Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A w Poznaniu dziś ładny dzień Zimny ale ładny.
Co prawda nic mi to nie daje, bo w robocie siedzę, no ale przynajmniej mam czym czas i ręce zająć
Ale jestem pod wrażeniem swojej inwencji w kwestii wymyślania dań które mi smakują - dziś rano chwyciłam z półki słoiczek chrzanu i wędlinę dojrzewającą. Poezja Mdłości ustąpiły i nawet nie wróciły a to już 3h od jedzenia
Chyba chrzan zagości w moim menu na stałe, działa na mnie lepiej niż imbirYasmin, Limerikowo, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamcia, nie jestes sama, tez mnie coś, kłuje, pobolewa
Współczuje sprawy z autem. Jak sie sypie to sie sypie wszystko.
My kombinujemy kasę na zabieg dla Kola
Generalnie dzień do bani ;( -
Kurcze LaRa współczuję przejść z piesiem ;/
W przyszłym miesiącu kupicie ludzki eutyrox czy bedziecie napadać na bank?
Tamka może to jakaś niegroźna awaria? Mi mąż wczoraj też fundnął "prezent" - ni z gruchy ni z pietruchy zabrał auto do mechanika i zabulił 800zł za wymianę jakiś wtryskiwaczy do gazu ;/ Podobno "inaczej mu silnik pracował i to groziło większą awarią" - nie wiem, dla mnie pracował jak zwykle...
A na koncie pusto...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 11:20
-
no, to się tak mówi przecież - nieszczęścia chodzą parami aczkolwiek to nie są nieszczęścia, tylko peszki
bo cały czas powtarzam, że najważniejsze jest to, że jesteśmy zdrowi, otacza nas rodzina i przyjaciele, mamy dwie ręce, dwie nogi, dziecko dobrze się rozwija i generalnie jest super
więc jak już mi przejdzie pierwsza złość - na brak drzwi, na budowlańców, na silnik, na mpk - to zaczynam myśleć konstruktywnie i chyba to jest cecha, którą w sobie lubię najbardziej, a wynika z tego, że wyprowadziłam się z domu mając 19 lat , niezła szkoła życia
Lara, ile kasy potrzebujecie na ten zabieg? bardzo dużo? bo chyba nie doczytałam
dwa dni temu widziałam w autobusie parę - lekko po 20tce, chłopak na wózku inwalidzkim, widać, że starym i lekko zdezelowanym, a uśmiechnięty od ucha do ucha, widać, że zakochani w sobie bez pamięci... dostałam prztyczka w nosNieukowa, Yasmin, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
LaRa trzymam kciuki za operację piesia.
I przykro mi z powodu tych znajomych. Fakt, to tragedia.
Malenq u mnie też zimno, właśnie wróciłam z domu rodziców, byłam po moje ciepłe rzeczy bo tam wszystkie zostały, no i przywiozłam moje buty.... 3 wory, takie 120 litrów, jak na śmieci segregowane. Mąż się na mnie drze gdzie ja to dam i ile może mieć butów, a ja naprawdę nie wiem co mam mu odpowiedzieć poza "świat jest tak stworzony że kobieta musi mieć dużo butów i koniec." Ale gdzie ja dam to nie mam bladego pojęcia. :]
Yasmin gdzie Ty masz brzuch ciążowy?! I w ogóle jakikolwiek wygląd świadczący że jesteś w ciąży?
Tamka, Malenq, LaRa, Nieukowa, Yasmin lubią tę wiadomość
-
Kroko, mój małż zorientował się dopiero przy przeprowadzce, ile par butów posiadam , walnęło nim nieźle
ale nie dałam się - zarabiam, to kupuję, a co on chodzi na piwo, a ja na zakupy
swoje skarby trzymałam w kartonach pod łóżkiem i w piwnicy, może pomieścisz? -
hehe, odwieczny problem: Buty!!!!
pakowalam ostatnio moje buty letnie, wyszly 2 duze torby i 2 reklamówki, małż zawiózł je do tesciowej (ma miejsce zeby przechowac) a ona z pytaniem: " Ile ona ma par butów?"
małz odpowiedzial ze "100!!!"
Jak sie dba, tak sie ma!!!!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:Kroko, mój małż zorientował się dopiero przy przeprowadzce, ile par butów posiadam , walnęło nim nieźle
ale nie dałam się - zarabiam, to kupuję, a co on chodzi na piwo, a ja na zakupy
swoje skarby trzymałam w kartonach pod łóżkiem i w piwnicy, może pomieścisz?
O, pudła pod łóżkiem. To by mogło być. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:zjadłam 2 paczki herbatników maślanych.......jak tak dalej będę "pochłaniać" to mnie dźwigiem na porodówkę będą wciągać....hehehehe
słyszayście o zatrzymanej ciężarnej, z 5 promilami alkoholu we krwi?? dziecko zmarło - 26 tydzień.. boże co za kobieta! patrzysz i nie grzmisz..
nieukowa trzymam kciuki za serduszko -
Krokodylica wrote:Yasmin gdzie Ty masz brzuch ciążowy?! I w ogóle jakikolwiek wygląd świadczący że jesteś w ciąży?
Lara, trzymam mooooooocno kciuki za operację. Daj znać jak tylko sie coś wyklaruje
Nieukowa, czekam na więsci i trzymam kciuki!
Słuchajcie nie wiem czy w każdej biedronce jest taka promocja czy tylko w mojej wietrzą magazyny, ale wystawili bieliznę ciążową w cenach od 7 - 10 zł!!
Kupiłam figi ciążowe, 3 pary za 7 zł. Paczkę białych i paczkę czarnych - bawełna
Są leginsy, piżamki 2 częsciowe, bawełniane sukienki (ale to na lato), majtki, biustonosze do karmienia za groszeKrokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość