ok pępek wygojony serduszko ok brzuszek tez ładnie radzi sobie na brzuszku jestem zadowolona
Tylko ja znów jakaś infekcja musze do doktora po clotrimazolum a ta nie odbiera spróbuję kolo południa.
No to tyleMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeszko ok 60-90ml na karmienie, ale to było mm, bo wtedy byłam na antybiotyku...mleka z piersi to nie wiem ile
aaaaa smoczku już 4kg??? jujku rośnie Ci kruszyna....a moja nie chce leżeć na brzuszku...nie lubi, albo to ma związek z napięciem....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 10:44
beszka lubi tę wiadomość
-
Może rusz ja boli? Ale chyba mówiłaś ze to minęło? Jakoś niedługo masz wizytę z Kosia?
Moja mm teraz wypija ok 130ml na jedno karmienie co do leżenia na brzuszku to ładnie pelzac próbuje na przewijaku.
Co do spania na brzuchu to jakoś się boje wole jak śpi na boczku.
A w czwartek miesiąc skończy moja żabka
Wiecie ona.mi tak płakała a po prostu głodna była a położna mnie nastraszyla żeby nie przekarmiam i 90 na jedno karmienie a ona widocznie potrzebuje więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 10:52
-
Witam ponad godzine w labie siedziałm własnie śniadanie zjadłam i mał zaczęła sie wiercic bo ja miałam już stress
Lara ja tez dziś prasuje
Pati trzymam kciuki za Sebastaian
Nieukawa za Twój egz tez zaciskam kciuki
Misi@ za was modlitwa co wieczór
Zgredka gratki za karmirnie a z dupskiem spokojnie to potrzebuje czasu zeby sie wchłonąć
matko ja dopiero wróciłam a zaraz trza jechac po małą jeszcze gary musze umyc i podłoge
Kotka spokojnie to jest taki stresik przed dasz radehmm a ten brzuch to moze rozciąganie skóry mnie po bokach swedzi ale jak posmaruje oliwką jest lepiej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPytanie koleżanki z innego forum:
Dziewczynki bardzo pilne!
Potrzebuję lek na tarczycę LETROX 50!
WYSTARCZY MI JEDEN LISTEK CZYLI 25 SZT!
moja lekarka dopiero bedzie po weekendzie majowym, teraz nikt mi nie chce w aptece sprzedac bez recepty
Ma może któraś z Was odsprzedać ???"
-
Niestety nie pomogę bo nie zazywam.
Kotka ja pamiętam ze zaraz po porodzie jak mi dali mala i przyszedł mąż powiedziałam mu ze nigdy więcejale teraz po miesiącu zmieniłam juz zdanie jeśli Bóg da nie skończymy na jednym
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Niestety nie pomogę bo nie zazywam.
Kotka ja pamiętam ze zaraz po porodzie jak mi dali mala i przyszedł mąż powiedziałam mu ze nigdy więcejale teraz po miesiącu zmieniłam juz zdanie jeśli Bóg da nie skończymy na jednym
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
SMOKU ale ja juz mam takie mysli bedac w ciazy
.
BIEDRONKO - tez mysle ze to rozciaganie skory albo ewentualnie pokrzywka (ponoc sie u ciezarnach zdarza).
Mam rozstroj zoladka.
Zabralam sie za szycie i poprawia mi sie troche humor. A wczoraj maz powiedzial, ze niedlugo to mnie sam zawiezie i bedzie blagal o to wywolanie porodu bo niemozliwa jestemzgredka lubi tę wiadomość
-
poprasowane, teraz szybkie odkurzanie, mycie podłóg, wyjscie z psami na spacer do.... Biedronki i moze w koncu sie położe..... a nie!
obiad musze zrobic! ale spoko... jakos daje rade
mała u mnie tez dzis mało ruchliwaBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dzieki Malenqu.
Moja dwa dni temu wypila 70 ml z butli mojego plus cyca i pierwszy raz podziekiwala za cyca,mjak sie najadla. Tak zawsze wisiala na nim.
Smoczku kadnie mala przybuera
Malunqu, jak nie lubi na brzuchu, to kize faktycznie przez napiecie. Moi chlopcy mieli. Najstarszy najbardziej bidulek, ale na brzuchu lezeli tyle ze glowki nie obracali we wszystkie str.
Mala poki co ladnie lezy na brzuszku.
Maz z chlopakami pojechali do sklepu. Ja powinnam podlaczyc sie do laktatora, ale mala na mnie wisiczekam az maz wroci
Chlopcy chyba za tydzien pojda do przedszkola. Masakra z nimi w domuenergia rozpiera. Wcziraj byli na judo. Mielismy nadz ze padna po treningu, ale gdzie tam
trudno najwyzej jakas infekcje przyniosa, ale nic na to nie piradzimy.....
-
A ja po drzemce..
mala ma bilirubine w porzadku, ale nie ma sie co cieszyx za wczasu, bo moze sie cofnac, wieczorem bedzis kontrola i jutro kolejne badanie.
mala niestety wciaz spiaca, wiec musze ja sama co te 3h rozbudzac.
Dostalam czopka i ulzylo, ale teraz po drzemce dupsko wciaz boli..
ekg wyszlo dobrze a i w dzisiejszym badaniu nie bylo nieprawidlowosci.
Kotka: nie pekaj, moze organizm sie juz niecierpliwy na przyjscie maluchaBiedroneczka83, Misi@, beszka lubią tę wiadomość