Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
moje dziecię badzo lubi mnie uciskac na pecherz wieczorami, nie tak w dzien jak wieczorem, i latam do wc jak porypana (oststnio w ciagu 5 min byłam w wc 4 razy!!!) to jest hardcore...
albo małz wychodzil z psem na spacer to ja szlam siusiu, jak przyszedł to znów tam siedziałam -
ja myję ząbki pastami elmex. Wieczorem pomarańczową, rano zieloną, zwykłą szczoteczka miekką. Nic mi nie krwawi jak na razie. Ale po kawie w Ikei załapałam jedną aftę
Uciekam dziewuszki na konferencję gdzie gościem specjalnym spotkania ma być prof. Uwe Ewald ze szpitala położniczego w Uppsali w Szwecji, który opowie o modelu szwedzkim opieki nad noworodkiem. Zobaczymy co to za cuda. Będe wieczorem ciaoooTamka, Malenq, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane
Tamek super, że wszystko ok u was
Yasminko śliczna dzidzia też myślałam, że to języczek
Ja zaraz zmykam na wizytę w końcu się doczekałam, stresik łapie trzymajcie kciuki , u nas dzisiaj zimnica
Tamka, Malenq, konwalianka, Krokodylica, Nieukowa, LaRa, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po wizycie u pierwszego veta, gdzie mierzyli tylko ciśnienie, wyszło ok. Teraz nunul jest z mężem u drugiego veta w celu najprawdopodobniej leczenia jego niedoczynności. Nie znam sie ale stawiam ze dadzą mu Letrox, żeby podnieść wynik. I na 19:30 najwazńiejsza wizyta u okulisty. Raczej nie pojadę bo jest mi tak cholernie zimno, ze wskoczylam pod kołdrę.