Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa, superrrrrrrrr!!! ciesze sie ogromnie
teraz juz sie nie przemeczaj i uwazaj na siebie!!!
Yasmin, bylam w biedronce ale u mnie śladu po bieliznie ciazowej nie ma ;( -
nick nieaktualnyechhhhhhhhhhhhhhhhhhh czekamy na cati i biedrę w tym miesiącu:)
ja z lekka roztrzęsiona jestem tą historią dziewczyny z listopadówek..i gdzieś mój optymizm się ulotnił....dobrze, że mała "co i rusz" głaszcze mnie po brzuszku od wewnątrz.....tylko małża brak i nie ma się komu wyżalićNieukowa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati hej, hej...........
zgredko nie można tak, bo każda z nas jest w ciąży, każda z nas chce jak najlepiej, a wsparcie i modlitwa dla tej dziewczyny jak najbardziej jest konieczna....
dla mnie to historia "KU PRZESTRODZE" aby SAMEJ nie rodzić, aby ZAWSZE była ta 2ga osoba........Yasmin lubi tę wiadomość
-
Nieukowa!!!!!!!!!!!!!!!! super kochana! bardzo się cieszę
Hej Cati, gratuluję i witam
Lara - heh... a u mnie spory zapas wystawili... pewno nie sprzedało sie tutaj wcześniej.. szkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 20:00
-
Kochane podrzucam fotki mojego szkraba
Ogólnie doktor bardzo sympatyczny i delikatny, gabinet fajny, dobre USG.
Poświęcił mi przepisowe 15-20 minut, wszystko opisał dokładnie
Z wizyty jestem zadowolona i będę do niego chodzić, chociaż ceni się skurczybyk (140zł za wizytę i 60zł za usg). Ale cóż, stać mnie, dla maluszka wszystko
Dochtór pomierzył macicę (ciążowo powiększona), stwierdził że kosmkówka twardo się trzyma, żadnych krwiaków, odklejeń itd. Jajnik z dużym ciałkiem żółtym ciążowym, szyjka micicy zamknięta na amen
Potem przeszliśmy do pomiarów kropka, ma 0,85cm idealnie na 6t6dc czyli termin został z daty ostatniej @. Serduszko bije jak trzeba, 145 uderzeń na minutę -mam wykres kardio na zdjęciu Poza tym słyszałam to serce, masakrycznie szybko bije
Aha, doktor założył kartę ciąży! Dostałam zlecenia na krew i mocz, także mam co robić przez kolejny miesiącMalenq, Yasmin, LaRa, justta, Krokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny