WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w Poznaniu dziś ładny dzień :) Zimny ale ładny.
    Co prawda nic mi to nie daje, bo w robocie siedzę, no ale przynajmniej mam czym czas i ręce zająć :D

Ale jestem pod wrażeniem swojej inwencji w kwestii wymyślania dań które mi smakują - dziś rano chwyciłam z półki słoiczek chrzanu i wędlinę dojrzewającą. Poezja :) Mdłości ustąpiły i nawet nie wróciły a to już 3h od jedzenia :D
    Chyba chrzan zagości w moim menu na stałe, działa na mnie lepiej niż imbir :)

Yasmin, Limerikowo, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamcia, nie jestes sama, tez mnie coś, kłuje, pobolewa :(

Współczuje sprawy z autem. Jak sie sypie to sie sypie wszystko.
    My kombinujemy kasę na zabieg dla Kola :/

Generalnie dzień do bani ;(

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze LaRa współczuję przejść z piesiem ;/
    W przyszłym miesiącu kupicie ludzki eutyrox czy bedziecie napadać na bank?

Tamka może to jakaś niegroźna awaria? Mi mąż wczoraj też fundnął "prezent" - ni z gruchy ni z pietruchy zabrał auto do mechanika i zabulił 800zł za wymianę jakiś wtryskiwaczy do gazu ;/ Podobno "inaczej mu silnik pracował i to groziło większą awarią" - nie wiem, dla mnie pracował jak zwykle...
    A na koncie pusto...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 11:20

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, to się tak mówi przecież - nieszczęścia chodzą parami :/ aczkolwiek to nie są nieszczęścia, tylko peszki

bo cały czas powtarzam, że najważniejsze jest to, że jesteśmy zdrowi, otacza nas rodzina i przyjaciele, mamy dwie ręce, dwie nogi, dziecko dobrze się rozwija i generalnie jest super :)

więc jak już mi przejdzie pierwsza złość - na brak drzwi, na budowlańców, na silnik, na mpk - to zaczynam myśleć konstruktywnie i chyba to jest cecha, którą w sobie lubię najbardziej, a wynika z tego, że wyprowadziłam się z domu mając 19 lat , niezła szkoła życia :)

Lara, ile kasy potrzebujecie na ten zabieg? bardzo dużo? bo chyba nie doczytałam

dwa dni temu widziałam w autobusie parę - lekko po 20tce, chłopak na wózku inwalidzkim, widać, że starym i lekko zdezelowanym, a uśmiechnięty od ucha do ucha, widać, że zakochani w sobie bez pamięci... dostałam prztyczka w nos

Nieukowa, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, juz mamy calosc :) koszt zabiegu wymiany soczewki to 2300 zł. ale czego sie nie robi dla ukochanego przyjaciela <łzy> <3

Tamka, Yasmin, justta lubią tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to Lara, trzymam kciuki za powodzenie operacji

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

LaRa trzymam kciuki za operację piesia.
    I przykro mi z powodu tych znajomych. Fakt, to tragedia.

Malenq u mnie też zimno, właśnie wróciłam z domu rodziców, byłam po moje ciepłe rzeczy bo tam wszystkie zostały, no i przywiozłam moje buty.... 3 wory, takie 120 litrów, jak na śmieci segregowane. Mąż się na mnie drze gdzie ja to dam i ile może mieć butów, a ja naprawdę nie wiem co mam mu odpowiedzieć poza "świat jest tak stworzony że kobieta musi mieć dużo butów i koniec." Ale gdzie ja dam to nie mam bladego pojęcia. :]

Yasmin gdzie Ty masz brzuch ciążowy?! I w ogóle jakikolwiek wygląd świadczący że jesteś w ciąży? :)

Tamka, Malenq, LaRa, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko, mój małż zorientował się dopiero przy przeprowadzce, ile par butów posiadam , walnęło nim nieźle ;)

ale nie dałam się - zarabiam, to kupuję, a co :P on chodzi na piwo, a ja na zakupy :P

swoje skarby trzymałam w kartonach pod łóżkiem i w piwnicy, może pomieścisz?

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, odwieczny problem: Buty!!!!
    pakowalam ostatnio moje buty letnie, wyszly 2 duze torby i 2 reklamówki, małż zawiózł je do tesciowej (ma miejsce zeby przechowac) a ona z pytaniem: " Ile ona ma par butów?"
    małz odpowiedzial ze "100!!!" :P
    Jak sie dba, tak sie ma!!!!

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaanektowałam szuflady na pościel w naszym wyrze :P Pościel zajmuje 1 szufladę, a 3 kolejne to moje buciska :D

Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zjadłam 2 paczki herbatników maślanych.......jak tak dalej będę "pochłaniać" to mnie dźwigiem na porodówkę będą wciągać....hehehehe

Tamka, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, bedziemy sie razem "kulać" :P

Malenq lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa!!! trzymam mocno kciukory za dzisiejsza wizyte!!!! i pamietaj o zdjeciach :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Kroko, mój małż zorientował się dopiero przy przeprowadzce, ile par butów posiadam , walnęło nim nieźle ;)

ale nie dałam się - zarabiam, to kupuję, a co :P on chodzi na piwo, a ja na zakupy :P

swoje skarby trzymałam w kartonach pod łóżkiem i w piwnicy, może pomieścisz?

O, pudła pod łóżkiem. To by mogło być. :)

• Tamka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa, kciuki!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa i ja kciukam, powiadasz o 15.30....;)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa ja też trzymam kciuki, ale zobaczę dopiero jutro, bo dziś wieczorem idziemy na ten kabaret (prezent urodzinowy dla mojego męża). Myślę, że wszystko będzie dobrze. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko miłej zabawy:)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    zjadłam 2 paczki herbatników maślanych.......jak tak dalej będę "pochłaniać" to mnie dźwigiem na porodówkę będą wciągać....hehehehe
    dlatego, ja już nie kupuję rzeczy "na zaś, a ze do sklepu mam kawalek, to staram się nie mieć zapasów w domu :) dziś się powstrzymałam i nie kupiłam ukochanych biszkoptów.. walczę z sobą.. pozwalam sobie jedynie na czekoladę gorzką i chrupki kukurydziane..

słyszayście o zatrzymanej ciężarnej, z 5 promilami alkoholu we krwi?? dziecko zmarło - 26 tydzień.. boże co za kobieta! patrzysz i nie grzmisz..

nieukowa trzymam kciuki za serduszko

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Yasmin Autorytet

Wysłany: 24 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Yasmin gdzie Ty masz brzuch ciążowy?! I w ogóle jakikolwiek wygląd świadczący że jesteś w ciąży? :)
    hihihi schowany pod tuniczką :D a w zasadzie to jest bokserka w rozmiarze XL :P trzeba sobie jakoś radzić :)

Lara, trzymam mooooooocno kciuki za operację. Daj znać jak tylko sie coś wyklaruje

Nieukowa, czekam na więsci i trzymam kciuki!

Słuchajcie nie wiem czy w każdej biedronce jest taka promocja czy tylko w mojej wietrzą magazyny, ale wystawili bieliznę ciążową w cenach od 7 - 10 zł!!

Kupiłam figi ciążowe, 3 pary za 7 zł. Paczkę białych i paczkę czarnych - bawełna
    Są leginsy, piżamki 2 częsciowe, bawełniane sukienki (ale to na lato), majtki, biustonosze do karmienia za grosze

Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość

8599csqvfcj5emu4.png
    w5wqsg188oym87yb.png
‹‹ 83 84 85 86 87 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ