Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati, super
Ja na te wagi podawane z usg patrzę juz z przymrużeniem oka
Kurcze od wczoraj brzuch mnie pobolewa, chyba muszę sie do gina umówić na podglad tego czy wszystko ok...
Ejjjjj kto mi dał "nie lajka"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 12:29
-
No nie lajk moze byc za to ze ktos laczy sie z Toba w bolu, zgadza sie co do negatywnej oceny jakoegos zdarzenia itp ja to tak rozumiem (ale to nie ja dalam "nielajka", chyba ze przypadkiem)
Pojechalam do szkoly oddac ksiazko ktore przetrzymalam 2tyg, a tam juz kara 28 zl ktora maja mo sciagnac ze stypendium, na co ja mowie ze juz nie mam stypendium, a gosc, ze wobec tego wysla.mi note btrr
Dobra juz w tramie powrotnym, oby mala sie nie obudzila.
pati: gratulacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 12:39
-
hej
Zuzia ma się dobrzeserduszko dalej w tempie 140
mała ułożona jest dziś poprzecznie ale powiedział że spoko bo jest jeszcze czas
no i potwierdził że Zuzia :)dostałam zjebki za to ze nie tyję... podejrzewają mnie o odchudzanie się- śmieszni
wczoraj wcięłam litr lodów
ale chyba muszę jeść bardziej odżywczo
Koniara - trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:46
Koniara, Pati Belgia, Smoczyca1, Krokodylica, LaRa, Misi@, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
problem w tym że ja jem, jem bardzo dużo warzyw, owoców, chlebek i sery i mięsko też.... no cóż.... zobaczymy
ważne ze z małą jest ok, i wyniki tez mam spoko więc anemii też nie mam , widocznie tak ma być
... a tak się bałam ze się w ciąży roztyję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 14:26
Krokodylica, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Dziś kończymy 11 tygodni.
Moja Zuzia ma teraz etap wpieprzania swojej prawej piąstki i właśnie teraz po jedzeniu wsadziła piąstkę do buzi i puściła eleganckiego rzyga.
Dziewczyny karmiące w nocy na leżąco, nie boicie się że uśniecie i przydusicie dziecko? U nas w miejscowości był taki przypadek.
Gratuluję udanych wizyt.
A ja zaraz śmigam do okulisty.Pati Belgia, Misi@, Nieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dziś kończymy 11 tygodni.
Moja Zuzia ma teraz etap wpieprzania swojej prawej piąstki i właśnie teraz po jedzeniu wsadziła piąstkę do buzi i puściła eleganckiego rzyga.
Dziewczyny karmiące w nocy na leżąco, nie boicie się że uśniecie i przydusicie dziecko? U nas w miejscowości był taki przypadek.
Gratuluję udanych wizyt.
A ja zaraz śmigam do okulisty.
Nie, ja sie nei boje. Chyba musialabym byc pijana albo po jakichs srodkach zeby nic nei zauwazyc. Czesto przysypiam. Mam karmic np 15min a budze siepo godzinie. Najczesciej maly juz tez spi, gorzej jak akurat jest jakis nawal mleka i jest wyciek hehe.
W ogole karmienie na lezaco i spanie z dzieckiem uwazam za najfajnieksze. Tylko wtedy widze jaki on jest malutki jak lezy przy mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A więc
Moja pani od polaka powiedzialaby ' nie zaczyna się zdania od a więc '
Ari i Patka gratki udanych wizyt!
Biedra trzymaj się dzielnie z Lilka i informuj o sytuacji
Koniara kciukam i daj znać.
Kroko buziak dla Zuzki za 11 tydz:)
A Malenq piękna dorodna KosiuniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:52
Malenq, zgredka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Gratki powizytowe i kciuki przedwizytowe!
Malenka, świetnie wyglądacie dziewczyny
Kroki, my śpimy z Młodym, niczego się nie boimy (chyba)Ale też kiedyś pytałam mojego brata i bratowej jak to możliwe, że śpią z dzieckiem, myślałam, że zrobią mu krzywdę
Nie ma szans, teraz to wiem
Dziwny ten przypadek z Twojej okolicy.
Jutro pediatra i szczepienia...brrrr, stres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:01
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny