X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Gang 18+ :)
Odpowiedz

Gang 18+ :)

Oceń ten wątek:
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cati: znalazłam na mecie jak się to robi i wytłumaczyłam, wyszło ok, ale potem miałam przesuszone końcówki, więc zrezygnowałam..
    Moja cały czas śpi, wiec chyba dziś kąpiel odpuscimy.

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc kochane. Kładę sie spać po kąpieli i po wygoleniu przez malza :-) życze dobrej i spokojnej nocki :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik, Blondik gdzie jest Blondik?

Koniara, Blondik lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • cati Autorytet

Wysłany: 26 maja 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka no moje koncowki tak samo cierpią i widze to ale w sumie chcialam je obciac wiec jakos troche je ponosze a pozneij i tak bede scinac do ramion :)
    No ale podziwiam twojego mena ze zrozumial co i jak moj to nawet nie chce slyszec o jakim kolwiek pomaganiu przy robieniu takich rzeczy xD
    1.jpg

Pati Belgia, zgredka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laseczki :)
    Trzymajcie kciuki za mnie bo idę na pierwszą wizytę do mojego położnika :) Będę podglądać małego ktosia w moim brzuszku ;) Mam nadzieję że on tam nadal jest, bo jakoś nie czuję już żadnych objawów, nawet (.)(.) już mnie nie bolą :)

Miłego dnia :)

Blondik, Arienna, zgredka, Nieukowa, MANIEK, Krokodylica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :-)

Anusia trzymam mocno kciuki!!! A objawów nie będziesz przecież czuła 24h/dobę. Wylizują kochana i ciesz sie ze swojego stanu ;-) na która masz wizytę?

Edit: miłego dnia kochane gangstereczki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 07:40

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Witam kochane :-)

Anusia trzymam mocno kciuki!!! A objawów nie będziesz przecież czuła 24h/dobę. Wylizują kochana i ciesz sie ze swojego stanu ;-) na która masz wizytę?

Edit: miłego dnia kochane gangstereczki :-)

Kochana jak "wylizują" to już jestem spokojniejsza :D :D <3 Na 15tą jadę :)

Blondik, Nieukowa, MANIEK, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• Koniara Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej laseczki :)
    Trzymajcie kciuki za mnie bo idę na pierwszą wizytę do mojego położnika :) Będę podglądać małego ktosia w moim brzuszku ;) Mam nadzieję że on tam nadal jest, bo jakoś nie czuję już żadnych objawów, nawet (.)(.) już mnie nie bolą :)

Miłego dnia :)

Mnie cycki przestaly bolec ale muli mnie i tez balam sie ze malenstwa nie ma a jest ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahaha;) Anuśka :)

Nasze maleństwo waży 400g (o rety!) i najprawdopodobniej czekamy na małą Madzię :)

Anuśka, beszka, Arienna, LaRa, Biedroneczka83, PsotkaKotka, Krokodylica, Pati Belgia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, cati lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej misie :)

ja dziś też jadę na wizytę,
    a wczoraj mieliśmy paskudny dzień... auto nam umarło :( odholowaliśmy do mechanika i dziś dostaniemy diagnozę .... kazał się modlić by to była pompa a nie przemieszczony łańcuszek rozrządu... w najgorszym wypadku siadł silnik a wtedy to już kaplica.... ech no cóż...

laski jak radzicie sobie z z bólem kręgosłupa?... :( ja nie umiem spać tak mnie naparza kręgosłup... i to w odcinku piersiowym o dziwo, wiem że mam tam skrzywienie i chyba zwyrodnienie ale normalnie zdycham....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 08:32

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mnie w nocy pobolewa kręgosłup, podkładanie poduszek nic nie daje...najczęściej kończy się tak, że kładę się bokiem na mężu, robię z niego poduche i mnie przytula aż zasnę, hehe ;)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze biedaczki, a macie jeszcze drugie tyle przed sobą. Ja byłam zawsze przy kości to mnie w ciąży nie bolał, ale w nocy zawsze ukladalam się na lewym boku. Macie jeszcze dużo przed sobą to może wzmocnijcie plecy ćwicząc mięśnie..

Moja przespała chyba całą noc.

Anuska: trzymam kciuki
    A Pati to widzę też ze słownika korzysta ;)

Blondik: gratuluje udanej wizyty ;)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka kiedy ja nadwagę mam od 10 lat.... i tak boli... więc to chyba nic z wagą nie ma wspólnego..

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienko: chodziło mi o to, ze ja w ciąży miałam taka wagę jak w swoich grubszych czasach, nie przekroczyła wagi, którą miałam kiedyś maksymalną, bo szykując się do ciąży schudlam..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :)
    Anuśka kciuki zaciskamy :)

Blondik cudne wieści :) śliczne imię

ja zaraz zmykam po adaptery do wózka żeby fotelik można było montowac bo w przeprowadzkach zagineły i babka w sklepie cos na magazynie znalazła mam nadzieje ze bedą ok

sikanie 6 razy w nocy omg

dziś ostatnia SR zleciało 10tyg szybko a jutro zaczynam 36 tydzien :)

Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj macham bez motywacji, ale za to wyspana jak nigdy :) obudzilam sie godzine temu, odkrylam ze maz zjadl wszystkie bulki na sniadanie i teraz sie zastanawiam czy mi sie chce isc do sklepu :P chyba zjem surowe z grzankami zamiast, a potem sie zobaczy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 09:52

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    u nas noc jak zwykle. Ide dzisiaj do apteki kupie ten sab simplex nmoze to na cos pomoze-moze on ma jakies wzdecia o ktorych ja nei wiem. Maz dzisiaj w nocy wlozyl sobie stopery do uszu - a juz mialam zameiar wyniesc sie do innego pokoju z malym ale tak jest ok.
    Teraz znowu maly plakusia i nic mu nie pasuje.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa: a nie wkurzylas się?
    Ja dostaje szału jak zezre wszystko

Ja od wczoraj czytam małej wiersze a to Brzechwy, Tuwima.. Zaczynam się przekonywać do badania do dziecka.

Kotka: biedny ten Twój Domi, no i Ty biedna ;( oby Sab pomógł..

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc,

u nas tez slaba noc..pierwsza taka od urodzenia.. od 2 w nocy mały płakał..momentami aż się zanosił..nie wiem co mu zaszkodziło? kropelki podaje regularnie, ale nóżki podkula

gratuluje Blondik Madzi, mojej imienniczki:)
    trzymam kciuki Anuska

ładne włoski Cati

gratuluje przespanej nocy i nieukowej i zgredki

ja od dziś zaczynam kurs angielskiego, dwa razy w tygodniu po 3h, mąż zostanie z chłopcami, ciekawe, jak ich ogarnie..

Blondik, Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• beszka Autorytet

Wysłany: 27 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pstoka, moje kazde dziecko, oprocz srodkowego bo on to sie darl 24 i NIC nie pomagalo, zachowywalo sie, a jedno nadal sie zachowuje, jak Twoj Dominik. U nas to brzuszek. U starszaka jeszcze dodatkowo napiecie miesniowe, ale Twoj maz sie na tym zna, wiec pewnie to wykluczyliscie. Zycze wytrwalosci....jedyne co moge dodat....to minie ;) jeszcze troche...

Witam sie w teszczoey, wietrzny, prawdziwie jesienny dzien :/

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 865 866 867 868 869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ