Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yhhh a ja chyba ze 4h moze spalam dzisiaj. Jestem ekstremalnie zmeczona. Uspalam go o 22 a sama poszlam spac o 24tej. obudzil sie gdzie kolo 3ciej na karmienie a potem o 5:30 i nie bylo juz spania. To znaczy ja nie spalam bo nosilam malego zeby zasnal ale jak odkladalam to placz. wiec tak chodzilam 2h. bralam i odkladalam. O 6:50 zasnal a ja razem z nim i pospalismy az do 7:10....
-
Dziewczyny ja go karmie na lezaco. Ale on o 5tej juz nei chce spac poprostu albo go mecza zygi wiec musze go odbic po karmieniu i wtedy sie rozbudza jeszcze bardziej. Ale w srodku nocy to karmie wlasnie na lezaco a on nawet oczu nie otwiera tylko ciagnie, potem bekniecie i dalej w kime ale o 5tej nie da rady juz spac
. I nie ma roznicy czy go uspie o 19tej czy o 22giej (jak wczoraj)
Chyba pojde spac z nim dzisiaj.
Zrobilam wczoraj sernik truskawkowy ale troche mnie rozczarowal.
-
trzymam kciuki za wizytujące;) dałam radę na krzywej cukrowej, choć już był moment, ze myslałam, ze wszystko zwrócę...potem miałam niezły odlot i bujałam sie na ławce
szwagierka pojechała rodzić, czwarte maleństwo, czekamy na HAnię
Nieukowa, mam nadzieję, ze wypisza Was do domkugratulacje równiez dla Tatusia;) jak się spisuje w nowej roli>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 09:49
Pati Belgia, Misi@ lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyny ja go karmie na lezaco. Ale on o 5tej juz nei chce spac poprostu albo go mecza zygi wiec musze go odbic po karmieniu i wtedy sie rozbudza jeszcze bardziej. Ale w srodku nocy to karmie wlasnie na lezaco a on nawet oczu nie otwiera tylko ciagnie, potem bekniecie i dalej w kime ale o 5tej nie da rady juz spac
. I nie ma roznicy czy go uspie o 19tej czy o 22giej (jak wczoraj)
Chyba pojde spac z nim dzisiaj.
Zrobilam wczoraj sernik truskawkowy ale troche mnie rozczarowal.
Kotka u nas podobnie...tylko z zasypianuem wieczorem gorzej....w kazdym razie mala budzi sie miedzy 4 a 5 (czasem, ale to rzadko o 6) i tez koniec spania....podobnie jak Twoj synio, meczy sie z gazami itp. Ja staram sie klasc spac razem z nia (ale najczesciej jest to 23 wiec i tak malo snu, bo budzi sie juz kolo 1 i tak co chwile az do tej 5). Rano za to wolam meza, by znia pochodzil i odbil( ja w nicy nie spie, bo Hania co chwile do cyca chce, to maz od rana ma warte).
Ale Twoj Dominik i tak ladnei spi. Zobacz jaka piekna przerwa od tej 22 do 3
Nieukowa, slicznego masz synka -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
ostatnie kłucie przed dniem zero zaliczoneaaa 16 dniii ale ja cicho marze ze już w przyszłym tyg powitamy jednak Lilunie
Lara gratulacje dla Anisilna panna
Nieukawa daj znać czy idziecie do domku??Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Jestem po
humor od rqzu mi sie poprawil. Mala jest ulozona glowka w dol I wazy 1974g
moja kochana corunia. Duzo wod plodowych, szyjka dluga I zamknieta. Teraz wizyta za 3 tygodnie a potem juz co 2
Smoczyca1, Anuśka, LaRa, zgredka, Blondik, Krokodylica, Misi@, Nieukowa lubią tę wiadomość