Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
zgredka no moje koncowki tak samo cierpią i widze to ale w sumie chcialam je obciac wiec jakos troche je ponosze a pozneij i tak bede scinac do ramion
No ale podziwiam twojego mena ze zrozumial co i jak moj to nawet nie chce slyszec o jakim kolwiek pomaganiu przy robieniu takich rzeczy xD
Pati Belgia, zgredka lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
Trzymajcie kciuki za mnie bo idę na pierwszą wizytę do mojego położnikaBędę podglądać małego ktosia w moim brzuszku
Mam nadzieję że on tam nadal jest, bo jakoś nie czuję już żadnych objawów, nawet (.)(.) już mnie nie bolą
Miłego dniaBlondik, Arienna, zgredka, Nieukowa, MANIEK, Krokodylica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Witam kochane
Anusia trzymam mocno kciuki!!! A objawów nie będziesz przecież czuła 24h/dobę. Wylizują kochana i ciesz sie ze swojego stanuna która masz wizytę?
Edit: miłego dnia kochane gangstereczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 07:40
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Witam kochane
Anusia trzymam mocno kciuki!!! A objawów nie będziesz przecież czuła 24h/dobę. Wylizują kochana i ciesz sie ze swojego stanuna która masz wizytę?
Edit: miłego dnia kochane gangstereczki
Kochana jak "wylizują" to już jestem spokojniejszaNa 15tą jadę
Blondik, Nieukowa, MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej laseczki
Trzymajcie kciuki za mnie bo idę na pierwszą wizytę do mojego położnikaBędę podglądać małego ktosia w moim brzuszku
Mam nadzieję że on tam nadal jest, bo jakoś nie czuję już żadnych objawów, nawet (.)(.) już mnie nie bolą
Miłego dnia
Mnie cycki przestaly bolec ale muli mnie i tez balam sie ze malenstwa nie ma a jestAnuśka lubi tę wiadomość
-
hej misie
ja dziś też jadę na wizytę,
a wczoraj mieliśmy paskudny dzień... auto nam umarłoodholowaliśmy do mechanika i dziś dostaniemy diagnozę .... kazał się modlić by to była pompa a nie przemieszczony łańcuszek rozrządu... w najgorszym wypadku siadł silnik a wtedy to już kaplica.... ech no cóż...
laski jak radzicie sobie z z bólem kręgosłupa?...ja nie umiem spać tak mnie naparza kręgosłup... i to w odcinku piersiowym o dziwo, wiem że mam tam skrzywienie i chyba zwyrodnienie ale normalnie zdycham....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:32
-
Kurcze biedaczki, a macie jeszcze drugie tyle przed sobą. Ja byłam zawsze przy kości to mnie w ciąży nie bolał, ale w nocy zawsze ukladalam się na lewym boku. Macie jeszcze dużo przed sobą to może wzmocnijcie plecy ćwicząc mięśnie..
Moja przespała chyba całą noc.
Anuska: trzymam kciuki
A Pati to widzę też ze słownika korzysta
Blondik: gratuluje udanej wizytyPati Belgia lubi tę wiadomość
-
witam
Anuśka kciuki zaciskamy
Blondik cudne wieściśliczne imię
ja zaraz zmykam po adaptery do wózka żeby fotelik można było montowac bo w przeprowadzkach zagineły i babka w sklepie cos na magazynie znalazła mam nadzieje ze bedą ok
sikanie 6 razy w nocy omg
dziś ostatnia SR zleciało 10tyg szybko a jutro zaczynam 36 tydzienKrokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj macham bez motywacji, ale za to wyspana jak nigdy
obudzilam sie godzine temu, odkrylam ze maz zjadl wszystkie bulki na sniadanie i teraz sie zastanawiam czy mi sie chce isc do sklepu
chyba zjem surowe z grzankami zamiast, a potem sie zobaczy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:52
-
Hej
u nas noc jak zwykle. Ide dzisiaj do apteki kupie ten sab simplex nmoze to na cos pomoze-moze on ma jakies wzdecia o ktorych ja nei wiem. Maz dzisiaj w nocy wlozyl sobie stopery do uszu - a juz mialam zameiar wyniesc sie do innego pokoju z malym ale tak jest ok.
Teraz znowu maly plakusia i nic mu nie pasuje. -
Nieukowa: a nie wkurzylas się?
Ja dostaje szału jak zezre wszystko
Ja od wczoraj czytam małej wiersze a to Brzechwy, Tuwima.. Zaczynam się przekonywać do badania do dziecka.
Kotka: biedny ten Twój Domi, no i Ty biedna ;( oby Sab pomógł.. -
czesc,
u nas tez slaba noc..pierwsza taka od urodzenia.. od 2 w nocy mały płakał..momentami aż się zanosił..nie wiem co mu zaszkodziło? kropelki podaje regularnie, ale nóżki podkula
gratuluje Blondik Madzi, mojej imienniczki:)
trzymam kciuki Anuska
ładne włoski Cati
gratuluje przespanej nocy i nieukowej i zgredki
ja od dziś zaczynam kurs angielskiego, dwa razy w tygodniu po 3h, mąż zostanie z chłopcami, ciekawe, jak ich ogarnie..Blondik, Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Pstoka, moje kazde dziecko, oprocz srodkowego bo on to sie darl 24 i NIC nie pomagalo, zachowywalo sie, a jedno nadal sie zachowuje, jak Twoj Dominik. U nas to brzuszek. U starszaka jeszcze dodatkowo napiecie miesniowe, ale Twoj maz sie na tym zna, wiec pewnie to wykluczyliscie. Zycze wytrwalosci....jedyne co moge dodat....to minie
jeszcze troche...
Witam sie w teszczoey, wietrzny, prawdziwie jesienny dzien