Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co czytałam, jedyne bezpieczne wiązanie dla noworodka to kangurek i w nim chusta sięga do połowy główki, więc dodatkowo nie trzeba podtrzymywać...
http://rodzicetomy.pl/site_media/images/2011/2/kangurek_k.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:20
-
Kotka: U mnie glowa wystahe pani uczyla nas, zeby konczyla sie na karku lub nieco powyzej, ale wczoraj za slabo naciagnelam i juz pod koniec spaceru polowa glowy byla schowana
My po szczepieniu, mala wazy 3800a jeszcze poltora tyg temu wazyla 3286g
Wiec jednak nie mam malo mleka, no i doktorka powiedziala, ze jej bąki musza smierdolic skoro tak zre.
Na wszelki wypadek mam cos kupic na goraczke i podac jakby sie zachowywala dziwnie i smarowac altacetem jesli na miesniu bedzie zgrubienie..
Mala wyla, a potem doznala szoku i padla, ale w domu wrocila do formy i juz sie karmimy..Nieukowa, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
100 lat dla wszystkich Mam!
Diego rano zostawił matce śliczną laurkę na prześcieradle...co to się z pieluchy wylałaTaką zrobił jaką póki co umie
Liczy się gest.
Nieukowa, MANIEK, Biedroneczka83, Krokodylica, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dronka znalazlam ogloszenie babki co kupila w sklepie medycznym przy tym szpitalu co ja chce rodzic i ich nie uzyla bo trafila prawie z pelnym rozwarciem na porod
kupuje nieotwarte pudelko 4szt za 30zl. Jak nie.uzyje to odsprzedam potem dalej wiec nie strace, ale kolezanka mi mowila ze uratowaly jej tylek podczas skurczy krzyzowych wiec mysle ze warto miec w zanadrzu
Anuska to sa elektrowstrzasyhamuja bodzce bolowe i ponoc calkiem skutecznie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 15:39
-
nick nieaktualny
-
Mam taka nadzieje, ale przypadek Kotki pokazuke ze roznie moze byc z dlugoscia trwania porodu i z bolem. Przezorny zawsse ubezpieczony
Moja tesciowa tez kiedys miala tens podlaczany na jakies bole kregoslupa- to teraz dosc popularne wbrew pozorom...
medyczny-blog.pl/czym-jest-elektrostymulacja-tensWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 16:07
-
No ja bym tych elektrod nie zdazyla zalozyc.
Rota robimy bo moj nie znosi w tej kwestii sprzeciwu.
Zjadlam dzis komose ze.szparagami i jajem sadzonym (chyba przesadzilam z bialkiem w tym daniu). calkiem dobra ta komosa. Mala spala wiec zdazylam posegregowac ubranka i wybrac te, ktorych juz nie zalozy i te ktore szybko trzeba zalozyc przed wyrosnieciem. Chyba powinnam ja 2x dziennie przebierac, zeby zdazyc..
a teraz znowu je, wiec poki co po szczepieniu zachowuje sie elegancko
Kotka: to kolka czy co?Malenq, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Moja gwiazdka usnęła, odłożyłam ja do łóżeczka, zawinelam w kokonik i wskoczyłam pod prysznic
No i ńie zdążyłam sie wykapać... Tzn zdążyłam ale nie do końca, w trakcie musiałam wyskoczyć spod prysznica i nago lecieć do łóżeczka bo sie darła jak opętana!
Wzięłam wiec bujaczek do łazienki, wsadzałam mała i zakończyłam swoje czyszczenie
A teraz.... Znow przy (.)
Moja mama dzis przyjeżdża, zostało mi ubranie świeżej pościeli i umycie podłóg, moze do 22 sie wyrobie (jakiś obiad tez należałoby zjeść) -
o a ja dziś gofry itd..na obiad....bo mnie dziś całe podwozie napie***a że hej. Zdążyłam jedynie umyć wanne, poodkurzać i umyć podłogi i zaraz krzyż mi pęknie i kaśka też.
Powiem Wam ze mąż poważnie zachwiał moim poczuciem bezpieczeństwa (i atrakcyjności) nie wiem może sobie wkręcam ale skoro nie chciał żebym go zaspokoiła...a potem mi nagadał że nie chce słuchać o tym co będzie na porodówce to poczułam się jak gruba wielka nieatrakcyjna świnia i tak mi do dziś pozostało:( on niby gada normalnie ja udaje póki co że jest poprawnie ale w środku mam wielkie poczucie ...sama nie wiem jak to nazwać...no po prostu jest mi cholernie przykro.Maniek