Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej
Nieukowa - ogromne gratulacje super groszek
Kotka chyba miala gdzies na jakas wycieczke po slubie pojechac
moje dziecie wczoraj caly dzien kopalo, wyginalo sie, przmieszczalo....a dzis cisza....mam nadz.,ze jutro bedzie bardziej towarzyskie
do tego samopoczucie fizyczne tragiczne - ale to nic nowego....dzis niestety i psychicznie nieciekawie za duzo ludzi w domku....jednak w ciazy cenie sobie cisze i spokoj wiec do konca ciazy jedynie moja mama bedziemy zapraszac - mowie o gosciach z PL, ktorzy na noc zostaja wredna jestem...ale serio cisza i spokoj mi potrzebne...newry zw. z praca, przedszkolem i mniej towarzyskim dzieciem w brzuchy wystarcza -
Malenq: ja nawet nie wiem o czym ta historia, myslalam, ze jakas straszna o poronieniu, wole takich nie sluchac..
Nas sasiedzi wzieli na przejazdzke w gorki i teraz kierowac musze ja i to automatem, swinie, a cos kotluje mi sie w brzuchu -
nick nieaktualnyDzień dobry....
Konwalia łączę się w złym samopoczuciu, ja pół nocy nie spałam bo w "mostku"/ pod mostkiem mnie boli/piecze...i ogólnie ciężko mi powietrze łapać....
uhmmmm nie wiem co to może być...
dużo zdrówka dla potrzebujących;)
miłego dnia -
i ja sie witam i rowneiz lacze w zlym samopoczucie
cos mi sie zdaje ze 5 miesiac pod wzelgem wymiotow i mdlosci bedzie zabawniejszy od 1 trymestru
Knwalianka, moim chlopcom kolacje robilas....hmmm ja sie wlasnie stresowalma wczoraj, bo apetytu brak i mldoszy prawie nic nie jadl caly dzien...moze u ciebie sie najadl, heheheh
moje mlode dalej nie kopie. jedynie rano mialam dupke wypieta... -
justta wrote:Hejka Cati GRATULACJE witaj po tej stronie
Nieukowa - ja bym cie w zyciu nie zostawila sama musialam wiesz zafasolkowac dla solidarnosci jajnikow nie ?
A twoja dzidzia słodziak !!!
A ja pomimo dzisiejszej pogody , czuje sie swietnie i zdecydowalam jechac do PL na badania.
Beszka - obym nie miala mdlosci... bo poki co ich nie maNieukowa, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:uwaga, uwaga niusy: jest bejbik! 8,85mm, idealnie na 6t6d
na prawym jajniku spore cialko zolte, maluch w tylozgieciu wiec nie mam parcia na mocz
Slyszalam i widzialam serducho, fhr 145 uderzen na minute.
ALE CZAD!
Haaa! Nooo! Gratuluję teraz już tak oficjalnie.
Zaraz nadrobię co tam naskrobałyście. -
Poczytałam.
beszka kobieto ja jestem w tym samym tc co Ty i w ogóle nie czuję jeszcze ruchów, weź dwa głębokie wdechy i się uspokój.
Właśnie gdzie Kotka? Gzi się w podróży poślubnej?
Ja też nie wiem co to za historia z tymi listopadówkami, ale jeśli coś poszło nie tak już przy samym porodzie (dobrze zrozumiałam?) to jakaś masakra.
Ja wczoraj byłam na kabarecie, pośmiałam się jak głupia, na jednym skeczu to się poryczałam ze śmiechu.
A potem byłam z bratową na zakupach, była nocna wyprzedaż u nas, kupiłam sobie dwa swetry i bluzkę wielorybkowe.Malenq lubi tę wiadomość
-
Hejo hejo
ja wczoraj gadałam z kumpelą, co już dwójkę ma i mówiła co kupować a co zbędne..
od listopada zamierzam określoną sumę odkładać, żeby potem mnie to nie uderzyło mocno..
dziś chyba jedziemy z sąsiadami na ich działkę, jabłka zrywaćMalenq, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Konwalianko, ja wiem z doswiadczenia, ze dzieci raz sa bardzije aktywne innym razem mniej...i wiem ze przez pare dni na tym etapie ciazy moze byc cisza...nie panikuje miekszam w Norwegii tu sie nie da panikowac, bo i tak nic nei zrobisz
natomiast, ja w przeciwienstwie do Ceibei ruchy mojego dzidziusia od dluzszego czasu czuje regularnie to pierwsza dluzsza przerwa
Cati, a dlaczego nie chcesz badan tutaj wykonac? pewnei oglony i tak Ci je zleci. na pewno podstawowe: hiv, aids, grupa krwi, toxo, zoltaczka, morfologiaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2014, 12:35
-
Czołem dziewczynki. Zwraca się do Was SKOPANA Yasmin
Moje dziecię zawsze było ruchliwe, ale co ono tam dzisiaj wyprawia to nie do opisania hehehehe krząta się po brzuchu albo tańczy, na bank.
Pamiętam, że kotka coś wspominała o podróży...
Cati, ja tez czekam na historię o poinformowaniu mężajustta, cati, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:Konwalianko, ja wiem z doswiadczenia, ze dzieci raz sa bardzije aktywne innym razem mniej...i wiem ze przez pare dni na tym etapie ciazy moze byc cisza...nie panikuje miekszam w Norwegii tu sie nie da panikowac, bo i tak nic nei zrobisz
natomiast, ja w przeciwienstwie do Ceibei ruchy mojego dzidziusia od dluzszego czasu czuje regularnie to pierwsza dluzsza przerwa
Cati, a dlaczego nie chcesz badan tutaj wykonac? pewnei oglony i tak Ci je zleci. na pewno podstawowe: hiv, aids, grupa krwi, toxo, zoltaczka, morfologia
Ok - moja historia nie bede sie tu rozpisywac jest u mnie w pamietniku kto bedzie mial ochote to zajrzy :*
Beszka - mi pani powiedziala ze tesy z krwi beda dopiero od 20 tyg ciazy... to tego czasu to ja osiwieje!!!
Yasmin, justta, Nieukowa lubią tę wiadomość