Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
tylko zastanawiam się o tyle, że krwawienie pojawiło się po serduchowaniu, przy czym trwa już ze dwa dni i to nie jakoś słabo, a byłam na wizycie w sb i miałam usg więc chyba lekarz powinien zauważyć, że zaraz będzie @??
stąd wnioskuję, że to naruszenie śluzówki mechaniczne..
hmm -
Nieukawa no to normalna cena ok ja czuje ze bede miec znowu krzyzowe jak przy Zuzi a i na kregosłup to dział cuda miałam rok temu nad morzem robione przez 2 tyg ach cudnie było
wiec tez kupie te elektrody i pede sie prądem traktować i gazem no chyba ze trafie z wielkim rozwarciem i pójdzie szybkosmiałam sie ze do oporu w domu siedze :p
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
beszka wspolczuje zabiegu.
Maniek aaaaa dawaj te gofry. <ślina>
Też miałam w ciąży takie poczucie jak mąż coś chlapnął, hormony robią swoje.
Blondik ładna synchronizacja
Lara moja krzyczala podczas usg bioderek, była niezadowolona że musi leżeć bez ruchu ściśnięta hehe.
Nena bywaj częściej.I gratuluję laurki.
Kotka może faktycznie skok? My też przechodzimy ale drugi.
Nenaaa, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość
-
Beszko: a ja nie twierdzę, że twierdzisz
będę się bacznie obserwować
a moja powinna mieć skok z tydzień temu i nic, może jako wcześniak jakoś inaczej to przechodzi, ale jednak przejść coś musiała, bo ewidentnie teraz jest bardziej zainteresowana ciekawska, no cóż narzekać, że jest spokojna nie powinnam
oglądam książki o dzieciach, ale nie wiem co wybrać, macie jakieś propozycje? o rozwoju, wychowaniu itp.?
-
Nieukowa dzięki za wytłumaczenie
Już nawet poczytałam troszkę o tych elektrodach.... No i polecę tekstem mojej babci : "za moich czasów takich cudów nie było"
Znaczy się - stara jestem oj oj oj
Maniek czytałam ostatnio mój pamiętniczek z czasów jak byłam w ciąży z Zuzią i powiem Ci miałam tak samoCzułam się jak skrzyżowanie inkubatora z krową mleczną i ostatnie dwa miesiące płakałam bo mnie rzekomo mąż nie kocha i jestem nie atrakcyjna
Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że to minie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 20:08
Koniara, MANIEK, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
Moj maz musi byc dlugo namawiany np di seksu, ale on juz taki jest- ma faze pustynna czasami i mu libido spada, a czasami to by codziennie chcial. A ze zfarza sie ze zagai w stylu "ale jestes juz gruba jak wieloryb" to mnie nie rusza. Gluptak jest i tyle
Maniek faceci maja male rozumki. Trzeba to zrozumiec zeby nie zwariowac z nimi do resztyPati Belgia, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:to mój mąż jest inny.. on chce ZAWSZE, najlepiej codziennie, ba kilka razy.. Jak nie można, to nie można, ale by chciał..
i u mnie też tak było....i boje się że już nie będzie.
Anuśka dodałaś mi nadziei...Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Zalamka byla z rana Anuska jak paczka ktora wyslalam z PL doszla do Trondheim a pozniej chcieli ja wyslac do OSlo spowrotem i do PL miala wrocic bo jakis debil na poczcie zle spisal kod...
Ale juz ja mam bo ktos tu ogarniety poprawil kod pocztowy....
a wloski no to widzialas ombrekoncowki mi tego nie wybacza ale i tak mialam je sciac
-
cati wrote:Zalamka byla z rana Anuska jak paczka ktora wyslalam z PL doszla do Trondheim a pozniej chcieli ja wyslac do OSlo spowrotem i do PL miala wrocic bo jakis debil na poczcie zle spisal kod...
Ale juz ja mam bo ktos tu ogarniety poprawil kod pocztowy....
a wloski no to widzialas ombrekoncowki mi tego nie wybacza ale i tak mialam je sciac
Najważniejsze że operacja zakończona sukcesem
A włoski wyglądają świetnieJakbym miała długie to też bym sobie takie zrobiła
-
Moja za to wisi na (.) i nic zrobic nie moge bo ryk
A coś tam dzis napisałam ze jest spokojna... Fest
Nawet spać muszę przy niej bo sprawdza co chwile czy jestem czy nie, jak nie to.... Ryk!