Gang 18+ :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak na marginesie, mój synio ma dzis ostatni egzamin
ależ sie ciesze... Cieżko było przygotować dziecko 7 letnie z takiego ogromu materiału. 25 czerwca mamy omówienie raportów i egzaminów. Mam nadzieje, ze wszystko poszło mu dobrze
-
Hej
Anuska, gratulacje dla Zuzki
Pati, trzymam kciuki za Marcela
Biedny ten Sebastianehhhh szkoda mi go
Zgredko, mnie boli brzuch (chyba ma to Zw z nieszczęsnym problemem kupkowym) i tez sobie wkręcam
Nieukowa, macierzyństwo ci służy sadzać po optymistycznych wpisachoby tak dalej
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Pati, niestety teraźniejsza młodzież nie ma w sobie empatii i zrozumienia
przykre to jest niesamowicie
A ojciec co znow wymyślił? Bo tego to juz nie kumam ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:15
-
E=LaRa]Pati, niestety teraźniejsza młodzież nie ma w sobie empatii i zrozumienia
przykre to jest niesamowicie
A ojciec co znow wymyślił? Bo tego to juz nie kumam ;([/QUOTE]
Ojciec ma poprostu wszystko w doopoe. Nawet w niedziele do Sebastiana nie przyjdzie tylko czasem zadzwoni z tekste: I jak tam synu? Nosz kurka.... stary facet a taki glupi.... nerwy mi puszczaja. Chyba bede musiala z nim porozmawiac.... -
Lara: u mnie w domu wszyscy jedzą jakiś błonnik naturalny, wciskai mle nigdy nie miałam problemu z 2 więc odmawiała, teraz się chyba jednak skusze.
Myslalam, że ta kapusta to jak piersi bola, mnie boli tylko sutek a w piersi jest kamyk mega wyczuwalny ale nie boli ehh mała teraz ssie i wiem, że leci, ale kamień jak był tak jest
Hmm -
hej misie
u mnie wszystko ok
Pati- przykro mi z powodu Sebastiana, ale to silny facet, da radę potrzebuje tylko trochę czasu bo wsparcie Wasze ma... ale nie powiem serce się kraja jak się słyszy.... nie mówiąc już o tym jak się musi On czuć dochodząc do wniosku że ma kolegów tylko wtedy jak jest w formie i może iść na imprezę... masakra
edit: Pati pogadaj z ojcem, bo może on nie jest świadomy tego co robi... faceci czasami nie pomyślą sami póki im się nie powie jasno i oficjalnie - z nimi trzeba jak krowie na rowie ( jak to mówiła moja babcia)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 08:50
-
witam, świetnie się czyta takie optymistyczne relacje z pierwszych dni. Nieukowa oby tak dalej.
Wczoraj moja szwagierka urodziła 3,5kg HanięTatuś nadal w szoku, mimo, że to czwarte i w sumie nic więcej nie wystękał, hehe
dziś mam połówkowe, trzymajcie kciukiArienna, Smoczyca1, Biedroneczka83, Malenq, Krokodylica, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Heja dziewczynki,
ja na szybko- Zgredka pani na sr mówia żeby nie masować taki zastój mleczny trzeba pokonać przystawiając dziecko do tej piersi jak pare razy przystawisz i nic to zadzwoń do położnej koniecznie.
Gratki dla wszystkich udanych wizyt.
Nieukowa wspaniale że takie endorfiny w Was się wytworzyły:)
Kotka tylko spokój Cie uratuje- dobrze ze się troche przespałaś
Pati cholera cieżko ma ten Sebastian...a może na czacie jakimś się zaloguje i pogada albo na jkimś forum takim jak my mamy???? Mnie podnosićie na duchu i podczas starań i teraz więc może na niego też zadziała jakieś forum nie wiem gitarzystów ??Pati Belgia lubi tę wiadomość
Maniek
-
Blondik - trzymam kciuki :*
AAAAAAAAAAA zapomniałam się pochwalićja mam dziś 100-dniówkę
chyba się upiję piccolo
zaraz w DDTVN obsługa malucha- jak uśpić dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 09:25
LaRa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Blondik: trzyma kciuki
No właśnie prxystawiam i zawsze po minucie ssania schodził nkamien, a dziś nic, jakby ten kanalik w piersi z tej dolnej strony się zapchal i przystawienie nic nie zmienia. Mam dziś szczepienie to spytam położnej -
Jestem jestem
zawiozłam Zuze do przedszkola sniadanko zjadłam głowe umyłam dziś wizyta mam nadzieje ostatnia i mam nadzieje ze coś tam sie dziejew nocy bolał mnie okresowo brzuch i plecy
Małą spokojna jak nigdy po śniadaniu troszke sie poprzeciągała i cisza
Blondik trzymam kciuki za połówkowe
Nieukawa super sie czyta jak piszesz ze ok
Freja kurcze jak cie rozwiążą to jeszcze wyprzedzisz mnie i Cati
u nas chłodno wiec mogłabym rodzicNieukowa lubi tę wiadomość
-
Jezu: wyczytalam, że jak jest biała plamka na sutku (conmam) to zapchalo się ujście tylko i trza przebić igła, boje się.
Oł yeah: udało się, od razu poleciał mleko, mała ściąga i już nie ma kamienia
Ale żeby coś takiego w 3 miesiącu laktacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 10:26
MANIEK, Nieukowa lubią tę wiadomość