Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara: i swietnie
a mi przyniesli papiery do napisania pisma, ktore juz napisalam i jestem bardzo zadowolona, od razu mi sie humor poprawil
poza tym ogolilam nogi wybalsamowalam sie, opilowalam pazurki, co dobrze wplynelo na moje samopoczucie.
Odciagam co 3 H, nawet karmilam mala z butli, ale dobijajace jest to, ze ja sciagam ponad 30 min, a ona uciaga to w minute
I dupa ostro boli od hemoroidow, mama każe mi jutro na badaniu spytac czy to aby na pewno hemoroidy, ale cozby innego.LaRa, PsotkaKotka, Nieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
hejka zagaladam i co widze zgredka rozpakowana przed czasem gratuluje
kroko i beszka tez bo nie mialam okazji tylko zagladalam i czytalam ale nie mialam czasu pisac
kochane widze ze temat brzuszkow na tapecie
poczytajcie o delicol
to nie jest simetykon jak reszta tylko enzym trawienny podobno super sprawa chociaz ja nie stosowałam.... u mnie w aptece ponad 50 zlotych ale na necie okolo 20-25 sie kupi
a z reszty moim zdaniem najlepszy infacol ma najwieksza dawke symetykonu, reszta nie dawała zadnych rezultatow...
lara dostalas ciuszki zadowolona?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 19:37
zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tak, dostałam
wszystko ok, jestem zadowolona, dziękuje
Leżałam, pachniałam i nawet przysnelam, i .... Obudzili mnie telefonem
Boli mnie cały dół, misia sie wypina i chyba nawet wyciąga, dzis obrała prawa stronie brzucha bo z prawej mi pupkę wystawia
Dzis zazyczylam sobie tosty na kolacje, bo skoro za tydzień zaczynam dietę to teraz jeszcze moge pojeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 19:48
-
widzialam ze Iwona wysłała
a co do tego leku to mi polecała nasza lokalna pani magister mowila ze nie ma nic lepszego na kolke to enzym laktaza i o ile sie nie myle to pomaga w trawieniu mleczkanie kupilam bo maly juz nie ma wiekszych problemow z brzuszkiem a jak ma pomaga spanie na brzuszku
a to info z neta;
Delicol to krople, przeznaczone dla niemowląt cierpiących na kolkę spowodowaną nietolerancją laktozy. Dostarcza on enzymu, który pomaga niedojrzałemu jeszcze układowi pokarmowemu dziecka w trawieniu cukru mlecznego. Dzięki temu eliminuje przyczynę kolki, a nie tylko łagodzi jej objawy.
Delicol, jako jedyny preparat na polskim rynku działa przyczynowo - nie dopuszcza do wystąpienia kolki.
Delicol pozwala na zachowanie karmienia piersią.
Delicol pozwala na dostarczanie niezbędnej do prawidłowego rozwoju dziecka laktozy.
Delicol jest w 100% naturalny, dostarcza enzymu naturalnie występującego w orgniazmie dziecka.
kurde widze ze macie problemy z karmieniem ;( trzymam kciuki zeby sie udalo chociaz jak malenstwo woli butle to ciezko bedzie...
i mialam cos napisac ale nie pamietam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 19:51
Yasmin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHela ale delicol daje się tylko w przypadku nietolerancji latozy właśnie, jak dziecko tego nie ma to delicol nie pomoże, my stosowaliśmy delicol+bobotic na początku, ale sama metodami prób i błędów doszłam, że nie muszę delicolu (po nim straszne kupki mała miała).....
Zgredko a czemu nie karmisz piersią??i nie dokarmiasz tak jak pisałam......
ja bym bardzo chciała aby mała wolała pierś niż butlę, ale to co ja chcę, a rzeczywistość to inna bajka heheheh...
dobranoc i 3majcie kciuki za jutro, jedziemy popołudniem do neurologa dziecięcego....mam nadzieję, że diagnozy do rehabilitacji nie będzie............
ja polecam dodawanie do mleczka probiotyku Trilac plus...u małej ładnie wyregulował brzuszek........Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 20:12
Yasmin, beszka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrocilam! Po wizycie podjechalismy do Ikei, bo bylo blisko.
Lekarz spojrzal na wyniki, zawolal meza i rozmawialismy. Dal nam skierowanie na Polna do szpitala polozniczego, w celu dalszej diagnozy i aminopunkcji.
Spytal sie nam czy chcemy usunac ciaze, jak dziecko bedzie chore. Maz powiedzial, ze nie ma takiej mozliwosci, chcemy sie poprostu przygotowac i pomyslec o ewentualnej rehabilitacji malego by zylo mu sie jak najlepiej.
Jutro pojade do szpitala ze skierowaniem i zob. Co powiedza.
Nie zrobil mi usg bo stwierdzil, ze napisze mi od razu skierowanie na polowkowe, bo tam maja lepszy sprzet.
Pogratulowal decyzji ima nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.
Mam jakies zapalenie mial mi przepisac jakies leki, ale z tego wszystkiego zapomnielismy i my i lekarz wypisac recepte.
Najgorsze, ze musialam oszukac mame, ze wszystko jest dobrze, nie chcemy nikogo martwic na zapas.
A z milych rzeczy to w Ikei upolowalam pelargonie za 1 zlniestety 10 ostatnich
Jutro bede je przesadzac
Musze tez jutro jechac do tego szpitala popytac sie co i jak. Ech a w srode mam urodzinki i gescie sie zapowiedzieli, a ja jakos nie mam ochoty na swietowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 20:57
Yasmin, Malenq, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhelenkq wrote:misiu trzymam kciuki zeby skonczylo sie na strachu... nie moglam znalesc twojego opisu co jest nie tak ale mam szczera nadzieje ze wszystko bedzie dobrze
W piatek przyszla wiadomosc, ze synek moze miec zespol dawna i w sumie nie chcialam robic aminopunkcji i by sprawdzic, ale jednak nsdzieja sie tli gdzies w srodku, ze to pomylka i, ze bedzie zdrowy i z mezem chcielibysmy sprawdzic. W razie czego przygotowac sie na jego mprZyjscie i rehabilitacje.
Z pewnych wzgledowchodzi tez o pieniadze, czy zbierac i odkladac juz na rehabilitacje.
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Misia, wspieram modlitwa i mam ogromna nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :*
A ja zasikam sie na amen.... Non stop sikama przynajmniej mam ochotę... A tam 3 kropelki
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny