Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misi@ również dołączam się do modlitwy i mam wielką nadzieję że to tylko wynik a rzeczywistość bedzie inna ♡
My juz po kąpieli doczekam do karmienia i mam nadzieje ze 5 godzin przespi jak dzisiejszej nocy
Dobranoc i spokojnej nocy życzęMisi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia ja też za was zdrowaske zmowie i mam nadzieje ze profilaktycznie bo będzie. Dobrze.
U mnie po wizycie, szyjka się skraca mam lezakowac, mała ma mały brzuszek tzn na granicy normy, a do tego nie pozbylam się infekcji układu moczowego i znów antybiotyk trza brać..
Same goowniane informacje o! Idę spa, jutro musze zrobić znów posiew moczu... Śpijcie smacznie.Misi@ lubi tę wiadomość
Maniek
-
hejo,
informacje z frontu: mala ladnie przybrala miala wczoraj rano 2280 a wieczorem 2340 gr, dobrze nadal ssie, bo dali mi ja w nocy do cycka. Laktator pobudzil i mam dzis pelne cycki, polozna powiedziala, ze jeden nawet nawalowy, jestem dumna jak paw, po 6 mają mi ją dać i niech lepiej ciagnie, bo babka z pokoju ma nawal i wyła wczoraj niemozebnie...
Trzymajcie kciuki, zeby poziom bilirubiny byl taki wieczorem, by nie musiala znowu lezakowac, bo to o kolejne dwa dni nam wyjscie przesuwa..
Aha, od wczoraj ledwo chodze i juz nie wiem czy to hemoroid, czy rana zaczyna podszczypywac, spytam na obchodzie czy cos dadza na hemoroida a moj i tak przywiezie mi cos po pracy..
Wszystkim Paniom i szkrabom zycze milego dniaMalenq, Pati Belgia, Freja, LaRa, Nieukowa, MANIEK, Krokodylica, Yasmin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry słonecznie....
Zgredko jupiiii, czyli pobudzenie laktatorem dało świetny efekt, teraz tez odciągaj, ale tylko juz do uczucia ulgi, czyli ok.2min.....
A malutka ślicznie przybiera na wadze....
U mnie lapka stała obok łóżka, dlatego pytalam się Ciebie czemu butlą karmisz, bo to ja wyjmowałam małą i karmiłam, nikt mi jej nie przynosił..
Uważam na szew, nie obciążaj się i niech lekarz zobaczy czy to aby na pewno hemoroid:-\
Miłego dzionka mamo-brzuchatki....
Ps. LaRa jak tam????
Maniek to leżeć i się oszczędzać... -
Witam sie kochane
Maz dzis spał w salonie wiec sie wysłałamnie był zachwycony ale cóż...
Misia trzymam moooocno kciuki. Bedzie dobrze. Bede sie modliła.
Zgredka super!!! Obycie wyszły do domu.
Ja dzis z Sebastianem do szpitala. Ciekawe co powiedzą o nerkach.
Boosiaczki!!! Miłego dnia.Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Nie moge dodzwonic sie do szpitala, a nie wiem gdzie sdie mam z tym skierowaniem zglosic. Ide sie umyc i sproboje ponownie, a jak sdie nie uda to podjade moze ktos mi doradzi na miejscu gdzie mam sie udac
Pati trzymam kciuki za Sebadtiana oby wszystko bylo dobrze!
Manieczku lezaskuj i odpoczywaj sdobie
Moze LaRa juz rodzi?...haloo
Zgredka kciuki zacisniete
Smoczku mam nadzieje ze mala pieknie chrapalaw nocy
Milego dnia:) -
Cześć kochane!
Zgredka - super wieści, niskiego poziomu bilirubiny życzę i dalszych postępów z laktacją, (.)(.) w górę !
Misia - cały czas o Was pamiętam, bądźcie dobrej myśli bo to dla maluszka najwazniejsze,
Lara- to już tylko kilka dni, taki urok końcówki ciąży z tymi pielgrzymkami do wc
Pati - trzymam kciuki za wyniki Sebastiana,
Maniek - nie szalej, oszczędzaj się kochana
A u mnie? Bz
Siedzimy z mężem razem w domu na L4- jakoś tak dziwnie, niby dużo czasu jest ale i tak nie bardzo coś mozemy zrobić bo ja nic nie podniosę a on z 1 ręką to też tak nie bardzo... wczoraj porobiliśmy zakupy porodowo-wyprawkowe, ze stanikami do karmienia to jakaś masakra - we wszystkich sklepach usłyszałam że nie, takich rozmiarów nie robią
w poprzedniej ciązy się tym załamałam, ale teraz wziełam to na klatę :], rozbawiła mnie jedna sprzedawczyni: pytam czy mają z fiszbinami, a ona na to że mnie będzie tak wszystko bolało ze nie dam rady w sztywnym, może i przez pierwszy tydzień to boli ale jak człowiek ma w planach być mleczną mućką przez 2 lata, to o bólu nie może być mowy i nie widzę tego w staniku typu "bawełniany wór" bo potem to cyce do kolan gwarantowane
no nic zaś mnie czeka wędrówka po sklepach, szkoda że na tym staniku co miałam poprzednio sprała się nazwa i rozmiar na metce, a nawet nie pamiętam gdzie kupiłam...a naprawdę był super,
czy rozmiar 80F/80G to aż taki kosmos? panni mi D dała i moi że się naciągniesię uśmiałam bo to rozmiar jak na moją córkę, i dodała że jeśli mały to mi da obwód 95 to ma większą miskę :]
pewnie niebawem korzystając z wolnego pojedziemy obadać trasę do szpitala i samą porodówkę
na razie zmykam do przedszkola bo mamy spotkanie w zwiazku z dniem dziecka - będą dmuchańce i bujaki i piknik all inclusive
miłego dnia mamuśkiYasmin lubi tę wiadomość
-
Witam się czekając na położna z niecierpliwością bo sprawdzi ile Zośka waży pewnie sporo bo na jedno karmienie wypija 135 ml a rano taka kupkę walnela po sam pas nawet z pieluchy wypadało i body zabrudzila
Jak usnela po 21 zasnęła to obudzila się dopiero przed 2 i potem 5:30 wiec spoko.
Misi@ kciuki mocno zaciśnięte! A w szpitalu jak zwykle nikt nie ma czasu żeby tel odebrać normalka. Cierpliwości kochana!
Zgredzia brawo dla Ciebie i Twoich cyckow
I kciukam za niską bilirubine!
Lara spiochuodezwij się!
Maniek odpoczywaj i się len
Również miłego dzionka życzę dziewczynkiMalenq, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Helllolllllllll
Śpię sobie słodko, a tu widze pytania o mnie
Pisałam juz ze czekam do poniedziałku, maluszek raczej tez poczeka
Dzis mam w planach leżenie, oprócz prasowania i spaceru po osiedlu z psami.
Zgredka jestem z Ciebie dumna(.)(.) w gore
Yasmin lubi tę wiadomość
-
Misia: kciukam, zeby szybko sie udalo wizyte zalatwic
Pati: trzymam kciuki za brata, aby nerki sie poprawily
Freja: zycze powrotu do zdrowia
Ja po obchodzie, mam dostalac cos na dupsko, wiec to nie rana chyna, acz na pewno ja wczoraj nadwyrezylam siedzac dlugo, bo mnie ewidentnie boli z tej strony z ktorwj bylo ciecie
Mala jest juz u mnie, podjadla i spi
Malenq: a jaki masz laktator?Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejho
Czy zly humor moze byc objawem zblizajacego sie porodu?
Nie mam ochoty rodzic
Nie chce juz chodzic z tym brzuchem
Nie jestem chya gotowa na zajmowanie sie neimowlakiem...
Wszystko nie tak
Dzisiaj rano myslalam ze sie zadrapie znowu (brzuch). Nie moglam przez to juz zasnac od 6stej. w takich chwilach nachodza mnie mysli ze nie chce miec wiecej dzieci bo nie dam rady znowu sie tak meczyc.
A moje wczorajsze posty zostaly olane
Wszystko zle -
Witam się... na maksymalnym wqurwie.
Rano byłam zrobić morfologię, wróciłąm głodna i zmulona, teraz szykuję się na egzamin. W międyczasie musiałąm wyjaśnić, czemu nie dostałam nowej karty bankomatowej z banku. Okazało się, że 3x nie mogę się zalogować w systemie bankowym przez telefon mimo wpisywania poprawnych danych, potem konsultant jakoś mnie zalogował ale wybuliłam za 35min rozmowy. DOwiedziałąm się też, że duplikat karty będzie wydany odpłatnie, chyba że JA udowodnię, że karta zaginęła i że to nie moja wina (!!!) No kuźwa udowodnij że nie jesteś wielbłądem.
Toczę pianę i próbuję się uspokoić żeby jeszcze coś poczytać przed wyjazdem na egzamin ale chyba nie dam rady tak jestem wkuta.
Egzamin na 11:00, trzymta kciuki!
Zgredka gratuluję uruchomienia fabryki w cycach -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Misiadolaczam sie do modlitw, trzymania kciukiw.....
Nieukowa, powodzenia!
Smoczku, daj znac ike mala ci orzybrala
Malenqu, pamietasz ile Twoja mala zjadala, gdy byla mniej wiecej w wieku Hani?
Lara, codziennie rano sprawdzam, czy sie u Ciebie lub u Kotki cos zaczelo
Kotka, ja to cala ciaze miewalam humorki....a pod koniec to juz w ogole byla jazdahehehe wiec moze cos sie zaczyna dziac.
Maluszek teoretycznie nie powinien juz sie obrocic, ale roznie to bywa. Moze mlody zmienil strone w brzuchu i przez to wydaje Ci sie, ze lezy ooprzecznie...
A co do swedzenia, to ja bym lekarzowi przy kolejnej wizycie o tym wspomniala.
Zgredko, super ze mleczarnia rikreca dzaialalnosc
Wczoraj pojadlam ciasta czekoladowego z czekoladowa polewa. Mloda wieczorem jakas niewyrazna byla. Jak zawsze duzo gazow plus jakies odruchy wymiotne przy odbijaniu. No nie wiem czy jej to ciasto zaszkodzilo....moze patrzac na moje kg, ktore nie chca spadac w dol, to lepiej jak odstawie produkty czekoladowe hehehe
Teraz mala spi z tatusiem a ja ide sie pobawic z mlodzieza
Milego dnia