Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde! Musi brać leki tylko dla psów Forthyron 400, muszę podpytac o zastepnik, bo kuracja 25 dniowa to 100 zł. I musi już brać do końca życia. Maz zmienił godzinę okulisty i właśnie pojechał.
-
Lara, nie pamiętam, kto mi to mówił, jakiś znajomy psiarz, ale to jest ściema absolutna z tym lekiem dla psów! to jest dokładnie to samo co letrox albo euthyrox i chodzi tylko to, że ten lek dla psów zamawiasz u weta i ona ma z tego mega prowizję
oo, już wiem - to mężowi mówił sąsiad, który ma goldena z niedoczynnością tarczycy, jego pies bierze normalny lek dla ludzi od latLaRa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Wychodzi 3 zł za tabletkę ;( gdybym ja była to pewnie zapytalabym o zamiennik ludzki, no ale pozamiatane na miesiąc, leki kupione, od jutra zaczynamy.
Ja biorę Euthyrox na obniżenie tsh, a Kolo ma za niskie i trzeba mu podnieść, czyli Letrox mu potrzebny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:22
-
My już po wizycie wszystko ok z nami wyniki super dzidzia zrobiła się bardzo wstydliwa i nie chciała pokazać co ma między nóżkami i ginka powiedziała że wycofuje się z twierdzenia że chłopczyk bo na dzień dzisiejszy nie może potwierdzić ani że chłopczyk ani dziewczynka wypięło się to dzieciątko pośladkami i już dobrze, że wszystko ok a waży już 650g wielkolud, jak okaże się że dziewczynka to nie mamy imienia
Nenaaa, LaRa, Malenq, Tamka, Krokodylica, Yasmin, Lili83 lubią tę wiadomość
-
justta, super, że maluszek dorodny.. jeszcze macie czas.. my nie mamy dla chłopca:P
5 tygodni różnicy miedzy dziećmi a mój waży tylko 300g ;/ no cóż.. może dzieki temu będę miała lżejszy poród
Lara - i super! zawsze to lepiej zapłacić 100zł niz 3 tyś za operację! a następne leki mozecie kupić już "ludzkie" -
nick nieaktualny
-
Ciekawa jestem jak duży jest już mój Malec, dowiem się dopiero 11 listopada.
Długoooo jeszcze W 20+3, czyli równe 4 tygodnie temu, ważył ponoć 395g.
Lara, oby wszystko dobrze się skończyło. Zdrowia dla Psiaka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zgredka wrote:u mnie nie mówią ile waży, bo za wcześnie??
a gdzie są foty ?
-
nick nieaktualnydobra brzuchatki, lecę się położyć, coś pooglądać...zjadłam "flipsy" (chrupki kukurydziane) zapiłam jogurtem - czyli już po kolacji.....
małż wyjechał na dokształt, całe 2 dni w samotności.....może nadrobię oglądanie jakiś seriali????
więc buziole, 3majcie się zdrowo i ciepło:)
Kosia pozdrawia (w momencie pisania coś "znowu kombinuje mi przy pępku") forumowe dzieciaczki:)
spokojnej nocki:)Nenaaa, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość